- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.387
- 798
- Konu Sahibi UmayBabacan20
-
Acaba bir adam var mı?Ya geçen adam grup teklif etse üçüncü olur musun dedim. Ona okey yani kanu sahibinin genişliğiniama kesinlikle kafa buluyor o ayrı
Sayfasına girip mesajlarında da görebilirsiniz, kendisi kuma olmaya da 3. 4. Kadın olmaya da ah almaya da razı, internette bir sürü yuva yıkan insan varmış, hepsi de mutluymuş, yuva yıkanın yuvası oluyo muş falan filanSizin böyle bir ilişki isteme isteği duyuyor gibisiniz konu actiginiza göre bekar dururken elin evli barklı adamlarıyla ne işiniz var siz evli olsanız 3 bir kişinin araya girmesini istermisiniz önce kenizden pay biçim
Bi süredir sahalarda yoktun ama dayanamadın sen de dimiBenim de 10 yav. Tedavi boyunca uslu durmaya çalışıyom bi gidersem abooo. 1.5 ayım doldu 1.5 kaldı.
Artık hangi uçucu maddeyi kullanıyorsa kafası baya iyiAcaba bir adam var mı?
Önce bunu tartışmalıyız.
Umarım bir karakterden ya da ünlüden falan bahsetmiyoruzdur
Şş hoşçakalııın çıkıyooom.Bi süredir sahalarda yoktun ama dayanamadın sen de dimi
Canım sen önceki 3k mesajlık konuyu oku gel nolur. Yorma kendini dökülmedik dil biçimi şekli şemali tahayyülü kalmadı.Umaaaayyy. Bu kitabı al oku ve burayı terk et adını seveyim.
Kızıma Umay ismini koyacaktım vazcaydım Umaaaayyy..
Bak hadi iyisin yeni birşey öğrendin katlandığı gibi 0 lanıyordaNiye sıfırlanıyor, nasıl ya 1 dk.
Öyle bir şey mi var, bana bilgi gelmedi
Tabi zamanla düşüyor merve senin az biraz düşmüştüf dayanBenim de 10 yav. Tedavi boyunca uslu durmaya çalışıyom bi gidersem abooo. 1.5 ayım doldu 1.5 kaldı.
Merve yok burda, hiç olmadı ki. Yok ki Merfe.Şş hoşçakalııın çıkıyooom.
Sıfırlama derken yanına bir sıfır atmaz değil mi?Bak hadi iyisin yeni birşey öğrendin katlandığı gibi 0 lanıyordakazene diyekte yılbaşında herkedi 0 lasın 2020 çok zor geçti zaten
Tabi zamanla düşüyor merve senin az biraz düşmüştüf dayan
Umaya dökülen dil benim kediye dökülse sabah kahvaltıyı kedim hazırlardı o dereceCanım sen önceki 3k mesajlık konuyu oku gel nolur. Yorma kendini dökülmedik dil biçimi şekli şemali tahayyülü kalmadı.
Doruu yaaa eeyyy gidi 2 gün ban aldığım zamanlarBak hadi iyisin yeni birşey öğrendin katlandığı gibi 0 lanıyordakazene diyekte yılbaşında herkedi 0 lasın 2020 çok zor geçti zaten
Yav ne diye sinirinizi bozuyorsunuz ciddiye almak bile yersiz umayıBuraya yazılanları takmıyosun ki niye yazıyosun ısrarla, takmayacaksan yazmaman gerekiyo, yazacaksan takman gerekiyo. Neden sinir bozuyosun umay. Umay neden sinir bozuyosuuunnn
Sayfayı yeniledikçe umay çıkıyo. Kızım olursa adını umay koyucaktım vazgeçtim yeni bi kız ismi aramam gerekiyo ona sinirlendimYav ne diye sinirinizi bozuyorsunuz ciddiye almak bile yersiz umayı
O zaman "ağam bizimle eğleniy "Canım sen önceki 3k mesajlık konuyu oku gel nolur. Yorma kendini dökülmedik dil biçimi şekli şemali tahayyülü kalmadı.
Ya ismi koyduktan sonra karşına çıksaydı iyi tarafından bakSayfayı yeniledikçe umay çıkıyo. Kızım olursa adını umay koyucaktım vazgeçtim yeni bi kız ismi aramam gerekiyo ona sinirlendim
En son banlandığından 3 ay sayıcan bütün banlaron sıfırlanıyor o arada banlanmazsan :)Sıfırlama derken yanına bir sıfır atmaz değil mi?
Çok keskin, hiçbir yere çekilmeyecek şekilde konuşmalıyız bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?