Evli birisiyle ask iliski yasayan var mi aranizda

Bu durumda olan pekçok arkadaşım var inan hepsiyle günlerce saatlerce konuşup vazgeçirmeye çalışmışımdor benim kesinlikle tasvip etmediğim bir ilişki tabi Allah şeytana uydurması. Hepsinin de sonu olmadı olamadı çübkü mutsuzluğun Üzerine mutluluk kurulmaz

Evli biriyle yaşamadım da lisedeki hocamı beğenirdim ama sonra evli olduğunu öğrendim kendimi namussuz gibi hissetmiştim zaten zamanla da hoşlantım geçti.

Bekar onca erkek varken evli saplantısı bence ruhsal bir rahatsızlık. Evli insanlarında kadın erkek farketmez aldatma isteğide Bela istemekten başka bir şey değil.

Birisi ne yazarsa yazsın "sıktın artık" gibi bir yorum bana hiç hoş gelmiyor, site kurallarını çiğnemediği sürece herkes istediği konuyu açabiliyor..
Beğenmeme seçeneği konulmuş ben de bu hakkımı kullandım, hesap sormak niye?
Merak ettim. Hesap sormuyorum, dönüp diğer yorumlarımı da beğenmeyebilirsiniz. Alın sizin olsun.
Burda toplumun ahlak kuralları çiğnenmiş, dönüp site kurallarını anlatmanız abes geldi çünkü.

Merak ettim. Hesap sormuyorum, dönüp diğer yorumlarımı da beğenmeyebilirsiniz. Alın sizin olsun.
Burda toplumun ahlak kuralları çiğnenmiş, dönüp site kurallarını anlatmanız abes geldi çünkü.

Konu sahibinin ahlak kurallarını çiğnediğine dair bişi göremedim, soru gördüm sadece ...
Site kurallarını da anlatmadım.
Beğenememe tercihimi kullandım diye hesap sormanız abes geldi bana da...sonuçta bir seçenektir.

Back
X