- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.386
- 798
- Konu Sahibi homesweethome3
-
bişey sorucam süpürge ihtiyacım var lg ve samsung toz torbasız 4 yılda 2 süpürge çöp oldu şimdi torbalı olsun istiyorum bana ne önerirsiniz tecrübelisiniz de
bişey sorucam süpürge ihtiyacım var lg ve samsung toz torbasız 4 yılda 2 süpürge çöp oldu şimdi torbalı olsun istiyorum bana ne önerirsiniz tecrübelisiniz de
Benim 3.süpürgem birde halı yıkamam var oda süpürge olarak kullanılıyor fakirin ama süpürge için çok hantal.Benim çocuklarım var devamlı kullanıyorum ve pratik olmalı .
Benimki philips performer pro toz torbalı.çok memnunum.aslında bende toz torbasız alacaktım ama zamanla motora minik toz kaçıyor performansı düşüyor dediler vazgeçtim.
kesinlike en iyisini yapmışsınız philips maratonda bile aynı şikayet evet ve filtreleri pahalı çekim gücü azalıyor ömrü en fazla 2 yıl ama diğer pahalı markalar bişey diyememBenim 3.süpürgem birde halı yıkamam var oda süpürge olarak kullanılıyor fakirin ama süpürge için çok hantal.Benim çocuklarım var devamlı kullanıyorum ve pratik olmalı .
Benimki philips performer pro toz torbalı.çok memnunum.aslında bende toz torbasız alacaktım ama zamanla motora minik toz kaçıyor performansı düşüyor dediler vazgeçtim.
Fakirin süpürgesini kullanmadım ama halı yıkamanın süpürge fonksiyonu iyiydi.Dediğim gibi büyük bende öyle süne süne kaldırıp indiremem süpürgeyle heryere girmem lazım:)Süpürgemden aşırı memnun olduğum için belirtmeden geçemedim. Dyson total animal diyorum. Biraz pahalı ama sonuna kadar değdi. Bir kuruşuna acımadım. 2 senede 2 tane toz torbalı (biri fakir biri arzum) parçalandı. Dyson alalı henüz bir yıl oldu ama şahane toz topluyor. Süpürdükten sonra toz almadığım bile oluyor.
Evet filtre bayağı pahalı birde ben kendimi biliyorum o hazneyi bozana dek yıkardımkesinlike en iyisini yapmışsınız philips maratonda bile aynı şikayet evet ve filtreleri pahalı çekim gücü azalıyor ömrü en fazla 2 yıl ama diğer pahalı markalar bişey diyemem
Dyson tek geçerim elektrik süpürgesinde :)kesinlike en iyisini yapmışsınız philips maratonda bile aynı şikayet evet ve filtreleri pahalı çekim gücü azalıyor ömrü en fazla 2 yıl ama diğer pahalı markalar bişey diyemem
İyi akşamlar,evlenecek bir genç kız adayıyım,kendimi ilginç bi şekilde tanıttıktan sonra soruma geleyim :) Hanımlar evlendikten sonra keşke evin şurasında şu malzemeyi kullanmasaydık keşke şu marka beyaz eşya nevresim tabak çanak fayans aklınıza her ne geliyosa evle ilgili keşke şu olmasaydıda şu olsaydı dediğiniz neler var,yeni evlenecek arkadaşlar için yardımcı olur bu konu diye düşündüm,koca bir ev kurmak çok zor ve insan herşeyin en iyisini istiyor
Havlu da onemli mesela, ben az almıştım onu.. Bi de banyo paspasi, 1 tane kesinlikle yetmiyor, hele abdest aliniyorsa, surekli islaniyo..Valla çok önemli bilgi benim içinbi tanıdıklarda tarak almayı unutmuşlar kesin bişeyler unutulcakta hayırlısı
İyi akşamlar,evlenecek bir genç kız adayıyım,kendimi ilginç bi şekilde tanıttıktan sonra soruma geleyim :) Hanımlar evlendikten sonra keşke evin şurasında şu malzemeyi kullanmasaydık keşke şu marka beyaz eşya nevresim tabak çanak fayans aklınıza her ne geliyosa evle ilgili keşke şu olmasaydıda şu olsaydı dediğiniz neler var,yeni evlenecek arkadaşlar için yardımcı olur bu konu diye düşündüm,koca bir ev kurmak çok zor ve insan herşeyin en iyisini istiyor
Hadi ya ben oturma odasına köşe takımı düşünüyodum halbuki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?