- 7 Ağustos 2016
- 1.264
- 1.198
- 63
- Konu Sahibi sahsahsahdamdamdamararar
-
eşinle mutlu olsan gönlünü başkası meşgul etmezdi belki de. hem sana zarar veremez, o gitsin önce kendi derdine derman bulsun. sana çok büyük haksızlık yaşatıyor. o genç olsa da olmasa da evliliğin bu şekilde devam edecek mi sence? çocuk için mi devam ediyorsun?Peki eşime söylemeli miyim bu hislerimi? Ben aslında anlatmak istiyorum. Ama eşim ya bunu kaldıramazsa ve bana zarar verirse?
Sizi de anlayabilmek adına soruyorum o zaman. Bu adama nasıl aşık oldunuz? Neler yaptı size kendini aşık edebilmek için? Yani siz ona ben evliyim beni rahat bırak vs. dediğiniz halde her yerde karşınıza mı çıktı. Nasıl oldu?
Zaten cnm aldatma ssdece temasla oluinca olmaz Allah korusun esim varken baska erkekle konussanda oluyotekrar
Bende bu soruyu merak ettim 9 sayfa sonunda kurmu yapti ne yapti.esinin iş arkadaşi en fazla seni cinsellik için istersahsahsahdamdamdamararar bu soruya yanıt verir misin? Umut verenin hiç suçu yok mu demişsin. Sana umut verecek, aşık olma noktasına getirecek ne yaptı bu adam?
Aynen eside illaki sorununu demistir arkadasinadaBende bu soruyu merak ettim 9 sayfa sonunda kurmu yapti ne yapti.esinin iş arkadaşi en fazla seni cinsellik için ister
Ne cirkin bir yorumdur yaBende bu soruyu merak ettim 9 sayfa sonunda kurmu yapti ne yapti.esinin iş arkadaşi en fazla seni cinsellik için ister
Bide dusunmeden edemiyorum demis arkadas evliyken baskasini dusunmek dupeduz aldatmadirAldatmak sadece bedenlerin birlesmesimi size gore?
Baska erkege asik olmak kalbinize baskasini sokmak cokmu sadakat bu aldatma degilmi?
Konu sahibinide topa tuttuk aferim iyi yapmissin demedikkiYemin ederim utanıyorum sizce aldatmak sadece yatmamak mi? Hanımlar bu konuyu erkek açsa topa tutarsınız yada kadın kocası için anlatsa eee sırtını sıvazlayip gönderin bari
Ben öyle düşünmüyorum tavşan cim kadın bu sebepten ayrılsa haklı tabiki ama bir adamdan hoşlanıyor ve aldatmadigini söylüyorBir kadin buraya ben kocamla 5 senedir birlikte olmuyorum, sorun bende ama doktora da gitmiyorum diye konu acsa, kocan seni aldatsa yeridir kizmam diyecek insanlar burda neler neler diyor iki yuzlu yorumlara hastayim.
Haklisiniz. Adam hem tedavi olmuyor hem elde tutmak istiyor boyle evlilik olmaz. Sizin aklinizin karismasi gozunuzun kaymasi normal. Ama bunu farkettiginiz an bu evliligi bitirmeniz gerekiyor. Bunu bile bile adami yedekte tutmak guzel bie davranis degil.
Esime hislerimi anlatmak istiyorum demissiniz, anlatmayin. olaylar daha da beter olur.
Bir an once ayrilin yolunuza bakin. O adamla olmazsa da en azindan acinizi bekarken cekersiniz.
Ama yapanlarda var gerçekten halimize üzülüyorumKonu sahibinide topa tuttuk aferim iyi yapmissin demedikki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?