Evli hanımlar buraya bakın lütfen tavsiyelere ihtiyacım var ..

Bana da derlerdi. Ama duymadım bile. Nedir ki görüntü?belki bir yere kadar ama sonra yetmez. Insafli mi iyi niyetli mi, babalık yapar mı,sefkatli mi bunları düşünürüm ben.. yoksa gelip geçici yüz güzelliği boyu,posu endamına göre karar vermem. Hepimiz yaş alıyoruz, yaşlanıyoruz. Baki olan karakteri..

Güzellik nedir ? Evlilikte güzelliğin zerre önemi olmadığını evlenince anlarsın. İşin içine maddiyat , temizlik , ütü bulaşık girince , kocanın yüzüne bakıp bakıp ilham mı alacan. adam akıllı olsun dürüst karakterli olsun, sana sevgi saygı duysun bunları isteyin evlenirken , bunları yapmayan erkek kıvanç olsa ne yapayım .

İkimizin dışardan nasıl göründüğünü bilmiyorum ama kocam benim için dünyanın en yakışıklı erkeği o kesin Bazen kocama bakıp ben seni hakedecek nasıl bir sevap işledim diyorum. İnsan sevince karşındaki öyle bi güzelleşiyor ki sen bile şaşırıyorsun. İnsanların ne dediğini kesinlikle umursama seviyorsan gerisi hiç önemli değil.

Burda o kadar topik açılıyor çoğu mutsuz evliliklerinden bahsediyor kim bilir kocaları ne kadar yakışıklı ama mutsuz sen anlaşabiliyor musun ona bak geçim önemli

Ahh ne büyük dert Allah aşkına yapmayın şunu yaa şaka mısınız?
Evlendikten sonra kara kaşına kara gözüne bakmıyorsunuz maalesef size verdiği değer saygısı ilgisi bunlar önemli olan görüntüsü için iliskinizi bitirmeyi düşünüyosanız bence onuda oyalamayın zaten gerçekten sevseniz size cirkin gelmez ve milletin yorumu umurunuzda olmaz ..
Keşke böyle sıkıntım olsa aaaaah ah

Aşık degilseniz evlenmeyin.
Saydığınız iyi özelliklerin bir çoğu evlendikten sonra yanip, bitip, kül olacak... üstüne aşk da yok, zor iş.
Benim eşim çok yakışıklı, üstelik aşık olarak evlendim, üstelik aramız iyi Allah' a şükür. Inanın ben bile, ne bok vardıda evlendim diyorum cogu zaman.
Evlilik sevgililik gibi degil, bi tatile filan çıkın beraber, emin olmadan evlenmeyin.

Güzellik göreceli kavramdır ve geçicidir bence tipsiz olması daha iyi en azından sizi aldatmaz
İnşallah şakadır;ki şakası bile iğrenç demek istemezdim ama tam da öyle. Eğer gerçekse de hala böyle sığ düşünceler var diye üzülüyorum.

O değilde geçenlerde bi istatistl okumuştum.
Kadın erkekten daha güzelse , kadının aldatılma oranı artıyormuş.
Yani erkeğe bu durumda gereksiz bi özgüven geliyormuş.bana bu kadın baktıysa , daha kimler kimler bakar gibi....
Alakasız olabilirde aklıma geldi.
Bide önceden böyle bi ilişkim olmuştu.
Erkek bildiğin çirkindi.
Bana salakmısın sen napcan bu çocukla diyorlardı.
Sonuç : terkedildim

Yani şöyle düşünürüm baktığımda benim içim alıyorsa olurdu.Tiksinerek bakmak ayrı bilemedim güzellik çirkinlik diye bir ayrımın olmamasına rağmen ( Evli değilim)

Aynen benim tanıdığım yakışıklı erkeklerde peş para etmezlerdi düşündüm de

Önemli olan sizin ne hissettiğiniz. Size tipten dolayı itici geliyorsa olmaz o iş. Ama siz ben sevdim, huyu suyu beni kendine bağladı diyorsanız kimin ne dediği umurunuzda olmamalı.

Bana da hep sen onun yanında ay gibi parlıyorsun derler beni ay yapan onun yıldız olmasıdır derim ve ben eşime baktığımda dünyanın en yakışıklı adamını görüyorum.Bir gün bile ondan daha güzel olduğumu düşünmedim.Böyle bir kıyaslamaya girmedim.
Sen böyle bir kıyaslamaya girdiysen bir değil beş kere düşün.Ilerleyen zamanlarda her şey farklı olabilir.

Eşimle sevgili olmadan önce öyle çok da tipim değildi yalnız dikkatinizi çekerim ben daha güzelim o daha çirkin değil benim tarzım değildi. Ama sevgili olduk meğer tam tarzımmış gözümde ondan güzeli yok. Gönül kimi severse güzel o dur. İnsanlar çirkin değildir ona bakan gözler çirkindir. Ne demiş mecnun leylayı beğenmeyenlere siz bir de onu benim gözümden görün. Sizin adınıza üzüldüm, adayınıza on kat üzüldüm. İnşallah dediğiniz gibi çok uyumlusunuzdur da ileride onun da böyle düşünceleri olunca saygı ile karşılık verirsiniz

Sen çirkin bir erkek olsaydın karşındaki kız seni çirkin bulduğundan ayrılmak istiyorum dese nasıl hissederdin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…