- 15 Temmuz 2013
- 4.604
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.849
- 358
- Konu Sahibi tatlikedicikcik
-
Bana da derlerdi. Ama duymadım bile. Nedir ki görüntü?belki bir yere kadar ama sonra yetmez. Insafli mi iyi niyetli mi, babalık yapar mı,sefkatli mi bunları düşünürüm ben.. yoksa gelip geçici yüz güzelliği boyu,posu endamına göre karar vermem. Hepimiz yaş alıyoruz, yaşlanıyoruz. Baki olan karakteri..Hanımlar merhaba
Evlilik için görüştüğüm biri var. Kendisinin herşeyi bana uygun. Karakteri, yaşam tarzı, düşünceleri, hobileri vs. Bana sevgisini gösteren değer veren çok iyi kalpli biri.. Tek sorun benim onun yanında daha güzel kalmamO çirkin birisi değil ama ben ondan daha güzel duruyorum. Ve insanlar bana sen daha yakışıklı biriyle olmalısın bence vs tarzında yorum yapıyorlar.. Sizce ne yapmalıyım? Eşinden daha güzel olan hanımlar keşke kocam daha yakışıklı olsaydı vs diyor mu ? Bundan dolayı ilişkimi sonlandrsam pişman olır muyum? Bana akıl verin..
Burda o kadar topik açılıyor çoğu mutsuz evliliklerinden bahsediyor kim bilir kocaları ne kadar yakışıklı ama mutsuz sen anlaşabiliyor musun ona bak geçim önemliHanımlar merhaba
Evlilik için görüştüğüm biri var. Kendisinin herşeyi bana uygun. Karakteri, yaşam tarzı, düşünceleri, hobileri vs. Bana sevgisini gösteren değer veren çok iyi kalpli biri.. Tek sorun benim onun yanında daha güzel kalmamO çirkin birisi değil ama ben ondan daha güzel duruyorum. Ve insanlar bana sen daha yakışıklı biriyle olmalısın bence vs tarzında yorum yapıyorlar.. Sizce ne yapmalıyım? Eşinden daha güzel olan hanımlar keşke kocam daha yakışıklı olsaydı vs diyor mu ? Bundan dolayı ilişkimi sonlandrsam pişman olır muyum? Bana akıl verin..
İnşallah şakadır;ki şakası bile iğrenç demek istemezdim ama tam da öyle. Eğer gerçekse de hala böyle sığ düşünceler var diye üzülüyorum.Güzellik göreceli kavramdır ve geçicidir bence tipsiz olması daha iyi en azından sizi aldatmaz
Yani şöyle düşünürüm baktığımda benim içim alıyorsa olurdu.Tiksinerek bakmak ayrı bilemedim güzellik çirkinlik diye bir ayrımın olmamasına rağmen ( Evli değilim)Hanımlar merhaba
Aynen benim tanıdığım yakışıklı erkeklerde peş para etmezlerdi düşündüm deo zaman yakışıklı olsun kötü karaktersiz seni boynuzlasın ama yeterki yanına yakışsın ben de bu kendini dünyalar güzeli gören yüksek egolu kadınları çözemiyorum insanları dış görünüşüne göre yargılamak çok yanlış valla çok yakışıklı sevgilim vardı ama beş para etmez bir kişilikti ayrıldım evlilik yaparken de hiç düşünmedim neden yakışıklı değil diye herkes kendince güzeldir saçma sapan yaklaşımlar
Önemli olan sizin ne hissettiğiniz. Size tipten dolayı itici geliyorsa olmaz o iş. Ama siz ben sevdim, huyu suyu beni kendine bağladı diyorsanız kimin ne dediği umurunuzda olmamalı.Hanımlar merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?