Evli erkekler neden aldatıyorlar..

• Konu Sahibi Konu Sahibi ofof23
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
zaten adam öyle bir davranıyor ki burada hiç bir arkadaş evli olduğunu bilmiyor ki. allah bilir kaç işyerinde kaç kişiye daha böyle sırnaştı. ne parmağında yüzük var ne de halinde tavrında evli erkek davranışı yok yani. zaten ben muhasebedeyim benle işi olmuyor dediğim gibi odamada gelmeye kalkarsa işte o zaman bunu duymayan kalmaz. benim kimseden korkum yok ben kendimi biliyorum.

iğrenç adammış ya yüzüne tükürsen tükrüğe yazık allah yardım etsin eşine sen hiç sıkma canını ay yani çok kızdım okuyunca

çok kötü evliyken aldatılmak anlam veremedim aldatılan bi eş olrak çok yandım çok agladım çirkin desem degilim herkes bayılır bakarken ilgiside degilim neden aldatıldım halen anlam veremiyorum bu erkeler kendilerini aldatıyolar ama en çok zararı aldatıkları eşler görüyo heleki hamileyken igrenç insanlar mideleri nasıl kabul ediyo anlamıyorum bizim gözümüz kocamızdan başkasını görmezz ama onlarınki napsak yapalım hep dışardaa hepp

canım bu iğrenç olay güzellikmiş zenginlikmiş hiç bişi dinlemiyo.. bi kere şeytana uyduysa bi adam / kadın,onun kesinlikle devamı gelir.

yuhh dıyorum baskada bısey demıyorum.allah dusmanıma vermesın bole adamları.adamda denmez ya neyse....

madem capkindi neden evlenmissssklava:birde kandirmaya calisiyorlar..agina dusen kadinlari da esi gibi kotulerrr..karaktersizz

ohoo 80yasindaki dedemin metresi varsa(hatta metresleri) daha genc adamlar kim bilir neler yapiyordur!!!
80yasindaki adamın 50yasindaysa metresi ohooo daha genc kadinlaarda neler yapiyordur!!!
ne erkeklerde ne de kadınlarda is var!!
biri hemcinslerimize laf soylendi diye bozulmuş!!
arkadasım bunu bile bile yapan kadına şeytan da derim başka bı seyde!!!

Lafim meclisten disari - serefsiz!

Kesinlikle cok dogru cook..
Erkegin kadinlara göre 9 kat daha fazla nefsi oldugunu düsünürsek, erkege verilen en ufak bir yesil isIk, en ufak bi söz, bi laf, erkegin aldatmasina yol acar.
Yetistirilme tarzi cok önemli, 3 cocukli, 2 kiz bir erkek olan bir ailede, sürekli erkek pofpoflaniyor, erkek oldugu icin ayricaligi oluyorsa, o erkek yarin birgün her naneyi yer.
Bu sadece ufak bir örnek, dikkat edilmesi gereken cok seyler var.
Ama sadece kadin hatali degil tabi, erkeginde akli var, Allah erkeklerede düsünecek beyin vermis, evdeki karisini disardaki herhangi bir bayanla aldatmasinin hüsran sonuclara yol acacaginida akli balik her erkek düsünmeli.

ay allahın cezası herıf yaa, kimin ne oldugu bellı degıl kı,
kimbilir karısının yanında efendı evıne baglı bıle gorunuyor olabılır piss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…