Evli, çocuklu... Ne yapmaya çalışıyor bu adam?

takma ne yapmaya calısıyorsa calısaın evli cocuklu birsürü pislk var sarkıntı

"Kardeşim" ayağına senle mesajlaşarak, aklınca monoton hayatındaki, atraksiyon boşluğunu dolduracak.
Eşi de bilmiyorsa, aman ne heyecanlı (!), öğrense de nasıl olsa mis gibi bahanesi var "kardeşim yazmışım hep görmüyor musun"
Tam bi aptal

Adama net tavrinizi belirtin , dogru yada yanlis anladiniz bir önemi yok bu noktadan sonra. Esine soyle diyen arkadaslar olmuş ama bence su an gerek yok bir sure bakin tavirlarina hâlâ rahatsiz olacaginiz tavirlari olursa o zaman harekete gecersiniz

Belki varlığından haberdar olmadığınız abinizdir. Eğer değilse, yaptıkları çok anormal.

Ya havadan sudan herşeyden mütemadiyen yazıyordu

Hatta bir ara şey demeye başladı. Kendini neden bu kadar sevdirdin sen kardesim bir insan nasil bu kadar sevilir falan

iyide o kadar ne yazıyor?
içerikte önemli..

peh nasılsın iyimisin tamam.
gerisi hep falso.

engelle bence laftan anlamıyor belli ki.

yokluyo yokluyo
bariz yokluyo
azıcık ay öylemi falan desen, yürüyecek
kim kime kendini sevdirdin falan her gün mesaj atar
neymiş kardeşmiş, peh

kardeş ayağı ..... ayağı dıyıver.sıkışınca iftıra atıyor yanlış anladı dıyede anlatır karısına.tabıkı karısı inanmak istediğine ınanacak.engelle muhatap alma .numaradn kendıne çiçek öçikolata alıp inst at kalp koyup.

Adamı denemeyi düşündünüz mü? Yani ne bileyim yem atın hemen oltaya gelecek bir tip sanırım... Eğer düşündüğünüz gibiyse karısına anlatın.. Hangi kadın kocasının başka bir kadına çiçek götürmesini normal karşılar ki

Hiç bana göre işler değil

Yapamam sanırım

Yavşıyor

Karısına instadan mesaj at böyle böyle oldu yanlış anladığımı söyleyip çiçek getirmiş ne oluyor ben anlam veremiyorum lütfen birşeyler yapın rahatsız oluyorum de.
+10000 süper
en en güzeli konu sahibi

biri eşim için böyle bişey dese..... düşünemiyorum

Adam bildiğiin sana sarkıyor .

Karısının bilmeye hakkın var .

' Açıkcasını söylemek gerekırse böyle yapıda ınsanlar . Eski mahallede br fırıncı vardı laz .
Adamda eşimin ailesıyle konuşurlardı . Adam birgun yemege geldı bende ordaydım . 1 veya 2 kere gördüm .
Geldiklerinde merhaba hoşgeldiniz dedim adam bana birden sarıldı ay maşşallah sen negüzelsin maşallahh maşallah diye gündeki teyzeler gibi
Bismillah dedim yaşadığım şokla eşimle bakıştık . Eşim tabii sinirlendı .
Sonra oturdukça adamı gözlemledim adam butun gun bacım macım ayağına herkese yavşıyor hemde eşinin yanında yok çok güzelsin yok öylesin yok böylesin
Eşimde bir yere kadar sabretti sonra birden adama çıkıştı ben böyle konuşmaları falan sevmem diye
Adam sonra siz beni yanlış anladınız falan dedi ama ohhhhooo bey amcaaaaaaaa
Ki adamın benım yanımda 2 tane kızı var .
Her gördüğü yerde hala garip garip bakardı .
Çok şükür taşındık ..

Kendini neden bu kadar sevdirdin sen kardesim bir insan nasil bu kadar sevilir falan

Nasiĺsin iyi misin hayat nasıl gidiyor biz seni çok seviyoruz

Sarki atıyor

Özlü söz atıyor

Ailemle alakalı birseyler soruyor yazıyor

Ağlamış

O yüzden yanlış anlamış olduğuma inandırmaya çalışıyorum kendimi ama inatla aynı hareketleri yapmaya devam ediyor

Suçlular, yakalandıklarında aklanmak için ağlarlar, "Allah şahit benim alnım ak" da derler, "Yanlış anladınız, vallahi öyle bir düşüncem olmadı" derler, safın safı onlardır, öyle bir saflıktır ki kendinizden şüpheye düşersiniz...

Şimdi "Kendini böyle nasıl sevdirdin kaaardişim, bir insan bu kadar sevilebilemez" filan nedir?
Anasını hiç sevmemiş mi bu adam, karısını, kendi kardeşini, çocuğunu? Onlar insan değil mi?
Bu "Senin sapığın olmaya geliyorum yavrum" demekle eş değer.
Şarkılar filan atması da apayrı bir seviye zaten.
Hep de yanlış anlarız, onlar yanlış anlatmazlar :)

Siz kararlı durun ve kendisinin eşini de bu durumdan haberdar edin.
Adamın ağlayışı-çiçeklerle özürü, acındırarak suç kapama ve karısına ulaşmamanız için üstü kapalı bir yalvarmadan ibaret, bu kadar.

saçma sapan kişilikler insanlar Allahım uzak tut herşeyin bi sınırı var bizimde samimi görüştüğümüz aileler var kardeş gibiyiz ama sınırı var yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez ama kim kimin ne oldugunu biliyor artık

Ne pislik adamlar var yahu,, Edep biraz..
Bence karısına söyleyin, utanmazı... Belki suratı kızarır azcık.

bu kardeşim ayaklarını yiyen var mı hala ya? ben başka kadından bile bu tavır gelse yok kardeşim yok bacım soğurum yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…