Evli erkeğe aşık olan kadınlar

Yanlis anlama ben hicbir zaman senin daha az seyler yasadigini dusunmedim hatta niyeyse benzer hayatlar yasadigimizi dusundum bende bazen yasadigimiz duruma neden olarak annemin acizligini gorur anneme kizarim ama ne yazik ki oyle bizim dusundugumuz gibide olmuyor

Benim annemin tahsili yok kucuk yer ayrilsa calisabilecegi yapabilecegi bir is yokmus zamaninda eee arkada ailede olmayinca belki mecburen katlanmis senin anneninkide belki benzer bir durumdur

Ama annemi yillarca suclafiktan sonra simdi ogrenilmis caresizligi ben yasiyirum onu fark ettim hala babamdan korkuyorum hala 5 lira isterken (ki istemem icinde cok mecbur kalmis olmam gerekiyor) gunlerce dusunmem falan evet anneme kizmisim ama annemden farkli davranmamisim

Suan babanin durumu nedir peki

Sıkılmadınız şu konuyu açmaktan. Madem açıyorsunuz başta karısını yok sayan adama laf söyleyin. İki yüzlüsünüz.

+1
Evli kadınların bazılarına acıyorum , o kadar ezikler ki gerçeği kabul edemiyorlar: adam sevmiyor, evliliğine değer vermiyor, başkasına aşık olmuş ....hala diğer kadın vicdansız, diğer kadın bilmem ne. Diğer kadın azize olsa ne, fahişe olsa ne fark edecek canım kardeşim evliliğin yürümüyor işte.

Saç başa giren tipler koca meraklısı tipler, adam aldatsa da öldürse de kocam kocam diye gezerler ortada. Kocaları azizden farksız çünkü , o..ular zavallı adamı ayartmış işte.

Ben katılıyorum ne yazık ki. O şerefsiz adamlardan evli olduklarını saklayıp kadın peşine düşen de var, türlü türlü dil döken de....neyse.
Burda demin bir yorum sahibu yazmisti esinin kendisini aldatirken karsi tarafa soyledigi seyleri

Karim kilolu cirkin aile ziruyla evlendik cahil vs fakat hepsi kulliyen yalanmis evet karsi tarafta sebebi her ne olursa olsun evli bir insana bu primi verdigi icin ş....z ama asil s.....z sevip evlendigi insani aldattigi yetmedigi gibi birde boyle yalanlar uydurup baskasinin hayatina girmeye calisan sahsiyetsizfir

Allah muhafaza boyle bir durumla karsilassam o kadindan once kocami suclarim belki o kadini affedebilirim ama kocami asla

Dediğin kısım değil ama burada konuşulan. Kadına çeşitli namussuzluk sıfatları yükleyip erkeğini aklayan, "İrkekimin aklını çeldiler, oyunlar yaptılar, gözünü boyadılar ırıspılar" diyen kadınlar apayrı bir konu. Bir başka konuda bunların konuşulduğunu hatırlıyorum ve verdiğim cevap da aynen şuydu:

"Yusuf baştan aşağı iffet olduktan sonra, Züleyha baştan aşağı afet olsa kaç yazar"

Ancak buradaki konu daha farklı; öncesindeki 2-3 konu üzerine, bir çocuğun gözünden öfke ile açılmış bir konu.
Elbette şu an burada 2. kadınları konuşacağız, onların vicdanını sorgulayacağız, bu da lazım ki içi soğusun insanın.
Çocuklar üzerinde dönen, "Kadın kadını daha iyi anlamalı" konusu biraz bu.

Ben tam da dediğin gibi her ikinci kadın konusuna önce erkekleri suçlayın diye dalıyorum, dalmaya da devam edeceğim Angela.

Şartları bilmiyoruz. O kadının adamın evliliğini ne durumda ne şekilde öğrendiğini, adam hayatına girdikten sonra öğrenene kadar neler değiştiğini hiç bir ayrıntıyı bilmiyoruz. Her şey olabilir bu arada.

Ama adam evliliğine ihanet ettiğinin en başından beri bilincinde değil mi? Sence ilk olarak hangisini suçlamak gerek? Evini karısını çoluğunu çocuğunu yok sayıp heyecan arayışına giren mahlukları mı yoksa hayatı onunla bir şekilde kesişmiş kadını mı?

Elbet kadın da hatalı. Öğrendiği an uzaklaşabilirdi, bitirebilirdi diyebiliriz ama benim bu başlıklarda gördüğüm tek şey ilk cümleden son cümleye kadar kadına saydırmış bir konu sahibi ve devamı yorumlar. - Senin gibi adamı da işin içine katanları tenzih ediyorum. -

Pek çok kişinin kaçırdığı bir şey var. O kadın olmasa başka biri olacak adam yine yapacak dilediğini. Tam olarak bundan dolayı kadından önce adam hatalıdır. Kadınlar metreslerden önce kocalarına babalarına laf dokundurmalılar.

Evde oturan adamı alıp gitmiyor ya bu kadınlar.

Ben yanlış anlamıyorum. Bunu reva gören erkek baba bozuntusu ne kadar haysiyetsiz ne kadar karaktersiz ise o kadınlarda öyle. Bile bile evli adamla ilişki yaşayan kadının allanıp pullanmasından rahatsızım. İlk suçlu burada erkek. O bunların hepsine izin veren müsaade eden kişi. Herkesten önce kötülüğü yapan o ama buna ortak olanında mı suçu yok lütfen söyle cidden yok mu ?
Hep beraber yapmıyorlar mı bunu?
Sırf şuan 2. kadına laf söylüyorum diye taşlanıyorum. İki yüzlü oluyorum.
Burada ayrı bir konu açayım babam böyle şerefsiz diye. Gelecek cevaplar ne olacak söyleyeyim mi ? Babadır büyüktür etme eyleme. Bu adamı kutsallaştıracak olanlar olacak. Yanımda yere düşse dönüp arkama bakmam diyorum. Ne kadar iğrenç vicdansız olduğumdan dem vuruyor insanlar. Eee o zaman o konuda baba müsveddesi aklanmayacak mı ?

------
Babamın durumu ne mi? Çok uzun meseleler yaz yaz bitmez :)
Şimdi bütün gün evde oturuyor. Annem öğretilmiş çaresizlikten kurtulamadı. Ben babamla büyük kavgalar ettim özgürlüğümü kazandım. Şimdi hiç bir şeye karışamıyor. Köpek çekiyorum ama içimde bir parçam burada okuduğum harika babalara özlem duyuyor. Dün kandildi gülümsedim. Zevk aldım yalnızlığının içinde boğulmasına.

1. Metresi 2. Ile aldatır :)

Tanti hemen yukarıda konunun mahiyeti üzerine bi aralık yazdım:

Bırak saydırsınlar... Bu kocaya-babaya duyulan öfkenin haricinde "Biz kadınlar, duygusal olarak daha derin ve inceyiz erkeklere göre. Benim hemcinsim bana bunu neden yaptı, o da anne oldu, o da kız çocuğuydu, onun da çocuğu oldu" durumu bu... Benim anladığım bu yani şu konu içinde. Kocalar konuşulur, babalar konuşulur, ama kadınlar da konuşulmalı, bu konu buna en müsait konulardan biri bence.

Kesinlikle sana katılıyorum.
Hep söylerim hayat arkadaşına kazık atan adam 2. Kadina herseyi yapabilir.

İki tarafta sonuna kadar suçlu. Evli bir erkeği baştan çıkarmak için sonuna kadar mücadele eden kadınlar olduğu gibi evli bir erkeğin adice karisini aşağılayarak söylediği yalanlara inanmayı tercih eden kadınlarda var.
Ben ilk sıradaki durumu yaşadım. Eşimle evlendiğimde eskiden bir iki kere takıldığı ve pek yuz vermediği kadın biz evlenince sırf bizim huzurumuzu bozmak için ne dolaplar çevirdi. Resmen benimle rekabet haline girmiş benim ruhum duymamış. Eşimle aynı şirkette çalışıyordu bu kadın. Oraya giderken giydiğim kıyafetleri taklit etmekten tutun kullandığım parfümün bile aynısı almaktan zevk alan bir çeşit psikopatti bence. Hamile olduğumu öğrenince çılgına döndü. Sarhoş olup eşimi aramaya da o zamanlar başlamış. Duygu sömürüsü yaparak atmış ilk adımı. Eşimde masum değil elbette..bu telefon görüşmeleri onunda hoşuna gitti büyük ihtimalle.Ben şüphelenip faturalarda görene kadar gizledi bunu..yuzyuze hiç görüşmedik dedı bana eşim. Yeminler etti.ayaklarıma kapandı af diledi..
Boşanmanın eşiğinden döndük. Hiç affetmedim.çok kırıldım. Paramparça oldum.
Kırıldığım kişi o adi kadın değil görüldüğü üzere. Yani demek istediğim bu şerefsizliği kim başlatır başlatsin farketmiyor.sizin suçlayacağıniz ve kirilacaginiz kişi eşiniz oluyor.

Herhangi bir x kadın eşime aşık olabilir. Ne bileyim ilişkilerinin olması için uğraşabilir bile. Kimseye ya da duygulara tasma takamam. Umrumda da olmaz.
Ama eşimden yana herhangi bir şey görürsem durum başka olur.
Eşimin ve benim dışımda kimsenin bizim evliliğimize bir sorumluluğu yok.

Seninki çok iyi niyetli bir okuma oluyor. Kadınlar aslında kocaya babaya da kızgın ama burada hemcinslerine hesap sormak istiyorlar gibi. Söylediğin gibi olduğuna inansam inan tepki vermeyeceğim ama öyle değil. Burada direkt olarak kadına laf sayanlar malesef genel fikirlerini beyan ediyorlar. Yani onlara göre birinci suçlu kadın. Adam kandırılmış, adam zavallı diyecekler neredeyse. Kadın peşini bıraksa adam yuvasına çocuğuna dönecek inancı var sanki. Benim rahatsız olduğum nokta bu. Yoksa konu gerçekten söylediğin gibi bir düzlemde tartışılıyor olsa pek çoğuna hak verebilirdim.

Her durum kendi icinde degerlendirilir. Simdi adam kadini bekarim diye kandirmis olabilir kabul burada tek suclu adamdir ama evli adama asik olup sosyal medyadan ilani ask eden kadin da taniyorum. Adam eger ilani aska evli oldugunu dusunerek karsilik vermezse bu durumda da tek suclu kadin olur.

Yani kisacasi genelleme yapip erkekler suclu kadinlar suclu diyemeyiz.

Ne demis sezen aksu: MASUM DEGILIZ HIC BIRIMIZ.

En azindan sen hayatini onun boyundurugu altindan kurtarabilmissin :)

İki tarafta karaktersiz aşağılıktır benim gözümde. İlla neden tek tarafa bakayım. İkisi de toplumda dışlanıp rezil olmalıdır. Kadını görmezden geleyim de pisliğini başka insanlara da mı bulaştırsın? İnsanlarda farkında olsun ki uzak tutsun kendisinden. Adamı da boşayıp zor durumda bırakacaksınız. Toplumda da milletin namusuna göz dikmemesi için dışlatacaksınız. Hepsi çeksin cezasını. Pislik bulaştırmasınlar insanlara.
Konu sahibi o tür insanların çoğalmaması toplumun tutumuna bağlıdır. Hıckimse benimsemese bu ahlaksızlığı bu kadar türemez bunlar.

Benim anlamadiğim evli bir adamla nasil ilişki yaşanir hadi dişarda gezdin tozdun eee o adam evine karisinin evine gece onun yatağina girecek nasil böyle birşeye tahammül edebiliyorlar.. Ben şahsen erkeğimi kimseyle paylaşamam evli bir adamla beraber olan kadin kisiliksiz rezil bir kadindin tabi adamda ayni şekilde böyle bir adiliği kelimeler bile anlatamaz.. Ya Allah aşkina zina yapan mutlu mu olur o anlik zevkini yaşae peki ya sonrasi?

Babaya laf sayan benim. 2. Kadının adam ve eşinin evliliğinde hiç bir sorumluluğu yok, evet. Hiç bir zaman kadın adamın peşini bıraksa eve dönecek adam kandırıldı demedim. Bdvde aldatmalı konularda her zaman boşanmaya teşvik edici yazıyorum. Hiç bir zaman babamı aklamadım. Fakat 2. Kadınların hiç suçu olmadığını kabul etmiyorum. Acıma ve vicdan yok aynı erkek gibi. İkisinin birbirinden zerre farkı yok. Sadece ve sadece 2. Kadının allanıp pullanmasından rahatsızım. 2. Kadına hiç bir zaman hesap sormadım. Sorma niyetim olmadı. Dediğim gibi hep anneme kızdım babama kızdım. Fakat o kadın asla ama asla günahsız değildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…