Evli hanımlar buraya bakın lütfen tavsiyelere ihtiyacım var ..

Huyu güzel olsun. Gerisine takılmamayı öğrenmezseniz, yakışıklı ama huysuz bir adamla yaşamak zorunda kalabilirsiniz ilerde. Ha hem yakışıklı hem de iyi huylusu da yok mu vardır tabii ki ama denk gelirmi bilinmez.

Siz adamdan hoslanmiyosunuz hoslanip sevseniz size güzel ve dünyanin en yakisikli adami görünür bence yol yakinken ayrilin

Bence abartmışsınız. Bahsettiğiniz kisiden daha guzel olduğunuzu söylemişsiniz sadece, dünyalar guzeli değilsiniz anladığım kadarıyla. Biri otekinden daha iyidir zaten hep

Ne kadar sığ bir insansınız.. Yazık adama ne deyim.. Ayrıl bence sen zaten olmz sizden.. Gerçekten seviyor olsaydın bunu düşünmezdin bile.. Evlenirken herkes eşim için engelli yapamazsn nasıl yapacaksn beceremezsn sen yürüyebiliyorsn vs diyordu gözüm hiçbir şeyi görmedi.. Düğünümüzde salona yürüyerek girdik tabi o yürteçle girdi ama ayaktaydık dansımızı yaptık eğlendik.. Ha sonu iyi mi oldu yoo ama bu ne görğnüşü ne engeli ne de başka bişeyiyle alakalıydı..

Ayrica ne munasebet yani insanlae oyle yorumlayabiliyor. Benim arkadaşım da gencecik yaslarinda göbekli, kel biriyle nişanlanmıştı. Hic oyle yorum yapmadık yanina yakistiramasakta. Ayrildiktan sonra zaten yakismiyodunuz demistik yalniz adam arkadasimdan görünüş olarak daha guzel bi kizla evlenmis sonra demekki bayanların çoğu görüntüyü zaten önemsemiyor.

Siz kendi güzelliğiniz kendinize mi borçlu oldugunuzu düşünüyorsunuz? Ya da hayatınızın sonuna kadar güzel kalmayı garantilemişsiniz sanırım. Bu mantıkla kuracağınız evlilik yürümez zaten, siz de sizin gibi birini bulursanız kilo aldığınızda sivilcelendiginizde vs sizi boşar o adam yada size göre yakışıklı biriyle evlenirseniz adam iki gün sonra kilo alsa kapının önüne koyarsaniz.Bence siz evliliğe hazır değilsiniz evlilik düşüncesini erteleyin derim

Sonu iyi mi oldu yazmışsınız kusura bakmayın mesajınızı alıntıladım çok güzel bi aşk hikayesi gibi geldi burayı okuyana kadar. Ayrıldınız mı

Adamın karakteri önemli gerçekten. Eşim 110 ben 55 kiloydum sevgiliyken. Ama o kadar saygılı bir insan, merhametli, yardımsever, çok terbiyeli, benden daha edepli birisi, huyuna aşık oldum evlendik işte. Yıllar geçti o hala 110 kilo (göbişine de aşığımmm) ben 85 kiloyum. Önemli olan dış görünüş değil. Eğer öyle olsaydı eşimde benim gözlüklü olmama, tek kolumun engelli olmasına, kolumdaki yara izine, dizimdeki dikişlere takılırdı. Ama o beni bunlarla sevdi. Bende onu ayrık dişleriyle, kafasındaki dikişleriyle, bacaklarındaki yaralarıyla, her şeyiyle sevdim. Ve biz böyle mükemmel olduk.

Demet Akalın dan bir parça ''olursa padişah torunu, soylular tohumu, beni yorar mı yorar. Yok öyle sevmeden birini, mantık evliliği, beni bozar mı bozar ''

Bence siz ayrılın gerçekten kalben birşeyler hissetseniz hayatınızda ki kişiye buraya bu konuyu açmazdınız

Sonu iyi mi oldu yazmışsınız kusura bakmayın mesajınızı alıntıladım çok güzel bi aşk hikayesi gibi geldi burayı okuyana kadar. Ayrıldınız mı
Ayrılmadık ne yazık ki.. Ama aramızdaki sevgi bitti.. Çok zor şartlarda evlendik ama o zorluklar bizi dha da ayırdı.. Yaşanılanlar çok kalp kırıcıydı ve ben hiçbirini unutamadım.. Bi de hamileyken yaşadım bunları.. Ama geri dönüp gidemedim de çünkğ gittiğimde durcak bi yerim yoktu.. Şimdi saygıyla iş götürüyoeuz işte.. Eşim iyidir hoştur ama zamanı geri alamıyor ya da yaptıklarını bana unutturacak bi iksir bilmiyor e haliyle ben de mutlu olamıyorum hal böyleyken mutlu edemiyorum.. Karmaşık bi durum yani :)

Burada bazı konuları okurken söylemek istediğim tek şey şu: Ne biçim çevreniz var

Ben dünya güzeli değilim. Ama kendimi severim, beğenirim. Hayatıma giren herkesi beğendiğim halde (çünkü beğenmesem neden birlikte olayım?), kıyas yapsam "ben daha güzelim" derim.
Belki onlar da "ben bundan daha güzelim" demişlerdir, bilemiyorum.
Ama hiç kimse cesaret edip de hayatımdaki insanla ilgili böyle konuşamaz. Hem ben izin vermem hem de çevremdeki herkes aklı başında insanlar demek ki.

Adamı beğenmiyorsanız ve sevmiyorsanız ayrılın. Mantık evliliği kadar mantıksız bir şey yok.

Bundan yıllar yıllar önce eşimin yanında Afrodit gibiydim, şimdi o Apollon ben kedili gecelikli ev kadınıyım:))))) güzellik nedir ki yerçekiminin yanında.....

İnş zamanla eskisi gibi olursunuz dua edicem sizin için. İnş unutursunuz unutmak aslında çok büyük nimet. Bunun için youtubeta meditasyon videoları var olumlamalar var izlemenizi tavsiye edebilirim ben de çok kindarımdır bir cümleyi bile senelerce unutmam. Aslında duyduğumuz bu öfke malesef muhatap olduğumuz kişiye hiçbir zarar vermiyor ama kendimizi cezalandırıyoruz biz. En büyük zararı yine kendimize veriyoruz. O videoların faydasını gördüm. İnançlımısınız bilmiyorum dini yorum yapmakta çok istemiyorum ama bakara suresini de açabilirsiniz arada youtubetan. İnş atlatırsınız en güzel zamanlarınıza dönersiniz öyle hissettim içimden

Bu yönde bi istek olsa belki unutuedum ya da öyleymiş gibi yoluma devam ederdim ama o köprünün altından çok sular aktı şimdi eskisi fibi olmayı hiç istemiyorum ama iyi niyetiniz için çook teşekkür edrim

Bu düşüncedeyseniz zaten ayrılın gitsin. Bu insan evrim geçirmedi ya konuşmaya başlarken de böyleydi siz de aynı şekilde. Hadi daha yakışıklı birini buldun bu adamın iyi huyları gibi olacak mı yoksa burnundan mı getirecek hayatı. Yani güzellik her şey değildir. Sağın solun dediğine de bakmayacaksınız. Onlara göre dört dörtlük insan yoktur zaten

Bana göre iç güzellik karakter önemlidir eğer huyları iyiyse devam edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…