Evli hanımlar buraya bakın lütfen tavsiyelere ihtiyacım var ..

İnsan anlaşamadıktan sonra güzelliğin bi önemi kalmaz. Çok güzel ama insanlara karşı çok soğuk -tabiri caizse kibirli- bir tanıdığım var, ama bana o güzelliği sempatik gelmiyor, güzel gelmiyor. Bilmem anlatabildim mi ?

Hayır Görünüş hariç uyumluyuz sadece

uyumlu olmak başka evlenmek başka yol yakınken dön bu işten sen.
adamın tipi hep gözüne batacak belli ki. zaten mantık evliliği olacakmış çok sıkıntı yaşarsın.
sonra yarın yakışıklı ama her türlü kötü huyu olan bir adama denk gelme ihtimalin yüksek.

Belki ben sizi görsem sevgilinizi beğenip sizi çirkin bulucam, olamaz mı?
Olabilir, zevkler...
Kime göre daha güzelsiniz, mercii kim?
Aşırı saçma kusura bakmayın.
Adamı beğenmiyorsanız bırakın muhakkak bir beğeneni olacaktır, ona bu haksızlığı yapmayn.
Kişi güzeli sevmez, sevdiğini güzel bulur.
Sevgi yoksa evlilik olmamalı

Tut ki sen bu adamı sırf çirkin diye reddettin ya yıllar sonra yaşlandıgınızda güzellik çirkinlik birşey ifade edecek mi hayatınızda?Onu geçtim, sen bu adamı sırf sen ondan daha alımlısın dıye reddettin,bir müddet sonra bir kaza geçirdin yüzün yandi ya da ne biliyim vucudun hasar aldı?O zaman kendı cırkınlıgıne gore biriyle mi evleneceksin?

Etrafinizdaki insanlar coluk cocuk mu? Onlara diyin ki ben size gore fazla zeki kaliyorum. Benim etrafimda daha zeki insanlar olmali. Sonra da cevrenizi degistirin.

Ayril. Gözüne hitap edeni bul. Hemen kapakla. 1 seneye kalmadan gel baslik ac acaba aldatiyor mu beni diye. Seni fazla sisirmisler.

Adriana Lima bile Metin Harayla birlikte olduysa güzellik konusunda fazla kasma derim kıpsssçünkü güzellik gerçekten görceli kavram

Yani tamam yüzeysel düşünmeyelim evet işte güzellik görecelidir falan filan da.
Ama burada konu sahibi zaten deli divane aşık değil ki !
Olsa böyle cümleler kurmazdı zaten.
Mantığına uyan biriyle görüşüyor ve haliyle etrafındaki yorumlara da çok açık.

Konu sahibi ben olabildiğince vakit geçir ve tanımaya çalış derim.
Gerçekten yanında iyi hissediyor musun sohbet akıp gidiyor mu?
Yüzüne bakınca neler hissediyorsun kendini bi ölç tart.
Ilerde çocuğunuz tamamen ona benzese mesela nasıl hissedersin ?
Bir de mesela neyi yakistiramadilar boyunuz mu uymadi ne bileyim kel mi nedir yani ?
Saçma sapan şeyler mi yoksa ? Milletin ağzı torba değil ki büzesin?

Ya şuraya fotonu atsan belki de 100 kişiden 10u beğenecek
Ne bu kibir kendini beğenmişlik?
Madem gazla çalışıyorsun ayrıl adamdan da o da bir buhrandan kurtulduğunu hissedip lokum falan dağıtsın.

Gece ışığı kapatınca hepsi aynı

Sende haklısın be bacim gelecekteki genlerini bozmak istemiyosan eğer. Evlilik tiple yürür huyu suyu hiiiic önemli degil

Benim de gercekten tipine ısınmadığım insanlar olmustu. Baska baska sebeplerle ayrildim ama gorunen sebebin altinda tipini kendime yakistiramamam da vardi yani.
Hic pisman olmadim... zaten kisiyi seviyorsan o sana ilginc bir sekilde güzel görünür. Guzel gorunmuyorsa demek ki o kadar da sevmiyorsundur. Benim son zamanlarda hayatimda olan insan güneş rengi saclari olan,safir gibi lacivert gözleri olan cooook guzel bir adamdi. Ama onu goren, bilen,resimlerimize bakan herkes cirkin oldugunu iddia ediyor. Birkaç arkadaşım ben cocugu övünce "hayir yengenc o oyle degil, sana guzel geliyor" demişti :)
Icimdeki ask azalsin, belki ben de gercekten ne menem birsey oldugunu göreceğim
O yüzden benim oyum yeterince sevmediginiz yönünde.
Ayrica insanlar zamanla daha guzel olmuyorlar. Bugun cirkin gelen yarin da gelir... yol yakinken ayrilin derim ben. Yoksa her kavgada her olayda "ben daha iyilerine layigim aslında" psikolijisinde olup hayati ona da kendinize de zorlastiracaksiniz

Ben duyar kasmıycam ya da politik doğruculuk yapmıycam, sırf iyi insanlıkla bu iş olmuyor koynunuza alcağınız adamın gözünüze de hitap etmesi lazım.

Ama böyle düşünüyorsanız adama ısınamamışsınız, yaşı yaşıma kariyerime kariyerime diye evlilik olmaz, o geceler işkence olur sonra :)

Taa yıllar önce güzelliğin on par'etmez bu bendeki aşk olmasa demiş şair. Biz ne desek boş. Sevdiğin zaman sana güzel görünür, güzel görünmüyorsa sevmiyorsundur. Çok basit bir denklem bu. Bu arada yaşlanınca zaten eski yakışıklılık kalmayacak uyarayım saç dökülüyor, kilo alınıyor vs vs. Ne sizde bu güzellik kalacak ne karşıdakinde. Ama tabi bir miktar dış çekicilik de arıyor insan bunların haricinde onu da inkar edemem

Kime göre neye göre.
Herkese kendi kocası hoştur. Benimkini beğeniyorşar mı bilmiyorum umrumda da değşl ben çok beğeniyorum çünkü.
Zaten önemli olan fiziksel unsurlar değil. Onlar bir anda değişebilir. Bir kazaya bakar. Ki yaşlanacağız beraber kimbilir neye döneceğiz ama önemli değil
Ama tesir altında kalıyorsanız hisleriniz gerçek değil. Yazık etmeyin ayrılın.
Ben anneme bile eleştirtmem o benim canım

kime göre neye göre bu kadar destansı güzelsiniz çok merak ettim.çevrenizdeki arkadaşlarınızın ailenizin sizi iki pohpohlamasıyla mı bu kanıya vardınız?Güzellik geçicidir hatırlatırım.Allah vermesin de şimdi ayağınız takılsa düşüp yüzünüzü taşa vursanız bitti tamam.Ya da yarın sedef hastalığına yakalanmayacağınız ne malum?zaten aşık da değilmişsiniz salın adamcağızı kendini gerçekten seven, arkasından sitelere yazıp "çirkin" gibi ithamlarda bulunmayan biriyle olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…