- 1 Haziran 2018
- 5.330
- 16.353
- 248
- Konu Sahibi UmayBabacan20
Banlar kısa olsa değerdi ama 10 gün nedir yahu,Bi oraya bi oraya yazıyorsunuz ama yaşliyim yetişemiyorum![]()
Yine de yazıcam. Canım sıkılıyor.
Uyku da tutmadı.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Banlar kısa olsa değerdi ama 10 gün nedir yahu,Bi oraya bi oraya yazıyorsunuz ama yaşliyim yetişemiyorum![]()
Adam evliyim diye kurtulmak için yalan atmış olabilir mi, bana çok muhtemel geldi![]()
Adama acıdım ben şerefsizde olsa böyle takıntılı hasta birine denk gelmiş aghjjAdam evliyim diye kurtulmak için yalan atmış olabilir mi, bana çok muhtemel geldi![]()
10 mu, çokmuş yav.Banlar kısa olsa değerdi ama 10 gün nedir yahu,
Uyku da tutmadı.![]()
Valla bundan kurtulmak için ölü taklidi bile yapsa umay "ama ben nekrofiliyim" diyecek öyle bir kafaAdam evliyim diye kurtulmak için yalan atmış olabilir mi, bana çok muhtemel geldi![]()
Şuna bak karını aldatıyorsun ama umaylaAdama acıdım ben şerefsizde olsa böyle takıntılı hasta birine denk gelmiş aghjj
Benimde 10 güne vurdu o yüzden banlanmıyorum 3 aya 0 lancak siz o zaman görün beniBanlar kısa olsa değerdi ama 10 gün nedir yahu,
Uyku da tutmadı.![]()
Tamamiyle dikkat çekmek istiyor. Millet ciddi ciddi dil döküyor buna büyük ihtimal eğleniyor onlardanBu kızın ciddi anlamda sıkıntısı var. Yanında biri yok mu ? Cidden ama.
Ya da dikkat mı çekmek istiyor?
Ya karnım ağrıdı beValla bundan kurtulmak için ölü taklidi bile yapsa umay "ama ben nekrofiliyim" diyecek öyle bir kafa
Bende ne güzel tam yaşıma yakışır bir şekilde yüzüstü yatıyordumBanlar kısa olsa değerdi ama 10 gün nedir yahu,
Uyku da tutmadı.![]()
Bütün karısını aldatan erkeklere Allah umay gibisini versinŞuna bak karını aldatıyorsun ama umayla![]()
![]()
adam tövbe etmiştir, eminim.
AminBütün karısını aldatan erkeklere Allah umay gibisini versin![]()
Niye sıfırlanıyor, nasıl ya 1 dk.Benimde 10 güne vurdu o yüzden banlanmıyorum 3 aya 0 lancak siz o zaman görün beniama bu umaya birşey yapmalı yöneticiler
Ya geçen adam grup teklif etse üçüncü olur musun dedim. Ona okey yani kanu sahibinin genişliğini ordan düşün
Ne cizel bir duadır bu, ibretlikBütün karısını aldatan erkeklere Allah umay gibisini versin![]()
Benim de 10 yav. Tedavi boyunca uslu durmaya çalışıyom bi gidersem abooo. 1.5 ayım doldu 1.5 kaldı.Benimde 10 güne vurdu o yüzden banlanmıyorum 3 aya 0 lancak siz o zaman görün beniama bu umaya birşey yapmalı yöneticiler
Harbi he, öyle bisey varsa uslu dururdum dayanırdım aZcıkNiye sıfırlanıyor, nasıl ya 1 dk.
Öyle bir şey mi var, bana bilgi gelmedi![]()