Evli çiftin evinde bekar erkek misafir

Dediğim gibi herkesin görüşü farklı, bana ters gelmiyor bekar birini ağırlamak, hiç sorun da yaşamadım, keyifle ağırlarım belki de eve davet edecek kadar güvendiğimiz kişileri ağırladığımız içindir bilmiyorum

Ne münasebet ne işi var bekar adamın sizde?
tamam hastalık acil bir iş olur, ama keyfe keder nasıl geliyor kalmaya hem de vaka sayıları artarken?

Birincisi, dediğiniz şeyler dini mezhep farklılığıyla uyuşmaz. Herkesin inancı farklı mezhebi farklı ahlakı farklı. mezheplerde mesela kadının eline kocası bile değse abdesti bozulur.
İkincisi rahat olamazsınız evde başka bir erkek varken, istediğiniz gibi oturup giyinip konuşamazsınız. Giyiminize dikkat etmeniz lazım en basitinden.

Valla bacım evliden de korkacaksın insanın zihniyeti art niyet içermesin yeterki.. Benim arkadaşım sandığım kişinin evine gider gelirdik ailecek, bizimki bunların küs anında barıştırmaya kalkmış mesajlaşmalar ve haberim olmadan evine gidip 2 si ile de ara yapmaya çalışmalar.. Ne eşim ne o arkadaşım dediğim bundan hiç söz etmedi bile sırmış gibi.. Sonuç 3 ay sonra tesadüfen çook başkasından öğrendim.. İkisine de okkalı lafları soktum bütün ilişiğini de kestim.. Onlara kalsa hiçbir sorun yok iyi niyet ve normal görünen bir şey.. Ama kadın bana değil eşime dert anlatır olmuş haberim yok.. O yüzen zihniyet mühim..

Bunun yabani olmakla bekar yada evli olmakla güvenilşr olup olmamakla alakası yada cinsiyetle alakası yokki adam yabancı yolda gördüğümüz bir adam gibi onun yanında koltuğa uzanamaz istediği gibi konuşamaz duş alsa saçı ıslak gezemez wc nin kapısını kitler yani bu biraz evde zorlar herkesi benimde yurtdışından gelen arkadaşım bizde kaldı bi çok kez onuda benide eşimide zorladı yani hani yan gözle bakma deği samimi değiller o bağlamda yani bu kadı elin adamını istemiyor

Senin kocan da baya genismis baska pilanlari var heralde

Islak saçla niye gezemiyor?

siz istemıyorsanız bu yaptıgı terbıyesızlık.bosanma sebebı sayıyor hakım abıler

Islak sacla niye mi gezemiyor?? AYOL KADININ DUŞ ALDIGI ORTAYA CIKAR DA ONDAN..E dus nasil alinir??CIPLAK olarak tabiki..Karsidaki erkek hemen o kadini ciplak hayal eder ve olaylar gelisir iste bunu bir abaza erkek dusunmus ilk kez eminim ve her erkegi de kendi gibi dusunur sanip korkmus esinin uzerine atlarlar diye ☺ hep soylerim;KISi Kendinden bilir isi diye

Benim kız arkadaşım geldi kaldı 2 hafta işi için.Sonra diğer arkadaşım oğluyla geldi.Eşimin erkek arkadaşı gelseydi rahat eder miydim?Eşim varken ederdim ya ne olacak

Kız annem beni hep uyarırdı ıslak saçla dışarı çıkılmaz diye.O bende kaldı öyleIslak saçla dolaşmam

Ben uygun görmüyorum. Sevmiyorum. Eskiden böyle miydim hayır... Ama gerçekten devir değişti. İnsanlar artık masum olmayabiliyor. Artık içim kötü, içim fesat...
Aslında duyuyoruz akrabalardan bile zarar geliyorama eşi evde olacaksa bir şey olmaz

Valla benim eşime belki paranoyak dersin ama bizde böyle bir şey söz konusu bile olamaz. Ne ben kız arkadaşımı getiririm eşim evdeyken ne o erkek arkadaşını. Çift olarak gelseler hadi tamam da ne alaka sap gibi adam sizin eve geliyor

Bana tuhaf gelmedi..Kalabilir eşim varken.Ama uzun vadeli değil elbette.Herkes sapık falan değil yani ne erkekler var pek çok kadından düzgün,benim böyle tanıdıklarım çok mesela,neden olmasın? Ha eşimin arkadaş çevresi tekin değilse istemem tabi. Ama tekin olmayan adamlarda takılan koca da bende olmaz zaten..O yüzden sorun yok kalabilir hayali erkek kahramanımız..

Bekar erkek/kadın arkadaşı bilmem ama bu kafa yapısına sahip insan net sapıktır. Ne demişler, kişi kendinden bilir işi.

Dogru degil, sonra o beni taciz ettibu beni rontgenledi cikiyo ortaya.. herkesin niyeti bozuk olcak degil ok ama gereksiz herkes evinde kalsin. Esiyle gelse 1-2 gun daha normal bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…