Evli hanımlar ve tecrübeli hanımlardan yorumlar bekliyorum bende akıl kalmadı çünkü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende alması taraftarıyım, ama yılanları çıkarmak için el pençe durulmamalı, ucuz parfüm kullanmadıgını söylemeli
ne el pençesi ya ne alaka
ucuz kelimesini söyleyince karşıya küfür olarak gider
Sizin geçinmeye gönlünüz yok 30 yıllık evliyim bu arada empati duygumda yüksektir. Samimiyet yok ortada, yoksa ben direk derim e hani bluzum nerde diye
Birikince kavgaya dönüşüyor,8anında tatlı tatlı ince ince söyleyince birşey olmuyor lafı inceden geçirecen gece yastığa başını koyunca bu iyi birşey mi söyledi kötü birşeymi söyledi düşünüp duracak

Şimdi şöyle , sen ve eşin ailesiyle küs, gelin annenle küs, ama konu sahibi kadın tavrını niyetini bildiği görümceye kalkmadı diye haksız buldunuz, Siz daha büyük sorunlar yaşadınız çünkü ondan her tepkiniz haklı, kusura bakmayın samimiyetsiz bulduğum kimseye kalkmam, tavrımı baştan koyar mesafemi ayarlarım.

Haksız bulmadı sadece az değilmişim hem de pasif agresifiz. Keşke bazı insanlar konuşmak için konusmasa ya

Ortada yaşanmış bir şey yoksa bu tarz davranışlar manasız evet. Bu olaylardan sonra ev basılmış azar işitilmiş. Bu saatten sonra yüzüne bakmaması gerekiyo evet. Öncesinde bi sebep yokmuş bile. İnsanlar küser barışır ama tepkiyi iyi koymak lazım. Ben görüşmüyorum mesela Öncesinde yüz yüze bakacak halimiz olsun hareketine dikkat et dediğim halde etmediler. Konu sahibi küsse arkasında bi kocası var mı ama önemli olan o. Sevmiyorsan aynı ortama girmezsin.

Oraya kocaman nişan zamanında sorunlar yaşandı ondan dolayı arada ön yargılar var yazmışım. Yani yaşanan bir şeyler var ama her detayı buraya aktaramıyoruz. Ne öyle bir vaktim var ne de insanlar okur. Bu cümleden çıkarılır ama.

Sen bunu kocana ve görümcene söyle bence. Ağzını açıp konuştu mu oturup azarlanmanı mı izledi. Sanıyor musun sadece 1 kere sorun olacak
Eşim söylemiş ben de bize geldiğinde yüzüne söyledim. Özür dilendi. Kayınvalideme o kadar kızgın değilim. Kötü niyetli biri değil. Bunu da yazdım okumadan yorum yapıyorsunuz.

Eşim söylemiş ben de bize geldiğinde yüzüne söyledim. Özür dilendi. Kayınvalideme o kadar kızgın değilim. Kötü niyetli biri değil. Bunu da yazdım okumadan yorum yapıyorsunuz.
Eşinle aran niye kötü o zaman? Okudum gayet özür göremedim son dk güncelleme eklemediysen. Bu sorunlar ilk değil son da olmayacak. Sorunsuz eş ailesi yok. Önemli olan kocan

Şimdi şöyle , sen ve eşin ailesiyle küs, gelin annenle küs, ama konu sahibi kadın tavrını niyetini bildiği görümceye kalkmadı diye haksız buldunuz, Siz daha büyük sorunlar yaşadınız çünkü ondan her tepkiniz haklı, kusura bakmayın samimiyetsiz bulduğum kimseye kalkmam, tavrımı baştan koyar mesafemi ayarlarım,

Ucuz alınca karsı tarafa küfür gibi hissettirmiş olmuyor mu? Muhtemelen Sizde bir kv yada kv adayısınız (erkek çocuktan) kv bizim geçtiğimiz yollardan geçti, bizim yaşımızı yasadı, ama bizler onların yaşına gelmedik dolayısıyla bizlerin anlaşılması lazım, tavrını net koymalı ki bir daha alttan alta aşagılamaya kalkmasınlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…