- 25 Şubat 2018
- 13.063
- 75.479
- 548
- Konu Sahibi Mutsuzcadi77
-
Adamla orada gerekli mesafeyi korumayip sonrasında neden niçin diye sorgulamanizi nasıl bir mantığa oturtuyorsunuz?Ona abi diyemezdim. Benden 1 yaş büyük birine niye abi diyeyim? Ayrıca herşeyi başlatan o. toplum içinde saçma sapan sulu hareketler yapan o, ille de şunu yeme şunu ye diyen o, beni elimde iş varken lafa tutan o, kuyruk gibi peşimde gezen o sonra ben suçlu ve terbiyesiz oluyorum öyle mi?
E dediniz işte, normalde jiletle kaziniyor çiftler onlar öyle olmayınca sorguladım diye :)Ben öyle birşey demedin. Çarpıtmayın söylediklerimi.
Konu benim eşim değil ama.Peki sizin eşinizde siz yokken arkadaşının kardeşine aynı hareketleri yapıyor mu?
Bende buna çok gülüyorum. Yahu bu adam kadar hiç mi kimse ilgilenmrmiş bu arkadasla ki bu adama resmen düşmüş dibiE dediniz işte, normalde jiletle kaziniyor çiftler onlar öyle olmayınca sorguladım diye :)
İşiniz gücünüz yok insanların evliliğini sorgulayorsunuz.
Adamdan ne kadar etkilendiyseniz artık.
Malesef buna sebebiyet veren sizsiniz. Tabiki başlatan o sizin bir kabahatiniz yok başlangıcında ama devam etmesine sebebiyet veren sizsiniz.Ona abi diyemezdim. Benden 1 yaş büyük birine niye abi diyeyim? Ayrıca herşeyi başlatan o. toplum içinde saçma sapan sulu hareketler yapan o, ille de şunu yeme şunu ye diyen o, beni elimde iş varken lafa tutan o, kuyruk gibi peşimde gezen o sonra ben suçlu ve terbiyesiz oluyorum öyle mi?
Normalde jiletle kazınıyor ciftler ama bunun karısı memleketine gıtmıs, bu da giderken kavga edince bu eve gelırım dedı.Peki sizin eşinizde siz yokken arkadaşının kardeşine aynı hareketleri yapıyor mu?
Çünkü kendisi çok etkilenmiş ablası ne yapsın?Normalde jiletle kazınıyor ciftler ama bunun karısı memleketine gıtmıs, bu da giderken kavga edince bu eve gelırım dedı.
Tabagımdakılerı ıgrenmeden yedi.
Benimle ilgilendi.
Bize anlatmak ıstedıgın bu
Ama boyle degıl.
Adam uyuyor ve sen saatlerdir sana asık olmadıgına ikna olmamıssın
Ya da dıyelım asık oldu sana.
Ee sonra ne olacak?
Ben daha önce de yazdım..Bende buna çok gülüyorum. Yahu bu adam kadar hiç mi kimse ilgilenmrmiş bu arkadasla ki bu adama resmen düşmüş dibisorgulayıp duruyor.
Bir de bZı zamane kadınlarında ne yaızk ki su var.
Adam evli ve kadına ilgi gösterdi msj attı ya da ne bileyim işte bi sekilde yakınlık gösterdi ise kadınlar hemen kendisini inanılmaz değerli adamın karısından ultra güzel filan hissediyor. Bunu da ballandıra ballandıra anlatıyorlar. Bu konu sahibi de biraz öyle sanırım.
Yahu adamlar bilmem ne anlatabiliyor muyuz konu sahibesi...,
Iste onu bize itiraf etse hepimiz rahatlayacagız.Çünkü kendisi çok etkilenmiş ablası ne yapsın?
Ne demiş eskiler,evliye gönül verme eve gider unuturNormalde jiletle kazınıyor ciftler ama bunun karısı memleketine gıtmıs, bu da giderken kavga edince bu eve gelırım dedı.
Tabagımdakılerı ıgrenmeden yedi.
Benimle ilgilendi.
Bize anlatmak ıstedıgın bu
Ama boyle degıl.
Adam uyuyor ve sen saatlerdir sana asık olmadıgına ikna olmamıssın
Ya da dıyelım asık oldu sana.
Ee sonra ne olacak?
Bence dusuncelearkadaşlar merhaba. Bu siteye yeni üye oldum ve günlerdir kafamı kurcalayan bir durum için konu açma gereği duydum. Umarım yardımcı olursunuz. Bu arada 28 yaşındayım. Konu şu ki; Abimin arkadaşı, evli bir adam abimin verdiği toplu yemekte ve sonrasındaki ev ziyaretimizde bana çok ilgi gösterdi. Eşi yanında değildi tabi. Yemekte söyleyeceğim siparişe karıştı yemezsen tabağını ben tamamlarım dedi sonra benim artık tabağımı önüne aldı. ( biri size aynısını yapsa ne düşünürdünüz? ) Sonra eve geçtiğimizde o kadar tanıdığının içinde bir benimle muhabbet etti mutfağa gittim peşimden geldi, salona geldim yakınıma oturdu ne yaptıysam yanımda oldu. ( elime aldığım bir evrağa bile benle beraber baktı. ) Sizce bu ilgi göstermek değil midir? Sebebi nedir? Yoksa ben mi fesatım? Yorumlarınızı bekliyorum.
Yok adamın eşi şehir dışında.Iste onu bize itiraf etse hepimiz rahatlayacagız.
Onun yerine evet adam senden etkilenmiş baya, hoslanmıs dememızı bekleyip aslında duymak ıstedıgını duyup tertemiz sıyrılmak istiyor. Hıc suclanmadan.
Saatlerdir ıkna da olmamıs, Gıttım geldım aynı yerde aynı seyi sorguluyor.
Adam karısına sarıldı uyudu bile.
Ille de sunu ye dedıgınde hayır demeyen sen.Ona abi diyemezdim. Benden 1 yaş büyük birine niye abi diyeyim? Ayrıca herşeyi başlatan o. toplum içinde saçma sapan sulu hareketler yapan o, ille de şunu yeme şunu ye diyen o, beni elimde iş varken lafa tutan o, kuyruk gibi peşimde gezen o sonra ben suçlu ve terbiyesiz oluyorum öyle mi?
Neden ilgilendiyse ilgilendi.onemli olan sonuç: adam evli dusunulecek bir mevzu yok sizin açınızdan.cok kafanızı bulandirmayinBu kişi abimin sadık ve samimi bir arkadaşı. Ben de kendisini daha önce 1 kez görmüştüm bana kartını vermişti işi ile ilgili. Yine aynı işten dolayı kendisiyle 2 kez falan telefonda görüşmüştüm. Yani daha önceden konuştuğum biri olması belki bu cesareti verdi bilemiyorum. Yemekte de tam 12 kişiydik. İllaki muhabbetler espriler oldu ben de soğuk davranamadım haliyle. Ama eve gelip sakin kafayla düşününce bu soruyu sordum kendime.
Goruntulu konusmuslardır birbirlerine ıyı geceler dılemıs seni seviyorum ekledikten sonra uyumaya gıtmıslerdır.Yok adamın eşi şehir dışında.
Evlilikleri problemli olabilir bundan sebep.
Atlamayalim bu ayrıntıyı lütfen
Benim dikkatimi çeken şey,kaç sayfa yazıldı adamdan çok mu etkilendin diye,inkar etmedi..Goruntulu konusmuslardır birbirlerine ıyı geceler dılemıs seni seviyorum ekledikten sonra uyumaya gıtmıslerdır.
Dısarıdan bakan mutsuz sansın onlari, mutsuz onlar deriz kim bilecek :)))
Son 3-4 yıldır abimle samimi. Eşi ile çok daha önceden tanışmışlar diye biliyorum. Kaldı ki abim şimdiye kadar bana kendi arkadaşlarından birini ayarlamayı hiç düşünmedi.Yahu madem abinin kanka bu.. Evlenmeden evvel abin sana ayarlasa idi.. O zamanlar sen neredeydin küçük kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?