takma ne yapmaya calısıyorsa calısaın evli cocuklu birsürü pislk var sarkıntıMerhaba,
Serbest meslek sahibiyim. Kendime ait bir işyerim var. Dolayısıyla insanlarla sürekli iletişim halindeyim.
Bir aile var, sürekli gidip geliyorlar. Karı koca genç insanlar bir de ufak çocukları var. Beni çok sevdiklerini her zaman söylüyorlardı. Sen bizim kardeşimiz gibisin vs diye muhabbete hep giriyorlardi. Neyse instagramdan eklediler zamanla. Kadın sadece beğeni falan atıyor ama adam surekli yazmaya başladı. Giriş hep aynı kardeşim aşağı kardeşim yukarı. Başta normal cevap veriyordum ama artık günün 2-3 saati yazmaya başladı. Cevap vermediğim halde soru sorup durdu. Bir aydır aralıklarla yapıyordu bunu. Aynı zamanda çikolata vs de getirmeye başladı.
Dayanamadım en son rahatsız oluyorum yazip durmayın dedim. Panikledi yanlış anladın vs demeye başladı. Bugün de iş yerime geldi gozleri yasarmis. Ciçek getirmiş kardeşime diye. Aşırı sinirlendim. Çöpe attım çiçekleri. Calisanim da vardı o da şaşırdı anlayamadı durumu.
Uzatacak büyük ihtimal. Ne yapmaya çalışıyor?
Merhaba,
Serbest meslek sahibiyim. Kendime ait bir işyerim var. Dolayısıyla insanlarla sürekli iletişim halindeyim.
Bir aile var, sürekli gidip geliyorlar. Karı koca genç insanlar bir de ufak çocukları var. Beni çok sevdiklerini her zaman söylüyorlardı. Sen bizim kardeşimiz gibisin vs diye muhabbete hep giriyorlardi. Neyse instagramdan eklediler zamanla. Kadın sadece beğeni falan atıyor ama adam surekli yazmaya başladı. Giriş hep aynı kardeşim aşağı kardeşim yukarı. Başta normal cevap veriyordum ama artık günün 2-3 saati yazmaya başladı. Cevap vermediğim halde soru sorup durdu. Bir aydır aralıklarla yapıyordu bunu. Aynı zamanda çikolata vs de getirmeye başladı.
Dayanamadım en son rahatsız oluyorum yazip durmayın dedim. Panikledi yanlış anladın vs demeye başladı. Bugün de iş yerime geldi gozleri yasarmis. Ciçek getirmiş kardeşime diye. Aşırı sinirlendim. Çöpe attım çiçekleri. Calisanim da vardı o da şaşırdı anlayamadı durumu.
Ya havadan sudan herşeyden mütemadiyen yazıyordu
Hatta bir ara şey demeye başladı. Kendini neden bu kadar sevdirdin sen kardesim bir insan nasil bu kadar sevilir falan
iyide o kadar ne yazıyor?
içerikte önemli..
peh nasılsın iyimisin tamam.
gerisi hep falso.
engelle bence laftan anlamıyor belli ki.
Kari koca fantezi ariyor olabilirler mi?
Hiç bana göre işler değilAdamı denemeyi düşündünüz mü? Yani ne bileyim yem atın hemen oltaya gelecek bir tip sanırım... Eğer düşündüğünüz gibiyse karısına anlatın.. Hangi kadın kocasının başka bir kadına çiçek götürmesini normal karşılar ki
YavşıyorMerhaba,
+10000 süperKarısına instadan mesaj at böyle böyle oldu yanlış anladığımı söyleyip çiçek getirmiş ne oluyor ben anlam veremiyorum lütfen birşeyler yapın rahatsız oluyorum de.
abovvvvvv dark ımKari koca fantezi ariyor olabilirler mi?
Kendini neden bu kadar sevdirdin sen kardesim bir insan nasil bu kadar sevilir falan
Nasiĺsin iyi misin hayat nasıl gidiyor biz seni çok seviyoruz
Sarki atıyor
Özlü söz atıyor
Ailemle alakalı birseyler soruyor yazıyor
Ağlamış
O yüzden yanlış anlamış olduğuma inandırmaya çalışıyorum kendimi ama inatla aynı hareketleri yapmaya devam ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?