- 1 Aralık 2020
- 619
- 111
- 18
- 24
- Konu Sahibi UmayBabacan20
-
Umay sen ilaçlarını içmeyi mi unutttun acaba?Veya sonuc neydi ??
Hikayelerinizi merak ediyorum.
Onyargi veya baski veya yasamayanlari gozden geciriyorum.
Sizin böyle bir ilişki isteme isteği duyuyor gibisiniz konu actiginiza göre bekar dururken elin evli barklı adamlarıyla ne işiniz var siz evli olsanız 3 bir kişinin araya girmesini istermisiniz önce kenizden pay biçimVeya sonuc neydi ??
Hikayelerinizi merak ediyorum.
Onyargi veya baski veya yasamayanlari gozden geciriyorum.
Bebeyim ben yaşıyom ama benle evli sayılıyo mu?:)
Açık açık bir metresin kendini deşifre etmesini istiyorsun yani.
Emin ol bu haltı yiyenlerde o cesaret olsaydı gizli kapalı kapılar ardında yaşamazlar zaten.
Kuma olmak istiyordu en son:)
Açık açık bir metresin kendini deşifre etmesini istiyorsun yani.
Emin ol bu haltı yiyenlerde o cesaret olsaydı gizli kapalı kapılar ardında yaşamazlar zaten.
Bakalım, konu sahibi gözden geçirecek, bekliyoruz.Bebeyim ben yaşıyom ama benle evli sayılıyo mu?
Ciddi mi, talibimKuma olmak istiyordu en son
Ciddi mi, talibim
Her gün kocama diyorum bulamadın bir kuma diye.
Gelsin de hanımağa olayım yahu, evde iş çocuk çok
Ben de ciddiyim zaten.ciddi sanar ama umay
Valla bırde akrabalarını ekleyıp çocuğa yazıp kendını unutturmak istemiyordu. Bunun için taktik istemişti. Hatta çocuk bu baktı takıntılı engelleyip sayıp gitmişti aghjjCiddi mi, talibim
Her gün kocama diyorum bulamadın bir kuma diye.
Gelsin de hanımağa olayım yahu, evde iş çocuk çok
Konu sahibini daral basıyor ya da menopozda olabilir.Bi oraya bi oraya yazıyorsunuz ama yaşliyim yetişemiyorum
Adam evliyim diye kurtulmak için yalan atmış olabilir mi, bana çok muhtemel geldiValla bırde akrabalarını ekleyıp çocuğa yazıp kendını unutturmak istemiyordu. Bunun için taktik istemişti. Hatta çocuk bu baktı takıntılı engelleyip sayıp gitmişti aghjj
Sen hepimizi cebinden çıkarır 5le çarparsın.Bi oraya bi oraya yazıyorsunuz ama yaşliyim yetişemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?