- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
Ya o kadar mutlu duruyorlar ki dışardan
Canımı çok sıktı
Öyle bir durum oldu bana başta bir arkadaşını demiştiO kadar mutlu ki baska sulara akiyor.Hani bi isini yapsan da minnet duysa tamam ama cicek gondermek nedir, surekli yazmak nedir.
+ Bir de su geldi aklima aklinda biri var ve seni ona ayarlamaya ugrasiyor olmasin. Evet cok fazla dizi izliyorum ve komplo teorilerim fazladir. Tamam gittim.
Öyle bir durum oldu bana başta bir arkadaşını demişti
Istemiyorum dedim kapandı konu
Ama bir aydır o konuyu açmadan kendisi yazıyor ısrarla, daralttı artık
kapandiAcaba kapandi mi? diyesi geliyor insanin.
kapandi
o kadar yazdı hiç o konuyu acmadi
Nasiĺsin iyi misin hayat nasıl gidiyor biz seni çok seviyoruziyide o kadar ne yazıyor?
içerikte önemli..
Bir daha yazarsa ..esinize soyliycem.deyin korksunYa havadan sudan herşeyden mütemadiyen yazıyordu
Hatta bir ara şey demeye başladı. Kendini neden bu kadar sevdirdin sen kardesim bir insan nasil bu kadar sevilir falan
İster kız erkek arkadasliklarindaki olsun, ister ailece gorusmelerde olsun şu "kardeşim" saçmaligindan bir hayırlı sonuc ciktigini ben gormedim. Birgun gorursemde bir dişimi buna ayırdım, gorursem o dişimi kiracam :)))kardeşimiz gibisin
AğlamışGözleri niye yaşarmış onu anlamadım?
OlabilirBazı tipler biraz safca oluyor. Gereksiz luzumsuzluk yapıyorlar. Öyle birşey olmasın sakın
Ağladığına göre kesin doğru anladın demektir. Rezil adam yaAğlamış
O yüzden yanlış anlamış olduğuma inandırmaya çalışıyorum kendimi ama inatla aynı hareketleri yapmaya devam ediyor
Nasiĺsin iyi misin hayat nasıl gidiyor biz seni çok seviyoruz
Sarki atıyor
Özlü söz atıyor
Ailemle alakalı birseyler soruyor yazıyor
İyi üzülmeye devam o haldeAy karısı da o kadar tatlı ki.
Çok üzülüyorum
ne önemi var ne yapmaya calistiginin silin engelleyin bu kadar basit zaman kaybı dusunmeniz bileMerhaba,
Serbest meslek sahibiyim. Kendime ait bir işyerim var. Dolayısıyla insanlarla sürekli iletişim halindeyim.
Bir aile var, sürekli gidip geliyorlar. Karı koca genç insanlar bir de ufak çocukları var. Beni çok sevdiklerini her zaman söylüyorlardı. Sen bizim kardeşimiz gibisin vs diye muhabbete hep giriyorlardi. Neyse instagramdan eklediler zamanla. Kadın sadece beğeni falan atıyor ama adam surekli yazmaya başladı. Giriş hep aynı kardeşim aşağı kardeşim yukarı. Başta normal cevap veriyordum ama artık günün 2-3 saati yazmaya başladı. Cevap vermediğim halde soru sorup durdu. Bir aydır aralıklarla yapıyordu bunu. Aynı zamanda çikolata vs de getirmeye başladı.
Dayanamadım en son rahatsız oluyorum yazip durmayın dedim. Panikledi yanlış anladın vs demeye başladı. Bugün de iş yerime geldi gozleri yasarmis. Ciçek getirmiş kardeşime diye. Aşırı sinirlendim. Çöpe attım çiçekleri. Calisanim da vardı o da şaşırdı anlayamadı durumu.
Uzatacak büyük ihtimal. Ne yapmaya çalışıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?