O
ofof23
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ofof23
-
Dün başıma gelen bir olayı anlatmak istedim ve inanın dünden beri başıma ağrılar vurdu. Çalıştığım işyerinin müşterilerinden biri benimle konuşmak istediğini söyledi. Önce kabul etmedim sonra ısrar edince açıklama gereği duydum. Önce o bana benden hoşlandığını ilk aşk falan olduğundan bahsetti ve bende "ben boşanma aşamasındayım şu anda hayatıma bir erkeği dahil etmek istemiyorum böyle mutluyum" dedim. Daha sonrasında benim boşanmış olduğuma çok şaşırdığını zaten hep aklından bu kızı nasıl bırakıyorlar gibi düşündüğünü dile getirdi ve asıl bomba kendisinin de evli olduğuyd. Daha bir senelik evli olduğunu ama aynı dilden konuşamadıklarını mutsuz olduğunu ama boşanmayı düşünmediğini ailesini üzmek istemediğini gibi bir açıklama yaptı. Ben aşırı derecede sinirlendim ve gerekli cevabı gerekli olan şekilde tabi ki verdim fakat, asıl benim sinirimi bozan şey evlilik kurumu bu kadar basitmi.Hemen hemen aynı şeyleri yaşayan bir kadın olarak bunu hazmedemiyorum Bu erkekler ne istiyorlar. Hele ki böyle erkeklere olumlu evap veren ve bu iğrençliklere alet olan kadınlar nasıl yapabiliyorlar. daha 1 senelik bir evlilikte ne değişmiş olabilir. Bir de bana eşinin sürekli ilgi beklediğini yüzsüzce söylüyor. Umarım dua ediyorum o adamın eşi en kısa zamanda gerçek yüzünü görür. Ben ve benim gibi kadınların suçu ne, neden bizim gibi kadınların hayatlarını mahvediyorlar. Lütfen hemcinslerim böyle erkekleri adam yerine koymayın, Bu erkekler insanlıktan çok çok uzaklar. Dünden beri zaten sarsılan güvenim yok oldu. Bu erkekler hep böyle mi? daha bir senelik evlilik yazık değil mi o kadına. İnanın adam görünümündeki mahlukat öyle şeyler anlattı ki eminim eşi dünya tatlısı bir kadındır. Lütfen alet olmayalım, lğtfen. Bu adamlar sevmeyi bilmiyorlar.benneyaptımki
böylelerini şeyinden asıcaksın ibret-i alem olsunşeytan diyo bul karısını söyle herşeyi, donuna kadar alıp koysun kapının önüne kötükedihüso piss..
Erkeklerin bu duruma gelmesinin sebebi yine biz kadinlariz bana göre...
Evli oldugnu bile bile onunla ask yasayan metresi olmayi kabul eden yine bir kadin degilmi?:hulya:
Veya esinin onu aldattigni bilip üc maymunu oynayan aman beni birakmasin diye onurunu gururunu ayaklar altina aldiran yine bir kadin degilmi?:çok üzgünüm:
Yada oglunun karisina gicik oluyor diye bosver yavrum bosa sen bunu sana kizmi yok diyen yine bir kadin degilmi??
Erkeklerin degismesine gerek yok...onlar asirlardir böylelerdi.......ama biz kadinlarin degismesi gerek....
Bunlara prim veren biziz.....
tek sebep biz miyiz yani? kadinlar boyle yapmasa bence yine onlarin icinden gelir yine sanslarini denerler, her nesilde surer bu durum ..erkek kadin meselesi degil aslinda bu, erkekler aldatiyorsa kadinlar da pekala aldatiyor...Erkeklerin dogasinda var ama biz bunu engellemeliyiz seklindeki yaklasimi kabul etmiyorum. Ahlakli olmak bu degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?