- 6 Ağustos 2020
- 343
- 277
- 18
- Konu Sahibi UmayBabacan20
Bu pencereden bakınca sakinleştim tşkYa ismi koyduktan sonra karşına çıksaydı iyi tarafından bak![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu pencereden bakınca sakinleştim tşkYa ismi koyduktan sonra karşına çıksaydı iyi tarafından bak![]()
Vallahi de, geçen hafta banlıydım, 3 ay zamanım var yani öyle mi?En son banlandığından 3 ay sayıcan bütün banlaron sıfırlanıyor o arada banlanmazsan :)
Koyma koyma ben de koymuyorum. Sinirlenme buluruz güzel isimSayfayı yeniledikçe umay çıkıyo. Kızım olursa adını umay koyucaktım vazgeçtim yeni bi kız ismi aramam gerekiyo ona sinirlendim![]()
İnş bizim için çok geç olmaz. Geliyor zebellah, hissediyorum.Umay üzgünüm ama ben de seni terkediyorum, şurada 2 ay 20 günüm kalmış, banlanamayacağım...
Yine mi hüzün yine mi keder ama artık yeter...İnş bizim için çok geç olmaz. Geliyor zebellah, hissediyorum.![]()
Umay sever filmBen de ciddiyim zaten.
Gelsin de görsün dünya kaç bucak.
O adamı donlarını yıkarken de sevecek mi, gerçek aşk budur, değil mi?
Adamların ölüsü bile para ediyor desene, vay erkek egemen dünya, nelere kadirsin....Umay sever film
Bak sevgili dediği kişiyle oturup bir restoranda yemek yediği yok hatta kendisinde telefon numarası bile yok. Çünkü adam o kadar uğraşmak istememiş
Mezarlıkta kola icmisler ama onu eş geçmeyelim.
Bu kadar yoğunn bir ilişkide böyle ölüp biten kız kirli donda yıkar seve seve![]()
Bir de adam buna zalımın kızı demiş bu da çok etkilenmişAdamların ölüsü bile para ediyor desene, vay erkek egemen dünya, nelere kadirsin....
Bir insan mezarlığa 2 amaçla gider, ilki yerine yerleşmek ikincisi ziyaret.
Başka çeşidi varsa (işi dışında) mantık aranmaz, basacan tepiği, girsin bulduğu yere.
O ne ya kola içmek, nasıl bir fake hikaye bu...
Nemrut’un kızı deseydi vay halimize...Bir de adam buna zalımın kızı demiş bu da çok etkilenmiş![]()
Nemrut’un kızı deseydi vay halimize...
Allah tarafından şarjım bitiyor, banlanmadan kaçıyorum ben![]()
Veya sonuc neydi ??
Hikayelerinizi merak ediyorum.
Onyargi veya baski veya yasamayanlari gozden geciriyorum.
birini kuma alacaksan da o umay olmasin bence,Ciddi mi, talibim
Her gün kocama diyorum bulamadın bir kuma diye.
Gelsin de hanımağa olayım yahu, evde iş çocuk çok![]()
Canısı en son banını 3 ay say süresi doldumu aldıpın ceza 0 oluyor.@Bibibella açıklama bekliyorum, sıfırlama derken?
Bak şimdi soktun aklıma, sıfırlanacak diye yardıracağım konuda![]()
Kendini öyle kandırıp mutlu oluyor demekkiSayfasına girip mesajlarında da görebilirsiniz, kendisi kuma olmaya da 3. 4. Kadın olmaya da ah almaya da razı, internette bir sürü yuva yıkan insan varmış, hepsi de mutluymuş, yuva yıkanın yuvası oluyo muş falan filan
Veya sonuc neydi ??
Hikayelerinizi merak ediyorum.
Onyargi veya baski veya yasamayanlari gozden geciriyorum.bu soruya cevap bile vermek saçma cevabı bilenen birşey aslında kesinlikle yuva yıkanın yuvası olmaz ne o kişi ile bir ömürlük birliktelik olur ne de bı baskasi ile mutluluk