- 27 Ağustos 2014
- 1.176
- 1.218
- 168
- 36
CANIM ÇOCUĞUM YOK AMA SENİN DURUMUNU AZ ÇOK BİLİOIRUM ANNEMDEN DOLAYI ONUN DA HİÇ YAPASI YOKTU SÜREKLİ UYUYODU NAPSIN SENDE ÖYLE YAP CANINI SIKMA KADIN TUT DURUMUN İYİYSEMerhaba
Yurtdisinda doktora yapip arastirma gorevlisi olan 2 yillik evli hamile bir kadinim ben de...
Simdiden nevrim donuyor, hamilelikten once biraz daha iyi idare ediyordum. Simdi biraz simariklik ve usengeclik de eklendi. Ustelik cabuk yoruluyorum.
Esim elinden geldigi kadar yardimci oluyor bana ama gene de fazla rahatlatmaya yetmiyor beni.
Yok kadin tutmak istemiyorum.CANIM ÇOCUĞUM YOK AMA SENİN DURUMUNU AZ ÇOK BİLİOIRUM ANNEMDEN DOLAYI ONUN DA HİÇ YAPASI YOKTU SÜREKLİ UYUYODU NAPSIN SENDE ÖYLE YAP CANINI SIKMA KADIN TUT DURUMUN İYİYSE
ANLADIM CNM FAZLA YORMA KENDİNİ BEBEİŞE YAZIKKYok kadin tutmak istemiyorum.
İki haftada bir geliyor biri zaten. Ama burada cok pahali o isler. Kendim yapsam daha iyi diyorum bazen dipkose temizligi. Zaten kendim 2-3 gunde bir temizliyorum.
aynen bende eve git yemek yap topla yat derken sanki hep işteymişim gibi geliyorevetttt dün ne yaptım:
işten çıkınca annemlere gittim
yemek çay kahve meyve derken saat 11 oldu kalktığımız
eve geldimm çamaşırları topla katla üstünü değiş
etrafı topla makineyi çalıştır hooop yatağa sabahtan kalktım serdim çamaşırları
üstünü giyindim makyajımı yaptım etrafı tooplardım baktım gene işteyimmm
Şu an 25 yaşındayım zaten 2,5 sene sonra 28 en az hemen olsa bile 29'da anca doğar bebek .fazla abartmada en fazla 25-26 cnm bnm
hep öyle geliyor heeeeppppaynen bende eve git yemek yap topla yat derken sanki hep işteymişim gibi geliyor
tamam şükür işimiz var ama bu yetişememe duygusu ve yorgunluk gerçekten sıkıcıhep öyle geliyor heeeepppp
eltim ev hanımı..bana geldiğinde hep ayy ben evimiz herşeyini dört dörtlük yapmazsam dayanamam diyor.sen nasıl yetişiyorsun diye nağme yapıyor bana.1 çocuğu var şimdi 2.sine hamile.etraf için hamile kalması ise benim için çok itici.neyse konu o değil tabide sonuçta bizde az şey yapmıyoruz.sabahdan akşama kadar hem yuvamıza maddi katkıda buluyoruz,hem insanlarla uğraşıp daha tecrübeli ve olgun kişiler oluyoruz.evet yoruluyoruz ama ben hem çalışan ,bir şeyler yapmak isteyen bayana daha çok destek gerekiyor.evimizi özlüyoruz ama kıymetinide biliyoruz bu şekilde..işte mesai bitiyor evde başlıyor bilemiyorum gerçekten
bazen ev hanımlarına çok özeniyorum
eltim ev hanımı..bana geldiğinde hep ayy ben evimiz herşeyini dört dörtlük yapmazsam dayanamam diyor.sen nasıl yetişiyorsun diye nağme yapıyor bana.1 çocuğu var şimdi 2.sine hamile.etraf için hamile kalması ise benim için çok itici.neyse konu o değil tabide sonuçta bizde az şey yapmıyoruz.sabahdan akşama kadar hem yuvamıza maddi katkıda buluyoruz,hem insanlarla uğraşıp daha tecrübeli ve olgun kişiler oluyoruz.evet yoruluyoruz ama ben hem çalışan ,bir şeyler yapmak isteyen bayana daha çok destek gerekiyor.evimizi özlüyoruz ama kıymetinide biliyoruz bu şekilde..
aynen canım haklısın..bu konuda fesatlık gibi gelmesin ama bence hem çalışıp,hem çocuğuna bakan hemde evini idare eden hatunu kıskanabiliyorlar..en iyisi maşallah bana herşeye yetişiyorum modunda gezinmek.benim evimdeki huzur herşeyden önemli.eltim ev işlerini rahatça yapıyorum diye gerine dursun eşi ile arasını hak getire durumda.ama önemli olan o evin işi onun için :) neyse kafa farkı,düşünce farkı aşka bir şey.kendin gibi olmayanı fazla düşünmeyecek,takmayacaksın..sizin eltiniz benim görümcem ben asla çalışmazdım diyen biri ve çalışmıyor
paranı birde eşinemi veriyorsun ben asla vermezdim diyor eşime söylediğimde benim ablamı zaten kimse çalıştırmazdı diyor
kyvde de öyle kızının 3 tane oğlu var o çok yoruluyor filan fisman der benim bir çocuğum var çalışan anneyim benim yorulduğumu bilmez
şunuda belirtmeden edemeyeceğim benim evim görümceminkinde temizdir.
Destek olmalılar hatta onure etmeliler ama yok
ama canım gerçekten ben evlendim 7-8 ay evde kaldım kafayı bozuodum insan evde olunca amaan yarın yaparım deyip yapmıo şuan herşey tertipli düzenli sıkıntı olmuo anlıcağıntamam şükür işimiz var ama bu yetişememe duygusu ve yorgunluk gerçekten sıkıcı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?