Evli Çalışan bayanlar durumlar nasılll?

ben de bir ay önce kayınvalidemle bozuştum, tartışmadım bile.. o kadar umrum değil.
şimdi çocuğuma bakıyor arada da kendi anneme bırakıyorum.
sabah eşim bırakıyor akşam o alıp eve geliyor.
yüzünü göresim yok bunu eşimlede paylaştım şimdilik anlayışla karşıladı bakalım.
bence sen de çok yüz verme kayınvalidene, arada hediye falan al sonuçta çocuguna bakıyor, ama eşin versin hediyeyi.
hem muhattap olma hem gönlünü al.

kızlar ben normal 8 saat gündüz çalışıyorum eşim nöbet usulu çalışıyor çocuğumuz bu sene 1. sınıf onun dersleri evin işleri derken baya zor oluyor eşim 1 gün nöbet 2-32 gün izinli oluyor böyle olunca evde gündüzleri bulunduğu için akşam gittiğimde dağınık oluyor ev çocuk ders yapıyor silgi kırıntıları mı ararsın meyve tabakları ne ararsan oluyor yardım et dersem eşim kalkar eder ama et demezsem düşünüp de kalkmaz

Çocuk yapmaya uğraştığım bu günlerde çok fena gözüm korktu

ben calisan iki cocukluyum
gece uykusu nadiren kesintisiz. genelde en az dort kez uyanirim. gunduz isim yrm gun. ev iki cocukla daha yorucu valla. tam calissan dahs az yorulurum:) ev islerine yardim eden biri var. ben sadece yemek yap masa kur topla vs yapiyirum. ama iki cocugun bakimi evin cekip cevrilmesi daginikliklarin toplanmadi derken full doluyum. zaten is olmasa da oturmam mumkun degil. ev surekli hareketli cunku. misafiri gezmesiydi oyle iste grcinip gidiyoruz :) calismasam yardimcim olmazdi isim zor olurdu. bilmiyirum iste duzenimiz cok sukur iyi. cocuklar evde bakiliyor bu arada. sabah disari cikma dwrdi yok. ayrica evdeyken esim de ilgilenitor sagolsun. ama bir sayfa yazi okumam bile imkansiz. yalniz kalmam da mumkun degil.
imkani olan icin yardimci sart bence. bi kadin madrm calisiyorsa o kadar ayricaligi olmali.

işte budur

Sen bildiğin kendini kullandırıyorsun arkadaşım.
Madem bir işe yaramıyor kapasın çenesini bari. Aileni aramak ne demek ya?
Bence hata sizde pasif davranıyorsunuz. O zaman ciddi ciddi harekete geçip çıkın işten tutuşsun etekleri.

Ben çocuğum olmadığı için pek yorulmuyorum nöbet uslu çalışıyorum zaten gündüz evde olduğum bigün çamaşır ütü vs hallediyorum 15 güne bi yardımcı abla geliyor dip köşe temizlik yapıyor ben arada süpür sil toz yapıyorum yemek zaten eşim ne olsa yer şimdilik rahatım izinli günüm tamamen bana kalıyor

topikteki daha ilk mesaja bianda şunu yazmak istedim
2 hafta işten çıkmadan önce BERBATTI!!!!
İŞİMİ SEVİYORUM EŞİMİ SEVİYORUM napıyım evide pislik götürsün yardımcım yok ama yetişiyorum yemek işten gelince yapıorum hayat böyle napakkkk

Çocuk yapmaya uğraştığım bu günlerde çok fena gözüm korktu

aman yok ya insan bu tempoyada alışıyor zamanla.
zaten onun bi bakışı bi gülüşü ömre bedel :)
henüz 1 yaşında, herşeyi yeni yeni öğreniyor.
Okadar tatlı ki ama o kadar yani.
konuşmaya yürümeye çalıştıkça o hareketleri delirtiyor beni.

:)

Enaaamm ikizlerim var yoldalar 3 ayligiz telkin ediyim de hic cokmasinlar yerlerinden

İŞİMİ SEVİYORUM EŞİMİ SEVİYORUM napıyım evide pislik götürsün yardımcım yok ama yetişiyorum yemek işten gelince yapıorum hayat böyle napakkkk
hem çalışıp hem ev işlerine bakmak zor iş vesselam
benim işim çok yorucu ve saatlari sebebiyle çokzorladım 2yılda çöktüm resmen
eve gece 11de geliyorsan ve apartmanda oturuyorsan o saatten sonra dinlenirmisin,kendinemi bakarsın yoksa ev işimi yaparsın

Kusura bakma da bi dersi hakediyor bence bunr terbiyesizlik yahu ne buluyosa yesin begenmiyosa pisirsin bende cok ozeniyodum sarma tatli bilmemne elestiriyodu daha guzelini ogrencekmisim olmamis artik yapmiyorum yazin tarhana taptim oglum icin cok zorlandim zaten pisirdim eh orta dedi ben sana yapsam bunca senedir yapardim ogluma taptim dedim artik tarhana pisiriyorum onun onune koymuyorum haketmiyormu sence

Konuyla alakası yok ama, cocugunuz kac aylık?
Uyku eğitimi vermeyi denediniz mi?
Kesin ve etkili çözüm.

Ben de evliyim ve çalışıyorum evet zor ben dün biraz temizlik yapiim dedim yarım kaldı çamaşır attım bi posta daha gerisi duruyo her gün ev işi yapsan her gün birikio aileler başka şehirde olduğu için bi nebze rahatım gerçi evi çoğu zaman dağınık bırakınca sorun olmuyo

Bende çalışıyorum ama 4 te çıkıyorum. .
Cok Yoruluyorum yine de haftada 6 gün. .
Eşim yapsın bişeyler ben ona maddi olarak ciddi anlamda büyük destek veriyorum o da bana destek versin biraz..

Ustune bi de cocugum olunca ogretmen olmam icin israr ettiginden babamdan Allah razi olsun.. En azindan en gec 4te evdeyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…