• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli insan baskasini sevebilir mi

once kac yillik evli olduguna karar ver,bi konunda 4yillik diger konunda 6 yillik evliyim demissin.
aldatan adamdan hamile kalmak icin konu acmissin,yani konularin bi acayip..
evli insan da baskasini sevebilir ama sevmemeli..bosansin oyle sevsin kimi sevecekse.

Belirtmeden geçemeyeceğim; tavrınız, yazım şekliniz çok erkeksi geldi bana.

Sorunuza cevap ise evet sevebilir ama şerefli biri bunu anladığı anda kendine yeni bir yol çizmelidir.

aynen bende aynı şeyi düşünüyorum.
yorumlar ve cevaplar tamamen erkek düşüncesi ve cevapları.
NET.

sevebilir ama sevgi bir anda oluşan bir duygu değil zamanla oluşur
evli biri birinden etkilenir kadın ya da erkek farketmez
ama evli olduğunu her iki tarafta unutmamalı
nefsine sahip çıkmalı insan

once kac yillik evli olduguna karar ver,bi konunda 4yillik diger konunda 6 yillik evliyim demissin.
aldatan adamdan hamile kalmak icin konu acmissin,yani konularin bi acayip..
evli insan da baskasini sevebilir ama sevmemeli..bosansin oyle sevsin kimi sevecekse.

Üstelik gelen tepkiler üzerine açılmış iki kafa karıştırma amaçlı konu...

Birinde 4 birinde 6 yillik evlilik...
Aslında hiç evli bile değil. ..
Evli adamin sevdiği ikinci kadın !
Yada erkek !

Duygularımızın eklemi yok evli bir adam yada evli bir kadın istem dışı birini görüp sevebilir fakat bu durumda ya boşanacaksın yada kendine bile itiraf etmeden unutacaksın
Hem sevmenin de bir çok şekli var konu başlığımdaki evliyken birini sevmek sevmenin s.... öyle aşkın sevginin içine şeklidir
biri evli olduğu halde seni seviyorum derse aynen böyle sansürlediğim cümleyle cevap verip yoluna devam etmek gerekir.

Valla bu konuda bir gariplik var ama çözemedim. Konu sahibi çok çelişkili konular açmış, yazım şekli de bir tuhaf.

Siz aldatılan eş kategorisinde değilsiniz benim aklıma gelen ilk ihtimal evli olan bir erkeğin size "Evliyim ama evde huzurum yok" diye yürümesi, burada da "Evli erkekle ne işin var?" tarzı linç yemekten korktuğunuzdan böyle bir konu açmanız. İkinci ihtimalle de karısını aldatmak isteyip burada güya vicdan rahatlatmaya çalışan bir erkek üyesiniz.

Valla bu konuda bir gariplik var ama çözemedim. Konu sahibi çok çelişkili konular açmış, yazım şekli de bir tuhaf.

Siz aldatılan eş kategorisinde değilsiniz benim aklıma gelen ilk ihtimal evli olan bir erkeğin size "Evliyim ama evde huzurum yok" diye yürümesi, burada da "Evli erkekle ne işin var?" tarzı linç yemekten korktuğunuzdan böyle bir konu açmanız. İkinci ihtimalle de karısını aldatmak isteyip burada güya vicdan rahatlatmaya çalışan bir erkek üyesiniz.
+1
Bence erkek degil ama evlide degil yasida genc kullanilan cumleler sorus tarzi liseden az hallice yas grubundakilerin tarzina cok yakin
Muhtemelen evde huzurum yok iletisimimiz yok omrum gitti onu sevmiyorum istemiyorum bosanacagim sen hayatimin askisin falan Tarzi konusmalara maruz kalan biri

Diger taraftan vicdan en buyuk mahkeme kendi icinde yalan mi soyluyor acabanin savasinda
Hayirlisi...

sevebilir. ama baskasını seviyorsa esini sevemez. esini sevmiyorsa neden evlendi o zaman.
bilemedim.
sonucta kimsenin kalbine kelepce takılmıyor, ama baskasını seviyorsa esini kırmamak ve üzmemek adına esi ile es iliskisini bitirip oyle sevmeye devam etmesi daha dogru olur bence.

Back
X