- 15 Mayıs 2016
- 2.470
- 4.784
- 133
Önce şunu diyim ben bir avukatım ve bir sürü kadının rahatladığına şahidim, oturup vay benim annem vay benim bilmem neyim diye gelmeyin.Yoo var sizinle ilgili ortada konu. Siz 3 kuruşluk tazminatla kadınların rahatladigini söylemişsiniz annem alıyor e hic rahatlamadi. Bı de siz mi dava açsanız sizdekiler rahatliyormus?
Sizin çevrenizde yok ama ne güzel istatiksel verileri güncel takip ediyorsunuz bende oran sordum ??
Mesela kızlık zarı diktirenlerin oranı boşanmaların oranından daha fazla mı az mı
Azsa çünkü kendinizle celiseceksiniz çünkü cinsel ilişki için evlilik koşulu kosmussunuz diğer mesajlarınızda
Bosaninca da kişiler bakire olmuyor
Madem istatiksel yazın kızlık zarı diktirenlerin oranını
Bende sevgilimle cinsellik yaşıyorum sizin bahsettiğiniz tabloyu hiç yaşamadım. Bana da cinsellik yaşamamak garip geliyor. Şimdi napcaaasss????
Doktor tanıdığın varsa sor öğren diyorum, ben onlardan duyuyorum. Hiç mi etrafınızda doktor yok? Oran sordum, oran veremiyorsan yalandır diyip haklı çıkmayı düşünüyorsun de mi? Buyrun bir sosyologtan
Sosyolog Hande Güzel, araştırması sırasında bu ameliyatların günümüz Türkiyesinde düşündüğünden çok daha yaygın olduğunu gözlemlemiş. “Ankara’da bir doktora ayda kaç ameliyat yaptığını sorduğumda, kayıt tutmadığını ancak kızlık zarını diktirerek evlenen kadının sayısının diktirmeden evlenenlerden neredeyse daha fazla olduğunu söylediğini unutmuyorum” diyor.
Evlenip boşanmış kadının bakire olmadığını herkes biliyor ve kimsenin öyle bir beklentisi olmuyor onlardan ama hiç evlenmemiş kadından bekliyorlar. Bu bir gerçek ve yapacak bir şey yok.
Inşallah yaşamazsınız, kimse siz de bu duruma inşallah düşersiniz demiyor ama kimsenin yarın sevgilisinden ayrılmayacağının garantisi yok.