Evli hanımlar ve tecrübeli hanımlardan yorumlar bekliyorum bende akıl kalmadı çünkü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aslında ortada büyütülecek bir konu yok kayinvalide birarada olun istiyor gayette haklı biraz birbirinizi yanlış anlıyorsunuz ben çok olay yaşadım bunlar hiç bişey gerçekten siz gidin yine eşinizin hatırı için inatlaşma olmasın eltiyle mesafeli olun ama gorumceniz ve kayinvalideyle gerilmek zamanla sizi yorar

Teşekkür ederim haklısınız. Olay biraz soğusun dışardan bakınca daha net göreceğim sanırım.

Tamam memnun etme bunu da dert etme "yaaaaaaa" madem öyle açma konu sanki sokakta durdurup yorum yapıyoruz. Kimse kimseyle konuşmak görüşmek zorunda değil ben kayınvalidemle de görümcemle de konuşmuyorum mesela. Her şeyi yakıp attım eşim de görüşmüyor direkt yok saydık. İlerde konuşursa da kendi konuşur beni alakadar etmez. Kocan ağzını açıp size ne karımdan dedi mi aile için trip atıyor mu ona bak.

Teşekkür ederim. Aslında güler yüzlü olmaya çalışıyorum ama onlar beni didikledikleri için muhtemelen her anımı gözlemliyorlar. Eşimin yengeleri enişteleri çok ağır güler yüzlü gelinin var demişler bir bunlara yaranamadım anlayacağın.

elti ve görümce seni kıskanıyor aşırı kaliteli görgülü birisin akıllısın yazış tarzından bile belli onlara fırsat verme en başta tavrın belli zaten böyle devam kıskanılıyorsun kendine evine dikkat et dua oku yasin suresinde bi ayet var verlan min beyni diye başlıyor sürekli oku onu uzak durup senin hakkında boş konusmazlar

Teşekkür ederim. Bir bakayım.

9.ayet klavye yanlıs yazmıs estagfırullah

Ne alaka sen bir evdesin oraya başkası gelince kalkıp selam vermez misin
Misafir olduğun evde sık görmediğin biri geldiğinde kalkar hoşgeldin dersin, ama görümce çoğunlukla sık gördüğün biridir, eşinin ablası/kardeşi belki de her kv gittiğin de görüyor aile bireyi neden sürekli ayağa kalksın ki? Saygı adı altında ego tatmini başka birşey değil

Evet varlıklı olduğu için kendini çok üstte görüyor tahminimce. Ama o işler öyle değil benim lügatımda.

Sen gittiğinde selam verilmese normal mi dersin değişik kafalar ego tatmini ne alaka annemlere gitsem abim ve eşi gelse selam verir sarılırım gelin benden küçük. Gelin bana surat assa madem rahatsızsın gelme derim kimse kimsenin derdine ölmüyor. Kasıtlı yapılıyorsa selam vermemek art niyet vardır işte

Ayrıca şunu da söylemek istiyorum; yurtdışına gittiler kayınvalide ile birlikte. Bana ne istiyorsun diye sordular, ben de sağlıkla gidin gelin dedim. Kayınvalidenin parası yoktu onu biliyorum. Sonra bir gün kv ile görümcenin kızı ordan eşimi aradi tekrar sordular ısrarlı şekilde , ben de madem öyle görümcenin kızının uzerinde güzel bir bluz görmüştüm. Öyle bir şey olabilir dedim. Onlar da çanta falan dediler beklentiyi artırdılar yani. Geldiler eşime marka bir Polo yaka t-shirt almışlardı bana da hani şu DeFacto gibi yerlerin önünde kalitesiz parfüm olur ya öyle bir şey almışlardı. Kokusunu beğenmedim diyerek almadım. Burda mesele bir şey almaları değil, insanı oynatmaya çalışmaları. Eşim bana yine tavır yaptı her zamanki gibi.

Sen kayınvalide görümce ile görüşmüyorsun burda bana laf yetiştiriyorsun. Yazdıklarımın hepsini okudun mu? Minicik bir yere takılmışsın konuşup duruyorsun. Ben suratı asık durmuyorum ayrıca. O onların yorumu. Çevremde neşeli güleryüzlü olarak bilinirim. Eşimin enişte ve yengeleri de aynı fikirde. Önce oku sonra yorum yap.

Ç

Belliki eşinin yanında sana değer veriyormuş gibi davranıp, senin farkedeceğin şekilde sana değersiz davranıyorlar, aynı taktiği uygula mesela kv misafirimi var eşinin yanında ara anne bende birşey yapıp getireyim ne yapayım diye sor, ısrarcı ol örneğin kek dedi sende çıkar yumurtaları eşine de ki hay Allah kabartma tozu yokmuş bende salata yapım bari de ve salata götür ayna ol onlara

Sana yorum yapmadım sen de görüşme yani istemiyorsan bu kadar basit o koca varsa tabii

Dedi görümce , kusura bakma sürekli gördüğüm birini üstelik bana art niyet beslediğini düşündüğüm birine devamlı kalkmam, benden büyük veya küçük olması tavrımı değiştirmez.
Ne seviyorsunuz vıcık vıcık ilişkiyi, hergün görüpte öptüğüm iki kişi var biri beni doğuran, diğeri yanımda duran

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…