- Konu Sahibi Selvisevgi
-
Dediğim gibi herkesin görüşü farklı, bana ters gelmiyor bekar birini ağırlamak, hiç sorun da yaşamadım, keyifle ağırlarım belki de eve davet edecek kadar güvendiğimiz kişileri ağırladığımız içindir bilmiyorumKayinpeder kayinbirader baş ustune benim babam annemde gelebilir ama ben esimin arkadasinin gelip günlerce kalmasini da kendi arkdasiminda gelip günlerce kalmasini da dogru bulmuyorum mune abla. Belki ilerde cocugumun arkadasi olur agirlarim kisa kalmalı onun disinda bana ters.
Birincisi, dediğiniz şeyler dini mezhep farklılığıyla uyuşmaz. Herkesin inancı farklı mezhebi farklı ahlakı farklı. mezheplerde mesela kadının eline kocası bile değse abdesti bozulur.Bazilarinin hayatlari çok sıkıcı ya. Tamam bizim ki de karnaval degil ama yok erkek gelince içeriye gelmemek ya da kadin erkek ayri oturmak, birilerinin kalmasini buyuk sorun haline getirmek, yatili misafir eşittir hizmet etmek kafasii...Bi salsaniz daha rahat etceksiniz aslinda.Ne guzel eglenmek varken...
Eşimin erkek arkadaşlariyla araba yarişi oynuyorduk biz gece yarilarina kadar. Bazen de bizim arkadaslarimiz erkek ya da kadin geliyordu oyun, muhabbet bir sariyordu saat olmuş gecenin 2si o saatten sonra nereye gitceksin e yat asagi sabah kahvalti eder gidersin deriz. Ne vaar kiiii diyesim geliyor içimden yazmadan edemedim ama napcan işte
Merhaba ben yeni evliyim ve benim sıkıntılı olduğum konu evimde aile haricinde yatıya kadın yada erkek bir misafirin kalmasını istemiyor olmam. Eşim misafiri çok seviyor ve 1 hafta sonrası için samimi olduğu bir erkek arkadaşını bize davet etti. Ben bu durumu istemediğimi dile getirdim ve biraz tartıştık oda kendisi evdeyken bir problem olmayacağını söyledi ve anlaşmaya varamadan konu kapandı bende susmak zorunda kaldım. Çokmu abartıyorum, Sizler yatılı misafir konusunda ne düşünüyorsunuz ?
Bunun yabani olmakla bekar yada evli olmakla güvenilşr olup olmamakla alakası yada cinsiyetle alakası yokki adam yabancı yolda gördüğümüz bir adam gibi onun yanında koltuğa uzanamaz istediği gibi konuşamaz duş alsa saçı ıslak gezemez wc nin kapısını kitler yani bu biraz evde zorlar herkesi benimde yurtdışından gelen arkadaşım bizde kaldı bi çok kez onuda benide eşimide zorladı yani hani yan gözle bakma deği samimi değiller o bağlamda yani bu kadı elin adamını istemiyor
Benim kız arkadaşım geldi kaldı 2 hafta işi için.Sonra diğer arkadaşım oğluyla geldi.Eşimin erkek arkadaşı gelseydi rahat eder miydim?Eşim varken ederdim ya ne olacakMerhaba ben yeni evliyim ve benim sıkıntılı olduğum konu evimde aile haricinde yatıya kadın yada erkek bir misafirin kalmasını istemiyor olmam. Eşim misafiri çok seviyor ve 1 hafta sonrası için samimi olduğu bir erkek arkadaşını bize davet etti. Ben bu durumu istemediğimi dile getirdim ve biraz tartıştık oda kendisi evdeyken bir problem olmayacağını söyledi ve anlaşmaya varamadan konu kapandı bende susmak zorunda kaldım. Çokmu abartıyorum, Sizler yatılı misafir konusunda ne düşünüyorsunuz ?
Kız annem beni hep uyarırdı ıslak saçla dışarı çıkılmaz diye.O bende kaldı öyleIslak sacla niye mi gezemiyor?? AYOL KADININ DUŞ ALDIGI ORTAYA CIKAR DA ONDAN..E dus nasil alinir??CIPLAK olarak tabiki..Karsidaki erkek hemen o kadini ciplak hayal eder ve olaylar gelisiriste bunu bir abaza erkek dusunmus ilk kez eminim ve her erkegi de kendi gibi dusunur sanip korkmus esinin uzerine atlarlar diye ☺ hep soylerim;KISi Kendinden bilir isi diye
Aslında duyuyoruz akrabalardan bile zarar geliyorBen uygun görmüyorum. Sevmiyorum. Eskiden böyle miydim hayır... Ama gerçekten devir değişti. İnsanlar artık masum olmayabiliyor. Artık içim kötü, içim fesat...
Merhaba ben yeni evliyim ve benim sıkıntılı olduğum konu evimde aile haricinde yatıya kadın yada erkek bir misafirin kalmasını istemiyor olmam. Eşim misafiri çok seviyor ve 1 hafta sonrası için samimi olduğu bir erkek arkadaşını bize davet etti. Ben bu durumu istemediğimi dile getirdim ve biraz tartıştık oda kendisi evdeyken bir problem olmayacağını söyledi ve anlaşmaya varamadan konu kapandı bende susmak zorunda kaldım. Çokmu abartıyorum, Sizler yatılı misafir konusunda ne düşünüyorsunuz ?
Ben cok şey yasadım. Hep bu asla yapmaz dediğim insanlar pis sapık cıktı. O yüzden asla sevmem böyle şeyleri.Aslında duyuyoruz akrabalardan bile zarar geliyorama eşi evde olacaksa bir şey olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?