- 9 Eylül 2022
- 263
- 632
- 33
- 49
- Konu Sahibi sorusormayageldim1905
-
Elektiriğin tutmamış olabilir bazen bazı ortamlarda gergin hissederiz yüzümüze yansırHiç öyle biri değilim aslında. Eğitim hayatım boyunca yurtlarda kaldığım halde bir Allah'ın kulu ile atışmadım.
Evet işte anlatmaya çalıştığım bu. Hep orta yolu bulmaya çalışıyor gibi yapmaları ama benden hep gelinlik hizmet güleryüz beklemeleri karşılığında değer vermemeleri. Bakalım artık politik olabileceğim yere kadar taklit yapacağım.Elektiriğin tutmamış olabilir bazen bazı ortamlarda gergin hissederiz yüzümüze yansır
Bir ortama girdiğimizde genelde güler yüzle merhaba deriz içten sarılırız, bişey bilmiyorsan laf at, ablaa nasılsın herşey yolundamı iyi gördüm seni bitti
yalakalık demiyorum ama yarım ağız yapılan şeyler bana samimiyetsiz gelir parfüm olayından belli onlarda sana değer vermiyor ..
Her gün görüşmüyoruz ya denk geldiğim insana selam veriririm adabı muaşeret diye bir şey var. Evet görümceyim gelinimiz de beni çok sever beraber tatile gideriz doğumumda yıllık izin alacak kadar seviyor. Ben görümcemi sevmiyorum görüşmüyorum eşim de görüş diyemez. Herkes malını tanır çünkü. Sen istediğini yapıp bana ne dersen o da istediğini yapıp düşünür. Burada iş kocada o diyecek ki sen evime gelip karıma hesap soramazsın. Herkes haddini bilecek böyleceDedi görümce , kusura bakma sürekli gördüğüm birini üstelik bana art niyet beslediğini düşündüğüm birine devamlı kalkmam, benden büyük veya küçük olması tavrımı değiştirmez.
Ne seviyorsunuz vıcık vıcık ilişkiyi, hergün görüpte öptüğüm iki kişi var biri beni doğuran, diğeri yanımda duran
Her doğru her yerde söylenmiyor parfümü alsaydın bence allah razı olsun teşekkürler deyip çekilseydin ağızlarına laf veriyorsun eşinlede kötü oluyorsun adama seni savunacak birşey bırakmıyorsunEvet işte anlatmaya çalıştığım bu. Hep orta yolu bulmaya çalışıyor gibi yapmaları ama benden hep gelinlik hizmet güleryüz beklemeleri karşılığında değer vermemeleri. Bakalım artık politik olabileceğim yere kadar taklit yapacağım.
Eşim öyle biri değil eminim yine kendi ailesine toz kondurmayarak vakitleri olmamıştır vs diyerek geçiştirecekti. Belki siz haklısınız ama ben inanın kendimi tutamıyorum böyle davranışlar karşısında.Her doğru her yerde söylenmiyor parfümü alsaydın bence allah razı olsun teşekkürler deyip çekilseydin ağızlarına laf veriyorsun eşinlede kötü oluyorsun adama seni savunacak birşey bırakmıyorsun
Yani diyorsun ki benim kocam sözümü dinliyor ağbim karısını dinlemiyor birlikte tatile gideriz karısı ses çıkaramazHer gün görüşmüyoruz ya denk geldiğim insana selam veriririm adabı muaşeret diye bir şey var. Evet görümceyim gelinimiz de beni çok sever beraber tatile gideriz doğumumda yıllık izin alacak kadar seviyor. Ben görümcemi sevmiyorum görüşmüyorum eşim de görüş diyemez. Herkes malını tanır çünkü. Sen istediğini yapıp bana ne dersen o da istediğini yapıp düşünür. Burada iş kocada o diyecek ki sen evime gelip karıma hesap soramazsın. Herkes haddini bilecek böylece
Allah razı olsun nedir ya, parfüme muhtaç ve onlarda bunu karşıladı sanki, ben olsaydım ucuz parfüm alerji yapıyor ama hatıra saklarım derdim belliki art niyet var, kimse muhtaç gibi Allah razı olsun diyip el pençe olmamalıHer doğru her yerde söylenmiyor parfümü alsaydın bence allah razı olsun teşekkürler deyip çekilseydin ağızlarına laf veriyorsun eşinlede kötü oluyorsun adama seni savunacak birşey bırakmıyorsun
Tamam en mükemmel koca sende ben ikna oldum.Her gün görüşmüyoruz ya denk geldiğim insana selam veriririm adabı muaşeret diye bir şey var. Evet görümceyim gelinimiz de beni çok sever beraber tatile gideriz doğumumda yıllık izin alacak kadar seviyor. Ben görümcemi sevmiyorum görüşmüyorum eşim de görüş diyemez. Herkes malını tanır çünkü. Sen istediğini yapıp bana ne dersen o da istediğini yapıp düşünür. Burada iş kocada o diyecek ki sen evime gelip karıma hesap soramazsın. Herkes haddini bilecek böylece
Birde bendeTamam en mükemmel koca sende ben ikna oldum.
Hangi büyüBirde bendebu arada benim beyde ailesinden kimseyle görüşmüyor görümce anne baba amca yenge.. biri bana yeterki saygısızlık yapsın direk engeller bayram dinlemez , ama babasından böyle görmüş sülalesinde ki her erkek karısına koşulsuzca tapar, babam annem için annesini sildi annem hatalı bende karım için silerim kimse karısamaz der
Yo alakası yok abim karısına laf ettirmez bu kadar basit. Ben de kalkıp sen şöyle gelinsin böyle gelinsin diyemem örneğin. Kimse kimseyi zorla davet etmiyor 2 senede daha 1 kere evlerine gitmedim uzaktalar çünkü. Davet ediyorlar ama gitmedim. Onlar bizim şehrimize gelince gel kal dememe gerek kalmadan gelirler bende kalırlar. Kız yıllık iznini doğumuma denk getirdi bunu da abim zorladı herhalde. Art niyet tek taraflı değilYani diyorsun ki benim kocam sözümü dinliyor ağbim karısını dinlemiyor birlikte tatile gideriz karısı ses çıkaramazgörümcemin ne işi var benimle tatilde mesafe her zaman iyidir, yoksa senin gibi küs kalınır ,çok komik kendin görümcen ile konuşmayacaksın karsı taraf kötü, ama gelinin seninle konusacak çünkü sen iyisin dürüst olun lütfen, belli ki kadın art niyetini anlamış ve kendince mesafe koyuyor
Sağolsun sayesinde pasif agresiflik yapıp azar işitmiyoruzTamam en mükemmel koca sende ben ikna oldum.
Hayat uzun bir yolculuk bunu unutma. Kimseye üst perdeden konuşmanızı tavsiye etmem. Ayrıca öncesinde açtığınız konular öyle söylemiyor.Sağolsun sayesinde pasif agresiflik yapıp el pençe azar işitmiyoruz
Burda bahsettiğim mecaziAllah razı olsun nedir ya, parfüme muhtaç ve onlarda bunu karşıladı sanki, ben olsaydım ucuz parfüm alerji yapıyor ama hatıra saklarım derdim belliki art niyet var, kimse muhtaç gibi Allah razı olsun diyip el pençe olmamalı
Üst penrdeden konuşmuyorum 7 yıllık evli olarak konuşuyorum beni geç çevremde bir sürü örnek var. Ben çok daha büyük sorunlar yaşadım boşanma noktasına geldim. Tek çözümü eşimdeydi o da çözdü. Onlar haklı demiyorum ama sen de az değilsin. Eşin toptan suçluHayat uzun bir yolculuk bunu unutma. Kimseye üst perdeden konuşmanızı tavsiye etmem.
Peki.Üst penrdeden konuşmuyorum 7 yıllık evli olarak konuşuyorum beni geç çevremde bir sürü örnek var. Ben çok daha büyük sorunlar yaşadım boşanma noktasına geldim. Tek çözümü eşimdeydi o da çözdü. Onlar haklı demiyorum ama sen de az değilsin. Eşin toptan suçlu
Bak cümlelerine dikkat et, ağbim karısına laf ettirmez ( edilmiş demek ki ve cevabı alınmış), bende şöyle gelinsin DİYEMEM( yani ağbin laf ettirse diyeceksin, demem demiyorsun ,diyemem yazmışsın), evlerine gitmedim diye övünürken uzakta olduklarını belirtmişsin, yani yakın olsa farklı olucak, muhtemelen yıllık iznini kv zorladıYo alakası yok abim karısına laf ettirmez bu kadar basit. Ben de kalkıp sen şöyle gelinsin böyle gelinsin diyemem örneğin. Kimse kimseyi zorla davet etmiyor 2 senede daha 1 kere evlerine gitmedim uzaktalar çünkü. Davet ediyorlar ama gitmedim. Onlar bizim şehrimize gelince gel kal dememe gerek kalmadan gelirler bende kalırlar. Kız yıllık iznini doğumuma denk getirdi bunu da abim zorladı herhalde. Art niyet tek taraflı değil
Bende alması taraftarıyım, ama yılanları çıkarmak için el pençe durulmamalı, ucuz parfüm kullanmadıgını söylemeliBurda bahsettiğim mecazi
tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır almayınca eşi bozulmuş bende diyorum ki sen al birşey olduğunda eşine seni savunacak koz ver oyunu kuralına göre oyna yani
Lütfen eşinin ailesini silmesin de kendine pay çıkarma belki iyi bir kocaya denk geldin(bende öyle oldu) belki iyi bir hocayaSağolsun sayesinde pasif agresiflik yapıp azar işitmiyoruz
Yooo eski konuma bakabilirsin annem çocuğuma bakmıyor onlara da gidin tatil yapın dedimKocalarınızı evlenmeden önce çok iyi gözlemleyin kızlar, zarflar atın gelecekten örnekler verin asla yapmayacagınız olası senaryoları anlatın aksini gördüğünüz de çekip gidecek kadar cesaretli olun, o adam dönüp gittiğiniz de peşinizden geliyor ise çogunlukla Sizi istemediğiniz olayların içine sokmayacaktır, tavrınızı net koyun, kişiliğinizden inand
Bak cümlelerine dikkat et, ağbim karısına laf ettirmez ( edilmiş demek ki ve cevabı alınmış), bende şöyle gelinsin DİYEMEM( yani ağbin laf ettirse diyeceksin, demem demiyorsun ,diyemem yazmışsın), evlerine gitmedim diye övünürken uzakta olduklarını belirtmişsin, yani yakın olsa farklı olucak, muhtemelen yıllık iznini kv zorladıannen çocuga bakıcak gelin geleni gideni agırlıcak, sen gelinini çok sevseydin yılda bir izniniz var gidin tatilinizi yapın, dönüşte 2 gün gelir görürsünüz derdin ama nerdeee, görümce işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?