Evli Çıkan Sevgili

Velovis

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2018
227
318
53
Kızlar merhaba,

Nerden başlasam, nerden girsem konuya inanın bilemiyorum.

Hayatıma 6 ay önce biri girdi. İlk başta arkadaştık, zamanla bana karşı hisleri olduğunu söyledi ve biz bir ilişkiye başladık. Evdeyken sabahlara kadar benimle telefonla konuşurdu. Çok rahat bir şekilde mesajlaşıyorduk, iletişim kuruyorduk. Evinde eşiyle birlikte olan bir insanın bu kadar rahat olması nasıl mümkün olabiliyor inanın hala aklım almıyor. 2 günlük tatillere bile gidiyorduk düşünün. Bu insanın en büyük falsosuna bile denk gelmemiştim.

Yaklaşık 1 ay önce benimle önemli bir konu konuşması gerektiğini söyledi. Evli olduğunu ve 1 çocuğu olduğunu itiraf etti. Çocuk için aynı evde durduklarını ama artık arada saygının ve sevginin olmadığını söyledi. Kağıt üstünde evliyize getirdi, klasik yalanlar. Çocuğunu düşündüğünü ama boşanmayı düşünüyorum artık vs. Yanımda olur musun bu süreçte dedi. Başımdan aşağı kaynar sular döküldü desem yeridir. Gerisi bir ton kavga, gürültü ve hayatımdan çıkardım. O günden sonra beni anladığını ve benimle bir daha iletişim kurmayacağına söz verdi. Sözünü tuttu, 1 aydan beri hiç konuşmadık.

25 yaşına geldim. Hayatımda ilk defa aşık olduğumu hissetmiştim. İlk kez bir adama güvenip yatağıma aldım. Her şeyin ilkini bu insanla yaşadım.

kendimi psikolojik olarak bitik hissediyorum. İçimde büyüyen nefreti, acıyı tarif bile edemem.

Kafayı yemek üzereyim, ne düşüneceğimi bile şaşırmış durumdayım.

Etrafımdaki kimseye bahsedemedim, artık birilerine anlatmazsam içimde patlayacaktı.

Çok üzüldüm gercekten. Seninle tekrar iletişime geçmemesi seni anlamadığından değil maalesef. Evli insanlarin klasik yalanlaridir çocuk. Eşleri cepte hep hazır bulunsun ama ben arada değişiklik de olsun isterler. Eslerini bosamak gibi niyetleri hicbir zaman olmaz. Zaten birlikte olsaniz o boşanip seninle evlense bile nasil guvenebilirsin bu saatten sonra? Allah iyilerle karşılaştırsın. Umarim çabuk atlatır hayatina devam edebilirisn

Hiçbir şekilde iletişim kurmayın, kısa bir süre sonra unutursunuz. Ben asıl o karaktersizin karısına acıdım, siz kurtuldunuz peki ya o kadın ve çocuk? Allah cezasını versin böyle yaratıkların.

Sadaka ver boyle bir pislikten yol yakınken Kurtuldugun ıcın.
İtiraf etmese kimbılır neler yasayacaktınız kac aylar gececektı.
Klasik yalanını yemedıgınız ıcın kendinizi cok sevin.

'karımdan bosanmak istiyorum cocuk ıcın bir aradayız' gıbı haysiyetsiz yalanlara gonullu inanan tipler var bu hayatta.
Ya onlardan biri olsaydınız?

Kandırılmanız uzucu ama ben sizin adınıza sevındım, kurtulmussunuz.

İşyerinde bir kız arkadaşımda sorunlu evliliği olduğu nu söyleyen adamla 5 yıldır birlikte ve adam karisindan 3.cocugu doğurdu.
O adamlar evlerinde Mutlu mesut yaşarken heyecan arayıp elin kızını hiç yerine koyarlar. Geçmiş olsun.

Maalesef adamın evli olduğunu itiraf etmesi de, sizi aramaması da oyun.yani evli olduğu kesin de kendine çoktan yeni sevgili buldu ve sizi hayatından çıkardı. İyice tanımadığınız biriyle ilişki yaşamak hatanız olmuş ama yapacak yok. Umarım bundan sonra daha düzgün insanlarla karşılaşır, mutlu olursunuz.

Yalancı, düzenbazın biriymiş.
Şimdi çok üzülüyorsunuz biliyorum ama geçecek. Geçtikten sonra fark edeceksiniz ne kadar şanslı olduğunuzu.
Bugün eşini aldatan ikinci eşini de aldatır. Bu bir huydur.
Evet başkasına aşık olabilir, o zaman en başından size de karısına da gerçeği söyleyecekti.
Sizin hislerinizle oynamaya, bunu yaşatmaya hakkı yok.
Sizi ortak tanıdığı görse haberinizin olmadığını bilmez farklı düşünür söyler. seven insan bunu sevdiğine yapar mı?
Otele gitmiş kalmışsınız, kimliklte evli biriyle gelen bir kadın olmuşsunuz bilmeden. Bunu yaşatır mıydı?
Unutun önünüze bakın. Allah size dürüst krakterli biri çıkarsın. Çıkarır da.

Çok üzüldüm senin için, ama kendine acıma. Onunla evli olan daha kötü bir durumda. İyi ki o karakterde biriyle karısından önce tanısıp sen evlenmemişsin. Senin duygularını, güvenini onarmak ve sağlıklı bir iliski yasamak icin fırsatın var.. Duyar duymaz bitirmeniz de güçlü ve karakterli olduğunuzu gösteriyor, insanız bazen yanlıs kisilere aşık olabiliyor, büyük hayal kırıklıkları yaşayabiliyoruz. Bu size büyük bir tecrübe olmuş oldu. Allah'ın sevgili kuluymuşsunuz ki kurtulabilmişsiniz.

“İlk”ler kısmından endişe ediyor buna üzülüyorsanız, üzülmeyin.
Evli olmasa da ayrılık olabilirdi.
Hayatta bir şeyin garantisi yok.
Ben pek çok ilişki yaşadım. Eşimle de tanıştığımızda ilk son mevzusunu konuşmadan bir gün beraber olduk. Ne sordu ne sorguladı. 10 seneye yakındır beraberiz hiç mevzusu geçmedi. Devir değişti.
Buna üzülüyorsanız üzülmenize en değmeyen şey de budur.

O el kızları da hic yerine koydurmasın kendilerini.
5 yıldır neyi bekliyor acaba arkadaşınız?
Sorunlu evliliğim var lafına inanan kadınlara da zerre kadar üzülmüyorum açıkçası.
Lafım size değil yanlış anlamayın ama hem evli adamla birlikte olup hem adamlar eslerinden ayrılmayınca mağdur rolüne bürünülmesi mide bulandırıcı oluyor.

Velovis ilişki daha da ilerlemeden öğrendiğiniz iyi olmuş, bugün eşini aldatan boşansa bile sizi de aldatırdı, adamın meşrebi bozuk. Bundan sonra daha düzgün insanlar çıkar karşınıza umarım.

İnsanlar nasıl bu kadar rahat yalan söylüyor. Aklım almıyor. Böyle bir insana kim nasıl güvenebilir . Aslında karısının da ayrılması lazım. Yazık o kadına da.
sizin insanlara olan güveninizin sarsılması normal. Ama dışarda çok farklı , düzgün erkekler var. Daha farklı bir hayatınız olacak. Bu süreçte kendinizi kötü hissetmeniz çok normal. Ama zaman iyileştirecek.

merhaba canim oncelikle gecmis olsun.
her seyin ilkini yasadigin icin sakin pisman olma.
sen onu kendince ozel biryere koymustun ,istedin ve istedigin seyi yaptin. bu seni kotu birisi yapmaz. onun gibi bir asagiliktan kurtulmus olduguna sukret. bir daha karsina cikarsa asla kendini bagli hissetme biseylere.
asla kendini suclama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…