- 28 Kasım 2010
- 42.501
- 141.169
- 798
- Konu Sahibi Elma diyari
Sevebilir de
Uzaktan ve kendi icinde sevebilir.
Uzaktan ve kendi icinde sevebilir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belirtmeden geçemeyeceğim; tavrınız, yazım şekliniz çok erkeksi geldi bana.
Sorunuza cevap ise evet sevebilir ama şerefli biri bunu anladığı anda kendine yeni bir yol çizmelidir.
Malesef bazı zaman lar sevip sevemiyecegimizi seçemiyoruz .Ama böyle bişey varsa vazgeçin yada ayrılınEvli insan baskasini sevebilir mi
once kac yillik evli olduguna karar ver,bi konunda 4yillik diger konunda 6 yillik evliyim demissin.
aldatan adamdan hamile kalmak icin konu acmissin,yani konularin bi acayip..
evli insan da baskasini sevebilir ama sevmemeli..bosansin oyle sevsin kimi sevecekse.
Evde huzuru yoksa bosancak o zaman o bahane degil sevmemeli ayrica insan sevdiginden nefsini körlemek ve aile kurmak icin evlenir bana gorePeki evde huzuru yoksa
+1Valla bu konuda bir gariplik var ama çözemedim. Konu sahibi çok çelişkili konular açmış, yazım şekli de bir tuhaf.
Siz aldatılan eş kategorisinde değilsiniz benim aklıma gelen ilk ihtimal evli olan bir erkeğin size "Evliyim ama evde huzurum yok" diye yürümesi, burada da "Evli erkekle ne işin var?" tarzı linç yemekten korktuğunuzdan böyle bir konu açmanız. İkinci ihtimalle de karısını aldatmak isteyip burada güya vicdan rahatlatmaya çalışan bir erkek üyesiniz.
Üstelik gelen tepkiler üzerine açılmış iki kafa karıştırma amaçlı konu...
Birinde 4 birinde 6 yillik evlilik...
Aslında hiç evli bile değil. ..
Evli adamin sevdiği ikinci kadın !
Yada erkek !