- 9 Mayıs 2015
- 3.657
- 7.939
- 158
- Konu Sahibi tatlikedicikcik
-
HayırGörünüş hariç uyumluyuz sadece
Belki ben sizi görsem sevgilinizi beğenip sizi çirkin bulucam, olamaz mı?Hanımlar merhaba
Evlilik için görüştüğüm biri var. Kendisinin herşeyi bana uygun. Karakteri, yaşam tarzı, düşünceleri, hobileri vs. Bana sevgisini gösteren değer veren çok iyi kalpli biri.. Tek sorun benim onun yanında daha güzel kalmamO çirkin birisi değil ama ben ondan daha güzel duruyorum. Ve insanlar bana sen daha yakışıklı biriyle olmalısın bence vs tarzında yorum yapıyorlar.. Sizce ne yapmalıyım? Eşinden daha güzel olan hanımlar keşke kocam daha yakışıklı olsaydı vs diyor mu ? Bundan dolayı ilişkimi sonlandrsam pişman olır muyum? Bana akıl verin..
Ayril. Gözüne hitap edeni bul. Hemen kapakla. 1 seneye kalmadan gel baslik ac acaba aldatiyor mu beni diye. Seni fazla sisirmisler.Hanımlar merhaba
Evlilik için görüştüğüm biri var. Kendisinin herşeyi bana uygun. Karakteri, yaşam tarzı, düşünceleri, hobileri vs. Bana sevgisini gösteren değer veren çok iyi kalpli biri.. Tek sorun benim onun yanında daha güzel kalmamO çirkin birisi değil ama ben ondan daha güzel duruyorum. Ve insanlar bana sen daha yakışıklı biriyle olmalısın bence vs tarzında yorum yapıyorlar.. Sizce ne yapmalıyım? Eşinden daha güzel olan hanımlar keşke kocam daha yakışıklı olsaydı vs diyor mu ? Bundan dolayı ilişkimi sonlandrsam pişman olır muyum? Bana akıl verin..
Gece ışığı kapatınca hepsi aynıHanımlar merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?