Evli birisiyle ask iliski yasayan var mi aranizda

Sizin böyle bir ilişki isteme isteği duyuyor gibisiniz konu actiginiza göre bekar dururken elin evli barklı adamlarıyla ne işiniz var siz evli olsanız 3 bir kişinin araya girmesini istermisiniz önce kenizden pay biçim
Sayfasına girip mesajlarında da görebilirsiniz, kendisi kuma olmaya da 3. 4. Kadın olmaya da ah almaya da razı, internette bir sürü yuva yıkan insan varmış, hepsi de mutluymuş, yuva yıkanın yuvası oluyo muş falan filan

Umaaaayyy. Bu kitabı al oku ve burayı terk et adını seveyim.
Kızıma Umay ismini koyacaktım vazcaydım Umaaaayyy..

Eklentiler

• Screenshot_20201215-031452.webp
    Screenshot_20201215-031452.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 26
Umaaaayyy. Bu kitabı al oku ve burayı terk et adını seveyim.
Kızıma Umay ismini koyacaktım vazcaydım Umaaaayyy..
Canım sen önceki 3k mesajlık konuyu oku gel nolur. Yorma kendini dökülmedik dil biçimi şekli şemali tahayyülü kalmadı.

Niye sıfırlanıyor, nasıl ya 1 dk.
Öyle bir şey mi var, bana bilgi gelmedi😂😂
Bak hadi iyisin yeni birşey öğrendin katlandığı gibi 0 lanıyorda :deli: kazene diyekte yılbaşında herkedi 0 lasın 2020 çok zor geçti zaten :70:
Benim de 10 yav. Tedavi boyunca uslu durmaya çalışıyom bi gidersem abooo. 1.5 ayım doldu 1.5 kaldı. 🤣
Tabi zamanla düşüyor merve senin az biraz düşmüştüf dayan :70:

Bak hadi iyisin yeni birşey öğrendin katlandığı gibi 0 lanıyorda :deli: kazene diyekte yılbaşında herkedi 0 lasın 2020 çok zor geçti zaten :KK70:

Tabi zamanla düşüyor merve senin az biraz düşmüştüf dayan :KK70:
Sıfırlama derken yanına bir sıfır atmaz değil mi?😂
Çok keskin, hiçbir yere çekilmeyecek şekilde konuşmalıyız bence.

Buraya yazılanları takmıyosun ki niye yazıyosun ısrarla, takmayacaksan yazmaman gerekiyo, yazacaksan takman gerekiyo. Neden sinir bozuyosun umay. Umay neden sinir bozuyosuuunnn
Yav ne diye sinirinizi bozuyorsunuz ciddiye almak bile yersiz umayı

Back
X