- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi tatlikedicikcik
-
Hahaah senin ki daha seksüü bebbeğiimmSenin de profil fötön çok seksü
Sonu iyi mi oldu yazmışsınızNe kadar sığ bir insansınız.. Yazık adama ne deyim.. Ayrıl bence sen zaten olmz sizden.. Gerçekten seviyor olsaydın bunu düşünmezdin bile.. Evlenirken herkes eşim için engelli yapamazsn nasıl yapacaksn beceremezsn sen yürüyebiliyorsn vs diyordu gözüm hiçbir şeyi görmedi.. Düğünümüzde salona yürüyerek girdiktabi o yürteçle girdi ama ayaktaydık dansımızı yaptık eğlendik.. Ha sonu iyi mi oldu yoo ama bu ne görğnüşü ne engeli ne de başka bişeyiyle alakalıydı..
Bence siz ayrılın gerçekten kalben birşeyler hissetseniz hayatınızda ki kişiye buraya bu konuyu açmazdınızHanımlar merhaba
Evlilik için görüştüğüm biri var. Kendisinin herşeyi bana uygun. Karakteri, yaşam tarzı, düşünceleri, hobileri vs. Bana sevgisini gösteren değer veren çok iyi kalpli biri.. Tek sorun benim onun yanında daha güzel kalmamO çirkin birisi değil ama ben ondan daha güzel duruyorum. Ve insanlar bana sen daha yakışıklı biriyle olmalısın bence vs tarzında yorum yapıyorlar.. Sizce ne yapmalıyım? Eşinden daha güzel olan hanımlar keşke kocam daha yakışıklı olsaydı vs diyor mu ? Bundan dolayı ilişkimi sonlandrsam pişman olır muyum? Bana akıl verin..
Ayrılmadık ne yazık ki.. Ama aramızdaki sevgi bitti.. Çok zor şartlarda evlendik ama o zorluklar bizi dha da ayırdı.. Yaşanılanlar çok kalp kırıcıydı ve ben hiçbirini unutamadım.. Bi de hamileyken yaşadım bunları.. Ama geri dönüp gidemedim de çünkğ gittiğimde durcak bi yerim yoktu.. Şimdi saygıyla iş götürüyoeuz işte.. Eşim iyidir hoştur ama zamanı geri alamıyor ya da yaptıklarını bana unutturacak bi iksir bilmiyor e haliyle ben de mutlu olamıyorum hal böyleyken mutlu edemiyorum.. Karmaşık bi durum yani :)Sonu iyi mi oldu yazmışsınızkusura bakmayın mesajınızı alıntıladım çok güzel bi aşk hikayesi gibi geldi burayı okuyana kadar. Ayrıldınız mı
Hanımlar merhaba
Evlilik için görüştüğüm biri var. Kendisinin herşeyi bana uygun. Karakteri, yaşam tarzı, düşünceleri, hobileri vs. Bana sevgisini gösteren değer veren çok iyi kalpli biri.. Tek sorun benim onun yanında daha güzel kalmamO çirkin birisi değil ama ben ondan daha güzel duruyorum. Ve insanlar bana sen daha yakışıklı biriyle olmalısın bence vs tarzında yorum yapıyorlar.. Sizce ne yapmalıyım? Eşinden daha güzel olan hanımlar keşke kocam daha yakışıklı olsaydı vs diyor mu ? Bundan dolayı ilişkimi sonlandrsam pişman olır muyum? Bana akıl verin..
İnş zamanla eskisi gibi olursunuz dua edicem sizin için. İnş unutursunuz unutmak aslında çok büyük nimet. Bunun için youtubeta meditasyon videoları var olumlamalar var izlemenizi tavsiye edebilirim ben de çok kindarımdır bir cümleyi bile senelerce unutmam. Aslında duyduğumuz bu öfke malesef muhatap olduğumuz kişiye hiçbir zarar vermiyor ama kendimizi cezalandırıyoruz biz. En büyük zararı yine kendimize veriyoruz. O videoların faydasını gördüm. İnançlımısınız bilmiyorum dini yorum yapmakta çok istemiyorum ama bakara suresini de açabilirsiniz arada youtubetan. İnş atlatırsınız en güzel zamanlarınıza dönersiniz öyle hissettim içimdenAyrılmadık ne yazık ki.. Ama aramızdaki sevgi bitti.. Çok zor şartlarda evlendik ama o zorluklar bizi dha da ayırdı.. Yaşanılanlar çok kalp kırıcıydı ve ben hiçbirini unutamadım.. Bi de hamileyken yaşadım bunları.. Ama geri dönüp gidemedim de çünkğ gittiğimde durcak bi yerim yoktu.. Şimdi saygıyla iş götürüyoeuz işte.. Eşim iyidir hoştur ama zamanı geri alamıyor ya da yaptıklarını bana unutturacak bi iksir bilmiyor e haliyle ben de mutlu olamıyorum hal böyleyken mutlu edemiyorum.. Karmaşık bi durum yani :)
Bu yönde bi istek olsa belki unutuedum ya da öyleymiş gibi yoluma devam ederdim ama o köprünün altından çok sular aktı şimdi eskisi fibi olmayı hiç istemiyorum ama iyi niyetiniz için çook teşekkür edrimİnş zamanla eskisi gibi olursunuz dua edicem sizin için. İnş unutursunuz unutmak aslında çok büyük nimet. Bunun için youtubeta meditasyon videoları var olumlamalar var izlemenizi tavsiye edebilirim ben de çok kindarımdır bir cümleyi bile senelerce unutmam. Aslında duyduğumuz bu öfke malesef muhatap olduğumuz kişiye hiçbir zarar vermiyor ama kendimizi cezalandırıyoruz biz. En büyük zararı yine kendimize veriyoruz. O videoların faydasını gördüm. İnançlımısınız bilmiyorum dini yorum yapmakta çok istemiyorum ama bakara suresini de açabilirsiniz arada youtubetan. İnş atlatırsınız en güzel zamanlarınıza dönersiniz öyle hissettim içimden
Bana göre iç güzellik karakter önemlidir eğer huyları iyiyse devam edinHanımlar merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?