- 3 Eylül 2020
- 3.403
- 5.953
- 78
- Konu Sahibi Mutsuzcadi77
-
Bu pekte boyle olmuyor aslındaasdgshshajaBir kadının canını evlilik hayatı açısından başka bir kadın yakarsa vay haline..
Adam istediği kadar ahlaksız olsun. Evli olduğunu bilip de yanaşan kadın iğrendirir. Net..Bu pekte boyle olmuyor aslındaasdgshshaja
Olsun isteriz, isterim ama. Ama iste
Hıc suphesız.Adam istediği kadar ahlaksız olsun. Evli olduğunu bilip de yanaşan kadın iğrendirir. Net..
Adamın eşinin sizin sorunuzla nasıl bir bağlantısı var ?
Bakın burası önemli adamın bir eşi var.
Konuya bakıyor okuyor ama yokmuş gibi sessiz..
Bilmem mi..
Benım donemimde evlı adamı bırak, ortama bır cocuk girdi ilk yanındaki arkadasın begendı ya cocugu, sevgılı olsunlar olmasınlar o cocuk artık senin ıcın kardes oluyordu.
Yardım herkes eder birbirine, bu benden hoslandı demek degıl kı.
Zaten nahos bı durum varsa da ortada, ustune neden dusunursun kı.
Konu orda kalır.
İlgiye aç olan kadın evli erkeğin gösterdiği ilgiden hoşnut olur bence. Yoksa normali bunu hakaret olarak algılamaktir. Evli erkekle birlikte olan kadının konumu bellidir. Sen ne cesaret bana yakınlık kurmaya çalışıyorsun diyemiyorsa zayıflık vardır fazlasıyla.
Evet benim içinde böyledir eğer bir erkeğin bir partneri varsa partnerini tanı tanıma senin için kardeşten öte olamaz ben böyle bilirim ama etrafıma bakıyorum herkes partneri olsada amaan diyor ona yürüyor bu ayıp birşeydir sen kimsin ki ? istersen çok güzel ol çok başarılı ol neyi değiştirir sen kimsin ki senin ne haddine partneri olan birine yan gözle bakmak ? istersen kusursuz ol napalım bu hakkı sana güzel olman mı tanıyor ? bunların alayı iğrençler Allah uzak tutsun böylelerini bizden
Bence yanlış soru soruyorsun, sorman gereken soru şu olmalıydı; evli barklı olduğunu bildiğimi bilen abimin arkadaşı, abiminde olduğu ortamda bana bu kadar yürüyecek yüzü nereden buldu ve beni ne gözle görüyor olmalıydı. Zira azıcık ahlak ve edep sahibi bir kadının hoş karşılamayacağı bir durum zira başınıza gelen. Ama sizin takıldığınız nokta çok sığ geldi bana , ne duymak istiyorsunuz, adam size ilk görüşte aşık olduğunu mu? Üzgünüm ama adamın size karşı sizin ima ettiğiniz anlamda bir amacı varsa o da sadece sizi yatağa atmak, zira insan duygusal bir yakınlık hissettiği birine karşı, ilk görüşmede bu kadar cüretkar olmaz. Bence çok tehlikeli sularda yüzüyorsunuz.
Adam evli... Uzak dur uzak tut
Aklın yolu bir. Bır de cimrilikten olamaz hesabı abim odedı demıs.
Cımrı adamın hesap odedıgı nerde gorulmus ki elbette hesabı abi odeyecek.
Agzına degen catalın dedıgı etı yemek istedi dememizi bekliyor aslında. Senden ıgrenmemıs.. Falan.
Ama oyle degıl.
Musmutluuu
Evli biri neden bana bu kadar ilgi gösterdi diye sormak yerine biz size soralım
Evli birinin size göstermiş olduğunu iddia ettiğiniz ilgiyle neden bu kadar ilgilendiniz???
Bu çok yanlış
Bu konuyu açmanın bence bir anlamı yok. Birinin davranışlarından rahatsız olduğumuzda durumu belli eder ve araya mesafe koyarız. Adam da karşı taraftan birşey göremediği için uzaklaşır.
Adam sizden çok etkilenmiş. Sebebi bu. Nasıl?
Bu ısrarın ne yavrucum senın.
Ne duymak istiyorsun senden asırı etkilendi asık oldu dememizi mı.
Bak yarın evlenirsin kocan bırının yemegını yer o kısı gelir buraya konu acar, senı de orda savunuruz.
Adamın senle isi yok dememiz hosuna gitmiyor anlıyoruz ama gercek o.
Karısını dusunmek zorunda mıyım demen falan, ortada da bısey yok.
Herkes kendinden sorumlu su hayatta.
Adam dıyelım tıynetsız. Sen kendinden sorumlu olacaksın, evlı adam kırmızı cızgın olacak sohbete girmeyeceksin
Anladın mı?
Kelime oyunundan da anlamam dumduz insanımdır
Tutarsa gönül eğlendirecek tutmazsa da yanlış anlamışsın ben sana Yardımcı olmak için abi gibi yaklaşmıştım diyecek yersen....
Her harfine katıldım, insanların unuttugu sey kendilerinin sorumlu oldugu davranışlar ama hayat bugun o kadınaysa yarın buna.
Karma var.
Kaldı ki adam Birtane kısısel soru sormamıs ıltıfat etmemıs.
Hanı adam bunları yapsa adamdan da ıgrenıcem ama, isle ilgili soru sormus otur demıs.
Belkı hunharca egıldu konu sahıbı, adam da nezaketen otur dedı.
Herseyı de ustune alınmak....
Sen galiba burda adam sana aşık süper falan dememizi bekleyip heyecanla hesap açtın ama aradığın cevabı bulamadın. Benim yazdıklarımın kırıcı olduğunu düşünecek kadar naifsen evli adamın sana ilgi göstermesini kendine yediremeyecek kadar da naif olmalısın
Ben kocamın tabağında kalmış yemeği bile yemiyorum, bardağından su bile içmiyorum . Kocam bak bu. 2 çocuğunu doğurdum bu adamın. Ama konudaki adam 7 kat elin tabağını sıyırıyor. Cimri ne kelime? Patolojik vaka resmen.
Bir kadının canını evlilik hayatı açısından başka bir kadın yakarsa vay haline..
Adam istediği kadar ahlaksız olsun. Evli olduğunu bilip de yanaşan kadın iğrendirir. Net..
Herkese iyisiyle kötüsüyle yorumları için teşekkür ediyorum. Yalnız şunu da söylemeden edemeyeceğim. Ve yemin ederim ki bu sözlerimde zerre yalan yok. Sözümona kişinin salonda herkesin içinde dediği bir sözü aynen aktarıyorum . " ooo ne güzel bu ev 3+1 miş ( abimin evini kastediyor.) artık x ile ( karısını kastediyor.) kavga ettiğimizde gelir burada kalırım. Nasıl olsa yerim hazır. "terslemek illa "benimle konuşma ayı" demek değil ki.
laf arasında "keşke eşinizde burada olsaydı, kendisiyle tanışıp muhabbet etmek isterdim" deseniz adam anlar uzaklaşırdı.
tepki vermemeniz bundan sonrası için açık kapı bırakmak olmuş.
bir dahakinde nüktedan bir tersleme ile çizginizi belli edersiniz.
Desin, bu dediğinin senınle ılgısı yok.Herkese iyisiyle kötüsüyle yorumları için teşekkür ediyorum. Yalnız şunu da söylemeden edemeyeceğim. Ve yemin ederim ki bu sözlerimde zerre yalan yok. Sözümona kişinin salonda herkesin içinde dediği bir sözü aynen aktarıyorum . " ooo ne güzel bu ev 3+1 miş ( abimin evini kastediyor.) artık x ile ( karısını kastediyor.) kavga ettiğimizde gelir burada kalırım. Nasıl olsa yerim hazır. "
Aynen böyle dedi ve herkes yüzüne baktı.
Ne var ki bunda espri yapmış. Eşiyle arasının kötü olduğunu mu sandın?Herkese iyisiyle kötüsüyle yorumları için teşekkür ediyorum. Yalnız şunu da söylemeden edemeyeceğim. Ve yemin ederim ki bu sözlerimde zerre yalan yok. Sözümona kişinin salonda herkesin içinde dediği bir sözü aynen aktarıyorum . " ooo ne güzel bu ev 3+1 miş ( abimin evini kastediyor.) artık x ile ( karısını kastediyor.) kavga ettiğimizde gelir burada kalırım. Nasıl olsa yerim hazır. "
Umutsuzca çırpınış..Desin, bu dediğinin senınle ılgısı yok.
benimle ilgisi yok ama karısıyla var.Desin, bu dediğinin senınle ılgısı yok.
Sen kendine pay çıkarmaya çalışıyorsun. Sana ne ki karısıyla alakasından?benimle ilgisi yok ama karısıyla var.
Tamam iste karısıyla var, senı ilgilendirmez?benimle ilgisi yok ama karısıyla var.
Karımla aram kotu, kavga edince buraya gelicem sende gel dedi falan mı sandın? Abinin aıle evı orası, sence sana o mesajı verir mi herkesın ıcınde? Yasında 28.benimle ilgisi yok ama karısıyla var.
Ee karısıyla kavga edip gelirse olur mu bu iş diyorsun ? Niye bu ayrıntıyı verdin anlayamadım. Çok erkek gördüm kolay elde edebileceği birini görünce karımla sevgilimle aram kötü vs uyduran çok arkadaşım acı çekti teselli ettim. Sonrasında o erkekler mutlu evlilik hayatlarına devam etti.Herkese iyisiyle kötüsüyle yorumları için teşekkür ediyorum. Yalnız şunu da söylemeden edemeyeceğim. Ve yemin ederim ki bu sözlerimde zerre yalan yok. Sözümona kişinin salonda herkesin içinde dediği bir sözü aynen aktarıyorum . " ooo ne güzel bu ev 3+1 miş ( abimin evini kastediyor.) artık x ile ( karısını kastediyor.) kavga ettiğimizde gelir burada kalırım. Nasıl olsa yerim hazır. "
Evli birinden her nasıl olursa olsun uzak durmalı zaten aklını da fazla konu üzerinde yormamalıAklın yolu bir. Bır de cimrilikten olamaz hesabı abim odedı demıs.
Cımrı adamın hesap odedıgı nerde gorulmus ki elbette hesabı abi odeyecek.
Agzına degen catalın dedıgı etı yemek istedi dememizi bekliyor aslında. Senden ıgrenmemıs.. Falan.
Ama oyle degıl.
Musmutluuu
E yağni, sonuç? Ne çıkarmalıyız burdan.?Herkese iyisiyle kötüsüyle yorumları için teşekkür ediyorum. Yalnız şunu da söylemeden edemeyeceğim. Ve yemin ederim ki bu sözlerimde zerre yalan yok. Sözümona kişinin salonda herkesin içinde dediği bir sözü aynen aktarıyorum . " ooo ne güzel bu ev 3+1 miş ( abimin evini kastediyor.) artık x ile ( karısını kastediyor.) kavga ettiğimizde gelir burada kalırım. Nasıl olsa yerim hazır. "
Adam karaktersiz uzak dur uzak tut kendinden. Sana işaret vermiş evliyim ama mutsuzum diye. Karaktersiz adi herif.Herkese iyisiyle kötüsüyle yorumları için teşekkür ediyorum. Yalnız şunu da söylemeden edemeyeceğim. Ve yemin ederim ki bu sözlerimde zerre yalan yok. Sözümona kişinin salonda herkesin içinde dediği bir sözü aynen aktarıyorum . " ooo ne güzel bu ev 3+1 miş ( abimin evini kastediyor.) artık x ile ( karısını kastediyor.) kavga ettiğimizde gelir burada kalırım. Nasıl olsa yerim hazır. "
Di mi?Adam karaktersiz uzak dur uzak tut kendinden. Sana işaret vermiş evliyim ama mutsuzum diye. Karaktersiz adi herif.
Kuzum sen adamdan hoşlanıyor ve karısıyla arası kötü olursa benimle olsa diye bir hayale kapılmıyorsundur umarımbenimle ilgisi yok ama karısıyla var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?