Evli biri neden bana bu kadar ilgi gösterdi?

terslemek illa "benimle konuşma ayı" demek değil ki.
laf arasında "keşke eşinizde burada olsaydı, kendisiyle tanışıp muhabbet etmek isterdim" deseniz adam anlar uzaklaşırdı.
tepki vermemeniz bundan sonrası için açık kapı bırakmak olmuş.
bir dahakinde nüktedan bir tersleme ile çizginizi belli edersiniz.

Adamın eşinin sizin sorunuzla nasıl bir bağlantısı var ?

Bakın burası önemli adamın bir eşi var.
Konuya bakıyor okuyor ama yokmuş gibi sessiz..
Adam evli... Uzak dur uzak tut
Evli biri neden bana bu kadar ilgi gösterdi diye sormak yerine biz size soralım
Evli birinin size göstermiş olduğunu iddia ettiğiniz ilgiyle neden bu kadar ilgilendiniz???

Bu çok yanlış
Bu konuyu açmanın bence bir anlamı yok. Birinin davranışlarından rahatsız olduğumuzda durumu belli eder ve araya mesafe koyarız. Adam da karşı taraftan birşey göremediği için uzaklaşır.
Adam sizden çok etkilenmiş. Sebebi bu. Nasıl?
Tutarsa gönül eğlendirecek tutmazsa da yanlış anlamışsın ben sana Yardımcı olmak için abi gibi yaklaşmıştım diyecek yersen....
Bir kadının canını evlilik hayatı açısından başka bir kadın yakarsa vay haline..
Adam istediği kadar ahlaksız olsun. Evli olduğunu bilip de yanaşan kadın iğrendirir. Net..
Herkese iyisiyle kötüsüyle yorumları için teşekkür ediyorum. Yalnız şunu da söylemeden edemeyeceğim. Ve yemin ederim ki bu sözlerimde zerre yalan yok. Sözümona kişinin salonda herkesin içinde dediği bir sözü aynen aktarıyorum . " ooo ne güzel bu ev 3+1 miş ( abimin evini kastediyor.) artık x ile ( karısını kastediyor.) kavga ettiğimizde gelir burada kalırım. Nasıl olsa yerim hazır. "
Aynen böyle dedi ve herkes yüzüne baktı.

Desin, bu dediğinin senınle ılgısı yok.

Ne var ki bunda espri yapmış. Eşiyle arasının kötü olduğunu mu sandın?

Ee karısıyla kavga edip gelirse olur mu bu iş diyorsun ? Niye bu ayrıntıyı verdin anlayamadım. Çok erkek gördüm kolay elde edebileceği birini görünce karımla sevgilimle aram kötü vs uyduran çok arkadaşım acı çekti teselli ettim. Sonrasında o erkekler mutlu evlilik hayatlarına devam etti.

Evli birinden her nasıl olursa olsun uzak durmalı zaten aklını da fazla konu üzerinde yormamalı

E yağni, sonuç? Ne çıkarmalıyız burdan.?

Adam karaktersiz uzak dur uzak tut kendinden. Sana işaret vermiş evliyim ama mutsuzum diye. Karaktersiz adi herif.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…