- Konu Sahibi papatya39000
-
Hayırsöyledi
Şundan sordum mesela bana eşim hiç şunu sen öde ya da bunu ben ödeyeyim diye birşey söylemedi sizinki gibi.Hatta 6 yıllık evliyim kaç lira maaş aldığımı bilmez.Ben her ay alacağımı alırım ya da annemin ihtiyacı falan oldukça ona veririm biraz.Ya da ne bileyim bir öğrencimin ihtiyacı varsa ona birşeyler alırım vs.Kalanını eşime yollarım o ne yapılacaksa yapar.mesela diyelim ki ben hiç maaşımı yollamıyorum sormaz bile niye yollamadın diye.çok şükür ne ben ona karışırım ne o bana.ama birikimimizi de yapıyoruz.bence siz eğer bu tür şeyleri dert etmeye başladıysanız oturup konuşun bi ortak hesap oluşturun.herkes nereye veriyor belli olur.
Valla ben bunu ilk kk da öğrendim ben çalışırken paraları eve getirir tek hesap yapardık ordan da masraflara borçlara dağıtırdık senin paran benim hesabım mı olur evlilikte ?Herkese merhaba yeni evli sayılırım. Eşimle ikimizde çalışıyoruz evin kirasını ben ödüyorum. Eşimin eli çok açık yani çevresine eşine dostuna yedirip içirmeye bayılan biri. Acaba ekonomik desteğimi azaltsam mı? Sizler nasıl bölüşüyorsunuz giderleri?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?