- 23 Ağustos 2025
- 59
- 35
- 3
- Konu Sahibi sorusormayageldim1905
-
Bu sefer görmemem iyi oldu. Bundan sonra giderim mecbur. Eşimle aramız ciddi şekilde etkileniyor çünkü.Baskin yapio etegimizde taslari dokmeye geldik diyene taşlarını topla musait misin diye ara uygun vakitte taslarinla gel derim. Efendi saniyor heralde kendini. Geri adım atmayin. Gorumceyi yok sayin yok hukmunde oldukca size yanasir. Esinizde etkilenmis olanlardan belli ki. Ama arada ciddi bir sorun yokken de evdeki yemekler buzluga atilip gidecekleri son gun yemege gidilebilirdi. Siz eltinizi gormek amaciyla gitmiyorsunuz esiniz abisiyle gorusecek aile ortami olacak bunu da bozmamaliydiniz sorun yokken. Simdi isler buyudu daha mi iyi oldu tartisilir
Evlilik denge isi. Ilk evlendigimiz cogumuz alanimizi korumak icin bazen abarti derecesinde kendimizi geri cekip ipleri gerdik. Bu tecrübem aklimla suan yeni evli olsaydim herkesi elimde oynatirdimBu sefer görmemem iyi oldu. Bundan sonra giderim mecbur. Eşimle aramız ciddi şekilde etkileniyor çünkü.
Bana da taktik versene kızEvlilik denge isi. Ilk evlendigimiz cogumuz alanimizi korumak icin bazen abarti derecesinde kendimizi geri cekip ipleri gerdik. Bu tecrübem aklimla suan yeni evli olsaydim herkesi elimde oynatirdim
Anlat okurum.Aslında büyük problemler yok.Karşınızda çözüm üretmek isteyen insanlar var ki bu çok önemli pek cogu çözüm değil sorun üretmek için gelir.Bence ben görüşmek istemiyorum bana uysunlar tavrınız fazla.Neticede onlar eşinizin ailesi ve siz o aileye gelin geldiniz.Evlilik, al ver dengesi biraz siz vereceksiniz biraz karşısı.Politik olmayı öğrenin.Eltinizle göŕüşmek istemeyebilirsiniz ama illaki aynı ortamlarda bulunacaksınız ikinizde o ailenin gelinisiniz.Bayramıydı, hastalığıydı, özel günüydü illaki olacak karşılaşmalar.Mesafenizi ayarladıktan sonra ben gitmiyorum mantıgı yanlış.Eşinizde zor durumda kalır, böylece sizin ilişkiniz yıpranır.Siz yapıcı olursanız eşinizinde takdirini kazanırsınız ki bu tüm evliliğinize yansır.Düzgün iletişimle çözülmeyecek bir sorun göremedim.Ben görümcemi bi anlatayım size sizinkini pamuklara sarar seversiniz
Bugünlerde canım sıkkın.Şöyle konuları okuyunca iyice daralıyorum.Evlenmeyi kim icat etti bilmiyorum ama insanlar iyi ve güzel duygularla adım atıyor çekmediği sıkıntı kalmıyor.Yanlış anlamayın sizin için demedim genel konuştum Görümce biraz sıkıntılı onun dışında mutlusunuzdur belki evliliğinizde.Bekarlık harika bir şey onu bilir onu söylerim.Yuva kuruyorsun elti denen bir şahıs var ve onun yüzünden canın sıkılıyor.Ne alaka diyesim geliyor.Bekarken böyle işlerle uğraşmıyorsun.Evlilik Saçma gelmeye başladı artık bana .Merhaba henüz 1 senelik evliyim. Nişanlılık döneminde eş ailesi ile özellikle görümcem ile bazı sorunlar yaşamıştım. Yaşadığımız sorunlardan beridir bana karşı ön yargılı olduklarını hissediyordum. Oncelikle meselenin nereden çıktığını anlatacağım sonra asıl meseleyi anlatacağım. Sabırla okuyanlara teşekkür ederim.
2 eltiyiz. Diğer elti kışın geldiğinde nedenini bilmediğim halde telefonda gayet samimi şekilde konuştuğumuz halde uzak davrandı. Ona rağmen defalarca yanlarına gittik. Geldiklerinde kayınvalidede kalıyorlar. Son gidecekleri gün evdeki yemek bozulmasın diye eşime çaya gidelim yemeğe gitmeyelim dedim. Kayınvalide beni arayıp yemeğe gitmediğimiz için azarlar şekilde konuştu. Son gün tatsızlık çıkmasın diye gittik. Bu arada o zaman daha yeni gelindim. Ne yapacağım konusunda tecrübesizdim. Eltinin art niyetli olduğunu ve laf taşıdığını duydum gittikten sonra. Nedenini bilmediğim halde numaramı silmişti. Ben de krizi fırsata çevirmek için eş ailesine, görümceye ve eşime böyle yaptığını geldiklerinde yanlarına hiçbir şekilde gitmek istemediğimi belirttim. Görümcem, onun çocukları var yoğunluğu var yanlış anlamışsındır dedi. Eşim ses çıkarmadı. Kayınvalide biraz sitem etti. Engel attım her yerden. Sonra nedense eltinin beni arayası gelmiş. Arayınca engelli olduğu için mesgule düştü tabi. Herkese bu durumu yaymış. Ben de gerekçelerini bildirdim, görümce her zamanki gibi o yandan oldu. Umursamadım. Üzerinden epey zaman geçti yine geldiler. Eşime sen gidebilirsin abinindir sonuçta, ben gitmeyeceğim dedim, gitmedim de. Kayınvalide yine aradı beni azarlamaya çalıştı fırsat vermedim kusura bakmayın gelemem ben size söylemiştim eşim istediği gibi gidebilir gelmek istemiyorum dedim. O sırada 5 günlük bir tatil aramız oldu. Gayet huzurlu ve mutluyduk. Geldikten sonra yine eşim gitti ben gitmedim. Gitmelerine son 1 gün kala eşimin tavırları değişikti, bana ters davranmaya çalışıyordu. Eşimi sıkıştırdım. Kayınvalide arayıp benim hakkımda gelmedi, abinin ne suçu vardı gibisinden doldurmuş. Şunu da belirteyim ben kayınvalideye benimle ilgili bir sorunun olursa benimle konuşun muhatabınız benim oğlunuz değil demiştim çünkü onlar da aynısını benden istediler. Eşim de annesinin ağzıyla abimin ne suçu var dedi. Tartışma büyüdü. Tartışırken annen seni doldurmasın demiştim. Eşim çıktı gitti. Annesigile yemeğe gitti benim için böyle diyor eşimi muhatap alın tartıştık ortalık karıştı demiş. Eşim eve geldi. Konuşmadık. Asıl mesele burdan başlıyor.
Görümce ve kayınvalide o gün evime baskına gider gibi gecenin bir vakti geldiler. Yüzler asık tabi. Salona geçmişler yanlarına gider gitmez görümce biz buraya eteğimizdeki taşları dökmeye geldik bugün her şey konuşulsun dedi. İyi dedim ben de. Bana o kadar kurulmuşlar ki bizi bir gün evine davet etmedin, ben geldiğimde ayağa kalkmıyorsun dedi görümce. Ben de orda ikimiz de misafiriz neden kalkayım dedim. Ben büyüğüm ondan dedi. Geldiğinde yüzün asık oluyor hiç konuşmuyorsun dediler, her zaman güleryüzlü olamayacağımı bu durumun onlarla alakası olmadığını hayatın akışı içinde insanın keyifsiz olabileceğini söyledim. Bizi sevemedin benimseyemedin evin kızı gibi davranmıyorsun eşin dışında tek gelmiyorsun dediler. Yapıca mesafeli biri olduğumu, işimden fırsat olmadığını, konuşurken konuştukları kişileri tanımadığımı ondan lafa çok karışmadığımı söyledim. Görümce daha çok şey söyledi örneğin daha eşimle sevgili olduğumuzda benim bazı davranışlarımdan dolayı soğuduğunu vs. Hepsine saygı çerçevesinde cevap verdim. Yani anlayacağınız hapşursam nem kapmışlar.
Babam ben evlenirken gücünüz neye yeterse onu takın demişti. Mehiri 100 Gr istemem özellikle görümcenin zorlarına gitmiş. Paracısınız demeye getirdi lafı. Ben de o eşimle benim kararım, mehir benim için adet olduğu için yapılan bir şey, kimsenin boğazına ver diye çökmüyorum, benim için böyle şeyler önemli değil ama madem konuşuluyor siz de vaadettiğiniz kadar altın takmamışsınız, bir şey için lazım oldu gidip tarttırmak zorunda kaldım altıncı olsaydık laf ederdim dedim. Öyle diyince sustular. Bu sefer övmeye başladılar. Bize bir saygısızlığın olmadı herkes seni övüyor nerde nasıl davranacağını giyeceğini biliyorsun demeye başladılar. Tesettürlü olmadığım için bir dışlanma hissediyorum. Fakat umrumda değil.
Yani anlayacağınız karşılıklı saydırdık ben savunmadaydım daha çok. Görümce bizi bir kahveye çağırırsın artık diyerek gitti. Eteğimizdeki taşları dökmek oluyormuş ama kendimi rahatlamış hissetmiyorum. Aslında kayınvalidem o kadar sorunlu değil her şeye karışmıyor, genel olarak da görümce konuştu zaten. Anladığım kadarıyla görümce onları dolduruyor. Sormak istediğim soruya gelirsek sakin yazdım ancak inanın o baskın benim için travma oldu. Kaç gündür aklımdan çıkmıyor. Artık onlara nasıl davranacağımı bilmiyorum. Yapmacık olmak benim doğamda yok. Yapısal olarak mesafeliyim kendi ailemle bile. Siz olsaydınız nasıl davranırdınız bundan sonra.? Nasıl bir yol izlemeliyim.? Eşimle halen aramız düzelmiş değil. Elti yüzünden meselenin buralara gelmesi canımı sıkıyor.
Izle sakin kal yuzunde hafif tebessum herkes bir gun muhakkak acik verir o aciklardan ilerle altin muhabbeti gibi mesela.Bana da taktik versene kızbundan sonra ne yapayım dersin
Benimde kayınvalide evlendiğimiz de eşime hayalimde bir gelin vardı olmadı demişti, eşimde tartıstı annesiyle 2 yıl konuşmadı haksızdı çünkü annesi,benim tartısmama gerek kalmadı, babası rahatsızlanınca küslük sona erdi sehirdısında yasıyorlardı gittik kv yeni eltiyi bana övmeye başladı (ben tanışmamıştım) gözün aydın hayalinde kini buldun demiştim sustu kaldı, kv ve görümcene vereceğin cevaplar eşinin senin ne kadar arkanda oldugundan geçer, ben asla eşime ailesini kötülemedim eleştirmedim aksine onları çok sevdiğimi söyledim annesi alttan laf soktugunda (oglu yokken yapardı ,bende oglu yokken lafımı sokar eşimin yanında ikili davranırdım) deli olurdu ogluna beni kötülediğinde, benim karım seni asla kötülemez seni sevdiğini söyler nasıl böyle dersin dedi, hepsi taktik güzelim eşinle arana asla ailesi yüzünden soğukluk girmesin ikili oyna kocanın yanında farklı o yokken fatklı davran, baktın eltiyimi övüyor oh ne mutlu size aranız benden iyi olsun ben mutlu olurum de seni sinir ettiklerini düşündükçe daha çok üstüne gelirler aksine alaya al onlarıBundan sonra o şekilde davranacağım. Ama şöyle söyleyeyim kayınvalide ve görümce benim yanımda eltiyi övdüler de övdüler mesela. Görümcenin özellikle bilerek yaptığını düşünüyorum. Onlar da anlattıkları kadar tarafsız değiller. Bir de kadınlar ayrı erkekler ayrı oturuluyor. Eşimin yanında oturayım desem mümkün değil.
Ayrı şehirlerde yaşıyoruz kendisiyle.Her karşılaşmamızda eşimin eski kız arkadaşlarını övmeyle başladı önce.Sonra özellikle akrabalarının olduğu kalabalık olduğu ortamlarda beni aşağılayıcı konuşmalar yapardı.Farklı kültürlerde büyümüşüz ben bağ bahçe işleri bilmem şehirde büyüdüm.İste en basit şeyi dahi yapamadığımdan dem vurup değersizleştirmeye calışmaları.Gece yarısı eşime aşk mesajları atıp bizi birbirimize düşürme calışmaları.Ben ortaya çikarip yüzleştiğimde şaka yaptım ne var bunda kardeşime şakada mı yapamıcam deyip üste çıkmaları.Anlatsam roman olur.Ilk zaman tecrübesizdim eşimide kendimide çok yıprattım ama şimdi bordo bereliyim.Dünyayı yaksa dönüp muhatap olmuyorum .Biaraya geliyoruz ama o mesafeyi aşamiyor ve bu onu çıldırtıyor.İşin güzeli bunu yaptığımdan beri eşim ve bazı aile üyeleri aramızdaki farkı anlayıp beni takdir ediyor onun söylediklerini kaaleye bile almıyorlar iyice deliriyor.Eşimle ne kadar iyiysek o okadar rahatsız biliyorum.Bu aşamaya kolay gelmedi elbet ama zaferin tadı harika sanada öneririm
Benzer şeyler yaşadım özellikle eltinin numara silmesi gibi şeyler yaşadım. Uzak dur eşin de arkanda durmayıp dolduruşa gelecekse , kim seni bana karşı dolduruyorsa onun yanında kal diyebilirsin.Merhaba henüz 1 senelik evliyim. Nişanlılık döneminde eş ailesi ile özellikle görümcem ile bazı sorunlar yaşamıştım. Yaşadığımız sorunlardan beridir bana karşı ön yargılı olduklarını hissediyordum. Oncelikle meselenin nereden çıktığını anlatacağım sonra asıl meseleyi anlatacağım. Sabırla okuyanlara teşekkür ederim.
2 eltiyiz. Diğer elti kışın geldiğinde nedenini bilmediğim halde telefonda gayet samimi şekilde konuştuğumuz halde uzak davrandı. Ona rağmen defalarca yanlarına gittik. Geldiklerinde kayınvalidede kalıyorlar. Son gidecekleri gün evdeki yemek bozulmasın diye eşime çaya gidelim yemeğe gitmeyelim dedim. Kayınvalide beni arayıp yemeğe gitmediğimiz için azarlar şekilde konuştu. Son gün tatsızlık çıkmasın diye gittik. Bu arada o zaman daha yeni gelindim. Ne yapacağım konusunda tecrübesizdim. Eltinin art niyetli olduğunu ve laf taşıdığını duydum gittikten sonra. Nedenini bilmediğim halde numaramı silmişti. Ben de krizi fırsata çevirmek için eş ailesine, görümceye ve eşime böyle yaptığını geldiklerinde yanlarına hiçbir şekilde gitmek istemediğimi belirttim. Görümcem, onun çocukları var yoğunluğu var yanlış anlamışsındır dedi. Eşim ses çıkarmadı. Kayınvalide biraz sitem etti. Engel attım her yerden. Sonra nedense eltinin beni arayası gelmiş. Arayınca engelli olduğu için mesgule düştü tabi. Herkese bu durumu yaymış. Ben de gerekçelerini bildirdim, görümce her zamanki gibi o yandan oldu. Umursamadım. Üzerinden epey zaman geçti yine geldiler. Eşime sen gidebilirsin abinindir sonuçta, ben gitmeyeceğim dedim, gitmedim de. Kayınvalide yine aradı beni azarlamaya çalıştı fırsat vermedim kusura bakmayın gelemem ben size söylemiştim eşim istediği gibi gidebilir gelmek istemiyorum dedim. O sırada 5 günlük bir tatil aramız oldu. Gayet huzurlu ve mutluyduk. Geldikten sonra yine eşim gitti ben gitmedim. Gitmelerine son 1 gün kala eşimin tavırları değişikti, bana ters davranmaya çalışıyordu. Eşimi sıkıştırdım. Kayınvalide arayıp benim hakkımda gelmedi, abinin ne suçu vardı gibisinden doldurmuş. Şunu da belirteyim ben kayınvalideye benimle ilgili bir sorunun olursa benimle konuşun muhatabınız benim oğlunuz değil demiştim çünkü onlar da aynısını benden istediler. Eşim de annesinin ağzıyla abimin ne suçu var dedi. Tartışma büyüdü. Tartışırken annen seni doldurmasın demiştim. Eşim çıktı gitti. Annesigile yemeğe gitti benim için böyle diyor eşimi muhatap alın tartıştık ortalık karıştı demiş. Eşim eve geldi. Konuşmadık. Asıl mesele burdan başlıyor.
Görümce ve kayınvalide o gün evime baskına gider gibi gecenin bir vakti geldiler. Yüzler asık tabi. Salona geçmişler yanlarına gider gitmez görümce biz buraya eteğimizdeki taşları dökmeye geldik bugün her şey konuşulsun dedi. İyi dedim ben de. Bana o kadar kurulmuşlar ki bizi bir gün evine davet etmedin, ben geldiğimde ayağa kalkmıyorsun dedi görümce. Ben de orda ikimiz de misafiriz neden kalkayım dedim. Ben büyüğüm ondan dedi. Geldiğinde yüzün asık oluyor hiç konuşmuyorsun dediler, her zaman güleryüzlü olamayacağımı bu durumun onlarla alakası olmadığını hayatın akışı içinde insanın keyifsiz olabileceğini söyledim. Bizi sevemedin benimseyemedin evin kızı gibi davranmıyorsun eşin dışında tek gelmiyorsun dediler. Yapıca mesafeli biri olduğumu, işimden fırsat olmadığını, konuşurken konuştukları kişileri tanımadığımı ondan lafa çok karışmadığımı söyledim. Görümce daha çok şey söyledi örneğin daha eşimle sevgili olduğumuzda benim bazı davranışlarımdan dolayı soğuduğunu vs. Hepsine saygı çerçevesinde cevap verdim. Yani anlayacağınız hapşursam nem kapmışlar.
Babam ben evlenirken gücünüz neye yeterse onu takın demişti. Mehiri 100 Gr istemem özellikle görümcenin zorlarına gitmiş. Paracısınız demeye getirdi lafı. Ben de o eşimle benim kararım, mehir benim için adet olduğu için yapılan bir şey, kimsenin boğazına ver diye çökmüyorum, benim için böyle şeyler önemli değil ama madem konuşuluyor siz de vaadettiğiniz kadar altın takmamışsınız, bir şey için lazım oldu gidip tarttırmak zorunda kaldım altıncı olsaydık laf ederdim dedim. Öyle diyince sustular. Bu sefer övmeye başladılar. Bize bir saygısızlığın olmadı herkes seni övüyor nerde nasıl davranacağını giyeceğini biliyorsun demeye başladılar. Tesettürlü olmadığım için bir dışlanma hissediyorum. Fakat umrumda değil.
Yani anlayacağınız karşılıklı saydırdık ben savunmadaydım daha çok. Görümce bizi bir kahveye çağırırsın artık diyerek gitti. Eteğimizdeki taşları dökmek oluyormuş ama kendimi rahatlamış hissetmiyorum. Aslında kayınvalidem o kadar sorunlu değil her şeye karışmıyor, genel olarak da görümce konuştu zaten. Anladığım kadarıyla görümce onları dolduruyor. Sormak istediğim soruya gelirsek sakin yazdım ancak inanın o baskın benim için travma oldu. Kaç gündür aklımdan çıkmıyor. Artık onlara nasıl davranacağımı bilmiyorum. Yapmacık olmak benim doğamda yok. Yapısal olarak mesafeliyim kendi ailemle bile. Siz olsaydınız nasıl davranırdınız bundan sonra.? Nasıl bir yol izlemeliyim.? Eşimle halen aramız düzelmiş değil. Elti yüzünden meselenin buralara gelmesi canımı sıkıyor.
Teşekkür ederim ancak eşim çok pasif kalıyor. Keşke sizin eşiniz gibi o da tepkisini gösterseydi. Gösteremedi. Üstüme geldiler bundan sonra da yapayalnız kendimi koruyabilecek kadar koruyacağım artık. Peki sizin şuan mesafeniz nasılBenzer şeyler yaşadım özellikle eltinin numara silmesi gibi şeyler yaşadım. Uzak dur eşin de arkanda durmayıp dolduruşa gelecekse , kim seni bana karşı dolduruyorsa onun yanında kal diyebilirsin.
Aslında bu onların ekmeğine yağ sürmek olurda ama hak ediyor. Çok geri kafalı cahil insanlar demek ki.
Hergünün her saati dakkasında 32 diş gösteremezsin. Muhtemelen çok dişlerini göstermişsin.
Diğer konularda da saçma sapan azar işitmen çok itici yani kime niye azar? Elti kim ? Elin kızı giderse eşin yanlarına gider çok normal üstelik iki kardeşin arasına girmemişsin takdir ettim normali de bu.. yanlış yaptığın bişey yok. İnsanlar böyledir yani iyi davranırsın tersini yaparlar sende gözünü açınca da değiştin derler.
Paracı konusu da başıma geldi. Kaç sene oldu evliyim mehir felan alınmadı gerek te yok mutluluk mehirde değil. Aile kavramı ve anlayıştadır. Üstüne bide babayı kaybettik aile değerlerine çok önem veren biriydim ama bir elti geldi aile parçalandı anlatsam bitmez. Eşini karşına alıp konuşacaksın.
Herkesin evi kapısı ayrı. Eğer kendini açıklamak zorunda kalıyorsan eşin niyetini içini hala bilmiyor demektir.
Birileri beni sildiğinde eşim sorgusuz sualsız kalktı oda aynını onlara yaptı. Arkamda durdu bir erkek karısının arkadında duracak haklıysa!! Haksızsa bile arkasında duranlarda var. Malesef senin eşin aileci yada saf. Dolduruşlara gelebiliyosa vay haline kendine çeki düzen vericek. Sen mesafeni koruyacaksın. Fırsata cevirmen iyi olmuş.
Rica ederim canım, daha çok yeni evlisiniz.Teşekkür ederim ancak eşim çok pasif kalıyor. Keşke sizin eşiniz gibi o da tepkisini gösterseydi. Gösteremedi. Üstüme geldiler bundan sonra da yapayalnız kendimi koruyabilecek kadar koruyacağım artık. Peki sizin şuan mesafeniz nasıl
Polemiğe dönüşmesin ama biz mi başka toplumda yaşıyoruz,siz mi bu ülkeye uzaydan transfer oldunuz ben anlamıyorum.İster kayınvalide ister başka bir yer olsun,misafirliğe gittiğiniz yerde sizden sonra oraya gelen kişilere ayağa kalkıp hoş geldiniz demez misiniz?Yapmayın allah aşkına oldu benden sonra girdi diye çoluğa çocuğa da ayağa kalkalım. Aile terbiyesi burdan belli olmaz. Aile terbiyesini bu kıza sen şöylesin böylesin soğuksun dediklerinde evden dehlemediğinde belli etmiş gayet. Büyük diye eşinin osu busu diye istediğini kafasına estiğini söyleyemez diretemez.
Ne alaka sen bir evdesin oraya başkası gelince kalkıp selam vermez misin"Ben gelince ayağa kalkmıyorsun."nedir ya snsjsskks Muhteşem Yüzyıl'da hünkar bir yere geldiği zaman oradakilerin davrandığı gibi davranmanızı mı bekliyorlar?
Tabii ki selam veririm ve genelde ayağa da kalkarım.Biri ben gelince ayağa kalkmazsa darılmam ama.Ne alaka sen bir evdesin oraya başkası gelince kalkıp selam vermez misin
Bu sürekli oluyorsa gözüne takılmış demek ki. Ben bir yerde misafirsem benden sonra biri gelmişse kalkıp sarılıp öperim tokalaşırım. Bir yerde otutuyorsam dışarda masaya biri gelince kalkar selam verirsin yabani olmaya gerek yok. Bana yapılsa ben de bi noluyo derim sanki görümceler gelinin derdine ölüyorTabii ki selam veririm ve genelde ayağa da kalkarım.Biri ben gelince ayağa kalkmazsa darılmam ama.
Hayır şunu anlamıyorum görümce kendisinden hoşlanmadığımı bildiği halde neden böyle beklentilere giriyor ? Ayriyeten şu da var kendi evimde yaşanmadı bu. Kalabalık bir ortamda yaşandı.Ne alaka sen bir evdesin oraya başkası gelince kalkıp selam vermez misin
Görümce de sana bayılmıyor ya zorunlu beraberlik birebir kavga kıyamet yoksa yüz yüze bakacak bir şey olsun. Yaptığın yanlış kalabalık ortamda da olsa gelene selam verilir aşağıda yazdım. Sürekli surat asıyorsan senin derdine sanki ölüyoruz diye düşünmüşlerdir. Hem gelinim hem görümce. Abimin eşi gelse surat asıp otursa 2 3ten sonra çağırmam dışlarım abimle görüşürüm sadece. Yine onlar sorunu çözmek istiyorlar. sürekli oluyorsa gözüne takılmış demek ki. Ben bir yerde misafirsem benden sonra biri gelmişse kalkıp sarılırım. Bir yerde oturuyorsam masaya biri gelince kalkar selam verirsin yabani olmaya gerek yok. Bana yapılsa ben de bi noluyo derim sanki görümceler gelinin derdine ölüyor. Altın muhabbeti vs çok çirkin.Hayır şunu anlamıyorum görümce kendisinden hoşlanmadığımı bildiği halde neden böyle beklentilere giriyor ? Ayriyeten şu da var kendi evimde yaşanmadı bu. Kalabalık bir ortamda yaşandı.
Of bu nasıl yazım tarzı yaa? Ben de görümceye bayılmıyorum bundan dolayı hiçbir hareketi de umrumda değil. Ancak açık aramak isteyenler inceler. Bayılmıyorsa derdimden ölmüyor ise incelemesin kardeşim. Kimseyi memnun etmek zorunda hissetmiyorum kendimi.Görümce de sana bayılmıyor ya zorunlu beraberlik birebir kavga kıyamet yoksa yüz yüze bakacak bir şey olsun. Yaptığın yanlış kalabalık ortamda da olsa gelene selam verilir aşağıda yazdım. Sürekli surat asıyorsan senin derdine sanki ölüyoruz diye düşünmüşlerdir. Hem gelinim hem görümce. Abimin eşi gelse surat asıp otursa 2 3ten sonra çağırmam dışlarım abimle görüşürüm sadece. Yine onlar sorunu çözmek istiyorlar. sürekli oluyorsa gözüne takılmış demek ki. Ben bir yerde misafirsem benden sonra biri gelmişse kalkıp sarılırım. Bir yerde oturuyorsam masaya biri gelince kalkar selam verirsin yabani olmaya gerek yok. Bana yapılsa ben de bi noluyo derim sanki görümceler gelinin derdine ölüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?