millet için çocuk yapıolar böyle kalıyorum yanieltim ev hanımı..bana geldiğinde hep ayy ben evimiz herşeyini dört dörtlük yapmazsam dayanamam diyor.sen nasıl yetişiyorsun diye nağme yapıyor bana.1 çocuğu var şimdi 2.sine hamile.etraf için hamile kalması ise benim için çok itici.neyse konu o değil tabide sonuçta bizde az şey yapmıyoruz.sabahdan akşama kadar hem yuvamıza maddi katkıda buluyoruz,hem insanlarla uğraşıp daha tecrübeli ve olgun kişiler oluyoruz.evet yoruluyoruz ama ben hem çalışan ,bir şeyler yapmak isteyen bayana daha çok destek gerekiyor.evimizi özlüyoruz ama kıymetinide biliyoruz bu şekilde..
canım aynı benimde öyle genelde ulaşamadığı zaman yada müsait oolmıcağını bildiği zaman beni arar takma kafanadün kayınvalideye yemeğe gittik saolsunlar hep oğullarını ararlar yemeğe gelin diye ben neciysem artık bana söylemek yok her neyse eve git çamaşır as yat kalk işdeyim :)
nerde yaşıosun cnmdün kayınvalideye yemeğe gittik saolsunlar hep oğullarını ararlar yemeğe gelin diye ben neciysem artık bana söylemek yok her neyse eve git çamaşır as yat kalk işdeyim :)
aynen canım..doğuruyorum ben bakın durumu kısaca..millet için çocuk yapıolar böyle kalıyorum yanisonuçta sen bakcaksın büyütceksin sanki millet para verio çocuğada anca laf olsun torba dolsun
aynen rabbim sağlık versin.çalışan bayanlar neden hep pis dağınık görülür anlamıyorum halbuki daha tertipli programlı bi hayatımız var
sevmediğim bir kuzenim evlenmeden önce kendince bana akıl verirken evine çok misafir çağırma nasılsa çalıştığın için temizlik yapamıcaksın bari çok kirlenmesin demişti
allaha şükür ne misafirim eksik olur ne evim pis kalır allahım hepimize güç kuvvet versinde paramızı da kazanalım evimizi de çevirelin
İYİ DEĞİLİMMMmerhaba canım nasılsn :)
İYİ DEĞİLİMMM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?