Evli Çalışan bayanlar durumlar nasılll?

millet için çocuk yapıolar böyle kalıyorum yani sonuçta sen bakcaksın büyütceksin sanki millet para verio çocuğada anca laf olsun torba dolsun

BU AKŞAM KAYINVALİDEYE GİDİORUZ ARADI YEMEĞE GELİN DEDİ YEMEKTEN KURTULDUM SONRASINI BİLMİORUM

çalışan bayanlar neden hep pis dağınık görülür anlamıyorum halbuki daha tertipli programlı bi hayatımız var

sevmediğim bir kuzenim evlenmeden önce kendince bana akıl verirken evine çok misafir çağırma nasılsa çalıştığın için temizlik yapamıcaksın bari çok kirlenmesin demişti
allaha şükür ne misafirim eksik olur ne evim pis kalır allahım hepimize güç kuvvet versinde paramızı da kazanalım evimizi de çevirelin

dün hiç bişey yaapamadım kayınvalideden geldik bi duş çamaşırları katladım hoop uykuu yine işyerindeyim.

dün kayınvalideye yemeğe gittik saolsunlar hep oğullarını ararlar yemeğe gelin diye ben neciysem artık bana söylemek yok her neyse eve git çamaşır as yat kalk işdeyim :)

dün kayınvalideye yemeğe gittik saolsunlar hep oğullarını ararlar yemeğe gelin diye ben neciysem artık bana söylemek yok her neyse eve git çamaşır as yat kalk işdeyim :)
canım aynı benimde öyle genelde ulaşamadığı zaman yada müsait oolmıcağını bildiği zaman beni arar takma kafana

bizdede eşimi ararlar ama ben tuhaf bulmuyorum çünkü onları yemeğe çağırırken de eşim arıyo sölüyo

belki yanlış düşünüyorumdur ama bana tuhaf geliyor çünkü benim anne babam hem beni hem eşimi arar. bize yemeğe gelceklerinde de eşim arar ama eşim sende ara diye diye bende ararım yani

millet için çocuk yapıolar böyle kalıyorum yani sonuçta sen bakcaksın büyütceksin sanki millet para verio çocuğada anca laf olsun torba dolsun
aynen canım..doğuruyorum ben bakın durumu kısaca..
aynen rabbim sağlık versin.

ÇOK YOĞUNDUM BUGÜN OMZUM SIRTIM FECİ AĞRI YAPIYOR İŞTEN ÇIKINCA KAYNANAYA GİTCEM NAPICAM BİLMİORUM YA

Bugün eve git o zaman canım bir kas gevşetici atarsın sıcak su tulumunu da al yat dinlen

CNM BUGÜN KAYINBABAM GELDİ CENAZEMİZ VARDI MEMLETE GİTTİ MECBUREN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…