G
gelecekkorkusu
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ofof23
-
İşte evli bir erkeğin ağzından dökülen yasak aşk şarkısının sözleri..
bi sanatçımızda bunu marifetmiş sanatmış gibi kasedine koymuş pehhhhhhhhhhlmaz:
3 yalnış 1 doğru hatalar diz boyu
gerçek bu yalan söyleyemem
iki aşk arasındayım
affet beni allahım
bu gerçeği artık gizleyemem,
İçimde sessiz çığlıkların
Evlilerde sever inkar etmeliyim
Bir yanda aşkım bir yanda yuvam
ne yardan geçerim
ne de onsuz gülerim
çırpınan bir can iki yol ayrımı
sabır bana allahım sabır sona vardı
iki aşk arasındayım
affet beni allahım
ne yardan geçerim
ne de onsuz gülerim
İşte evli bir erkeğin ağzından dökülen yasak aşk şarkısının sözleri..
bi sanatçımızda bunu marifetmiş sanatmış gibi kasedine koymuş pehhhhhhhhhhlmaz:
iki aşk arasındayım
affet beni allahım
ne yardan geçerim
ne de onsuz gülerim
iki aşk arasındayım
affet beni allahım
ne yardan geçerim
ne de onsuz gülerim
Bence bosanma asamasinda oldugunuzu soylemeye gerek yoktu cunku bu durumda yaralı kadınlar bu avcilar icin pesine dusulesi bulunmaz birer avdirlar. Evli erkeklerin hem de yeni evlilerin aldatma hikayelerini o kadar cok gordum ve duydum ki artik sasirmaz hale gelmisim. Bu tiplerin amaci kendi egolarini tatminden baska birsey degildir, bunlarin tek dusundugu sey cinselliktir. Ayrica mutsuzum ama su su sebepten dolayi ayrilamiyorum da o kadar klasik bir yalandir ki bu kadar kaliplasmis yalanlari hala nasil soyluyorlar anlamis degilim demek ki yine de bu yalanlara inananlar var :)
Evli erkekten kacacaksın gordugun yerde :)
Erkeklerin bu duruma gelmesinin sebebi yine biz kadinlariz bana göre...
Evli oldugnu bile bile onunla ask yasayan metresi olmayi kabul eden yine bir kadin degilmi?:hulya:
Veya esinin onu aldattigni bilip üc maymunu oynayan aman beni birakmasin diye onurunu gururunu ayaklar altina aldiran yine bir kadin degilmi?:çok üzgünüm:
Yada oglunun karisina gicik oluyor diye bosver yavrum bosa sen bunu sana kizmi yok diyen yine bir kadin degilmi??
Erkeklerin degismesine gerek yok...onlar asirlardir böylelerdi.......ama biz kadinlarin degismesi gerek....
Bunlara prim veren biziz.....
böyle insanlara hepimiz bu şekilde tepki versek , acaba aldatmalarda azalma olurmu? yoksa zorla mı olur o zaman da bir takım şeyler.adam eşini sevmiyorsa tabii dışarıda arayacak[/COLOR], kadın da öyle.sevgi saygı ya başka şey değil.eşini sevip yapan olduğunu zannetmiyorum ben.
ya böyle insanlar evliliğin ne demek olduğunu bilmiyolar. ne olduğunu bilmedikleri bi kurumun içine dahil olmuşlar. baştan yanlış tabiki. ama bacım bence sen bunları takma herkes kendi bacağından asılır. kendisine zarar verir hanımına da zarar verir diyebilirsin ama gerçekte hanımına zarar veremez ne ederse kendine eder herkes günahını kendi çeker. masumlar elbet sonunda huzur ve afiyete erer.
tekrar söylüyorum bu tipler yüzünden beynini meşgul etmeye değmez başını ağrıtığına değmez. gerekirse şikayet et yapışırsa sana git emniyete
böyle insanlara hepimiz bu şekilde tepki versek , acaba aldatmalarda azalma olurmu? yoksa zorla mı olur o zaman da bir takım şeyler.adam eşini sevmiyorsa tabii dışarıda arayacak, kadın da öyle.sevgi saygı ya başka şey değil.eşini sevip yapan olduğunu zannetmiyorum ben.
ben bu kırmızı şekilde alıntı yaptığım kısımlarına katılmıyorum bende bir evlilik bitirdim ve ben evliykende bana yaklaşan açılan teklif eden oldu ve eşimde bana saygı duymuyordu sevmiyordu ama ben onu aldatmayı hiç düşünmedim. Şu anda bile soyadını taşıyorum diye emanet diye bana ahirette sorulmasın diye kimseyle hiç bir şey yapmaya kalkışmıyorum. ben sana hak vermiyorum. mutsuzsan daha fazla yıpranmadan yıpratmadan ayrıl ondan sonra yolunu çiz önüne bak kimle ne istiyorsan onu yap. Zaten bunu yapacak kadar dürüst insan olsa evliliği için bir şeyler yapar değil mi ondan sonra olmuyorsa ayrılır. Evet haklısın aldatan erkek eşini sevmiyordur onun sevdiği tek şey günahtır.
Kiz cocuklarina daha kücücük yastayken basliyoruz toplumsal degerleri ahlaki kurallari sinirlari anlatmaya....Kadin söyle olur böyle olur....bunu yaparsa kötü olur, sunu yaparsa iyi olur diye büyüdük cogumuz....
Ama malesef erkek cocuklarina bunu yapmiyorlar, hatta aksine aslan oglum benim kiz arkadasida varmis, vayy capkin seni iki kizi birden he? Hey erkek be....deyip birde ahlaksizliga tesvik eden Anneler Babalar gördüm canim ben....lmaz:
Böyle zihniyet ile büyüyen bir cocuk ilerde saglikli bir iliski kuramaz bana göre....
sevse bile erkek olmanin raconu olarak capkinlik yapmasi gerektigne inanir....
Demek istedigim su ki....nasil kizlarimiza yanlisi kötüyü sevabi günahi anlatiyorsak ayni sekilde erkek cocuklarimizada izah etmemiz lazim.....nasil ki kizlarimiza ilerde iyi bir Es ve Anne olmalari icin bilinclendiriyorsak erkek cocuklarimizada bunu yapmamiz gerek.
Erkeklik mertliktir, dürüstlüktür, Delikanliliktir erkek adamin kitabinda aldatmak, kadin dövmek, hakaret etmek yazmaz diye izah etmemiz lazim....
Ha tabiki alimden zalim zalimdende alim dogar....icinde pislik olana hicbirsey kar etmez....lakin bunlar istisna durumlar bana göre....:hulya:
loliy laa ben o adamın varyaa yedi ceddini gelmişini geçmişiniii asıl bombayı ben ona orda patlatırdım edepsiz utanmazz ırs düşmanıı iştee daha nolsunn yani...adam bana öle şeler anlattıki eminim eşi dünya tatlısı bi kadındır diosundaa sen adamı nie dinliosunnn madem ağzının payını veriosun nie ordan basıp gitmiosun bide müşteriymiş adamla kurmuşsun muhabbeti herhaldee naptın sen yaa.... yüz bulur şimdi o daha çıkmaz senin işyerinden merak etme...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?