- 13 Eylül 2014
- 647
- 363
- 88
- Konu Sahibi sahsahsahdamdamdamararar
-
Beni anladığınız için çok teşekkür ederim. Haklısınız. Boşanmak en doğrusu.Oh oh ahlak bekcileri hemen gelmis. Hep soylerim bu ulkede kime sorsan ahlaklidir kime gitsen ahlak bekcisidir, amma velakin bakiyorsun cevreye turlu turlu ahlaksizliklar.
Konu sahibesi kotu kadin gibi hissetme kendini. Emin ol burada yazan cizen kadinlarin cogu da 5 yil cinsellik yasamasa, sevgi gormese duygusal bosluga dusup kalbini karistirir. Bu kadina ozel de degil insanin yapisinda var.
Ama aldatma isi fiiliyata dokmektir. Cok haklisin insan hislerine engel olamaz, aklina kalbine kimin dogacagina secemez engel de olamaz. Ama adim atmamak kisminda irade devreye giriyor. Sen iradene sahip cikacaksin.
Benim esim gidip biriyle cinsellik yasasin aldatti derim bosanirim, ama esimin kalbine baska kadin dogmussa, duygusal anlamda baska kadini dusunuyorsa yine bosanirim ama aldatti diyip gecemem yikilirim. O yuzden esinize bu durumdan bahsetmeyin. Kimsenin kimseye bunu yapmaya hakki yok. Zaten basli basina buyuk bir probleminiz var, ben hayatimi boyle devam ettirmeyecegim diyin ve artik bosanin lutfen. Cunku simdi olmazsa baska bir gun size karsilik veren bir adamla hem duygusal hem fiziksel sekilde esinizi aldatabilirsiniz. Yol yakinken bosanin hayatiniza bakin.
Çok teşekkürler. Sizin gibi aklı başında kişiler gerçeği görmeme yardımcı oluyor. İyi ki varsınız.Ben size hiç kızmadım çok üzüldüm. Öyle anlar geliyor ki aradığınız kişiyi görüyorsunuz onunla tanışıyorsunuz ama herşey için çok geç kalınıyor. Belki de doğru kişiyi -ki doğru kişi olsa ve o da aynı şeyi düşünse böyle yapmazdı belki de siz onun doğru kişisi değilsiniz- buldunuz ama doğruyu bu saatten sonra elde etmeniz yanlış olur. Malesef ki artık herşey için çok geç. O bey bu hislerini kabul etse ve boşansanız bile onunla birlikte olamazsınız. İnsanlara laf anlatamazsınız hakkınızda çıkan dedikodularla baş edemezsiniz ailenizin başını öne eğersiniz ailesinden kurtulamazsınız. Yapamazsınız, litfen bunu unutun.
yeni bir gelişme mi var? Bu sondu derken?Hayatım karardı resmen. Yıllarım gitti. En güzel yaşlarım heder oldu. Artık ümidim kalmadı benim. Bu sondu.((((((((((
Hayatım karardı resmen. Yıllarım gitti. En güzel yaşlarım heder oldu. Artık ümidim kalmadı benim. Bu sondu.((((((((((
Kadın boşansın adam kendini yırtsada hakim boşar çünkü direk boşama sebeplerindenKimse kusura bakmasın bi adam 5 yıldır bi kere beraber olamamış, üstüne lütfedip bi kere anca doktora gitmişse, boşanmaya da yanaşmıyosa onu aldatmak da haktır.Bu ne ya böyle adam yüzde yüz eşcinsel falan zaten ya da aseksüel.böyle erkek mi olurmuş.böyle evlilik hiç olmaz sizinkisi ev arkadaşlığı.
Kuzum herkezde bu soruların cvbnı bekliyo. Neden bu adamın kuşu ötmüyo. öteki cocukla ne zamandan beri böyle. Bu sana neler yaptıda aşıkmış gbi davranmaya başladı. Kocanın ailesi senin ailen biliyomu bu adamın bu durumunu. Ve sen neden hala boşanmıyosun. Ailene neden hala eşinle birlşkte olmadıgıno söylemiyosun. Bence bu konular daha önemli. Aşk mesk 2. Planda.Böyle bir durumun hiçkimsenin başına gelmesini istemem. Madem çok doğrucusunuz neden bana saldırıyorsunuz bi tek? Bana umut veren adamın hiç mi suçu yok? Yıllardır tedaviyi reddeden kocamın hiç mi suçu yok? Böyle durumdayken bile sadakatsizlik yapmayan ben mi kabahatliyim??? Tekrar ediyorum eşimi aldatmadım. Duygularına hakim olan babayiğit varsa alnından öpüyorum. Umarım başınıza gelmez bir gün.
Kusura bakmayin ama kimse burda ahlak bekciligi yapmiyo arkadas demiski yazisinda ben haramla helali ayirt eden biriyim bu zamana kadar esim hic aldatmadm aldatmayi dusuncek kadar karaktersiz degilim demis dimi hemen altina esinin kendisiyle 5 yildir birlikte olmadigini esinin arkadssinin sozde ona umut verdigini ve onu dusunmeden duramadigini yazmis biz sadece bayani elesttirmedik kocasi zaten basli basina skandal amac ne niye bosanmak istemez ama hanfendinn ben aldatmam diyipte baskasindan hoslaniyorum demesi sizce dogru mu???Oh oh ahlak bekcileri hemen gelmis. Hep soylerim bu ulkede kime sorsan ahlaklidir kime gitsen ahlak bekcisidir, amma velakin bakiyorsun cevreye turlu turlu ahlaksizliklar.
Konu sahibesi kotu kadin gibi hissetme kendini. Emin ol burada yazan cizen kadinlarin cogu da 5 yil cinsellik yasamasa, sevgi gormese duygusal bosluga dusup kalbini karistirir. Bu kadina ozel de degil insanin yapisinda var.
Ama aldatma isi fiiliyata dokmektir. Cok haklisin insan hislerine engel olamaz, aklina kalbine kimin dogacagina secemez engel de olamaz. Ama adim atmamak kisminda irade devreye giriyor. Sen iradene sahip cikacaksin.
Benim esim gidip biriyle cinsellik yasasin aldatti derim bosanirim, ama esimin kalbine baska kadin dogmussa, duygusal anlamda baska kadini dusunuyorsa yine bosanirim ama aldatti diyip gecemem yikilirim. O yuzden esinize bu durumdan bahsetmeyin. Kimsenin kimseye bunu yapmaya hakki yok. Zaten basli basina buyuk bir probleminiz var, ben hayatimi boyle devam ettirmeyecegim diyin ve artik bosanin lutfen. Cunku simdi olmazsa baska bir gun size karsilik veren bir adamla hem duygusal hem fiziksel sekilde esinizi aldatabilirsiniz. Yol yakinken bosanin hayatiniza bakin.
Bu Sizin gibi fesat, art niyetli, herşeyin altında bişey arayan tiplerden nefret ediyorum biliyor musunuz? Kalbinizdeki neyse sabaha çıkmadan aynen önünüze gelsin. İnşallah herkes niyetine göre hayat yaşar. Allah herkesin kalbine göre versin. Konumdan uzak durursanız sevinirim.yeni bir gelişme mi var? Bu sondu derken?
Hanfendi tabiki kimse basina gelmeden anlamaz bisey tamamda bayanin hakli yanlarida var ama ne diyelim kocan nasilsa birlikte olmuyomus hakediyo istediginle konus iyi yapiyosun mu diyelim biz ayril oyle yap daha iyi sen kotu olmazsin diyoruzŞurda aaaaaa bak bak kocaaından başkasına bakmış diyenler varya. 5 sene kocasıyla fanfini yapmasaydı 1 degil 100 kez boynuzlamışlardı. Az susunda tükrükleniriniz klavyeye sıçramasın. Empati yapın biraz.
Ben kalbime, niyetime güveniyorum. Aşkı da bulurum, aradığım huzuru da bulurum gün gelir. Şimdilik bana sabretmek düşüyor. Elbet bir gün dualarımın karşılığını alıcam. Ama sen? Senin gibilere öyle acıyorum ki. İnsanların dertlerini alay konusu yapan, kendi çapında yorum yaptığını zanneden saçma insanlar. Acıyorum sana. Yazık. Başka söylenecek laf yok.Kadın boşansın adam kendini yırtsada hakim boşar çünkü direk boşama sebeplerindeno yüzden kimse hikaye yapmasın adam boşanmıyormuş diye istese gayet rahat boşar ama daha aşkı bulamamıs bi bulsun hele acelesi yok nede olsa
Kusura bakmayin ama kimse burda ahlak bekciligi yapmiyo arkadas demiski yazisinda ben haramla helali ayirt eden biriyim bu zamana kadar esim hic aldatmadm aldatmayi dusuncek kadar karaktersiz degilim demis dimi hemen altina esinin kendisiyle 5 yildir birlikte olmadigini esinin arkadssinin sozde ona umut verdigini ve onu dusunmeden duramadigini yazmis biz sadece bayani elesttirmedik kocasi zaten basli basina skandal amac ne niye bosanmak istemez ama hanfendinn ben aldatmam diyipte baskasindan hoslaniyorum demesi sizce dogru mu???
Empati yaptim eger sorun bendeyse tedavi olurdum esimdeyse tedavi olmuyorsa bosardim.Şurda aaaaaa bak bak kocaaından başkasına bakmış diyenler varya. 5 sene kocasıyla fanfini yapmasaydı 1 degil 100 kez boynuzlamışlardı. Az susunda tükrükleniriniz klavyeye sıçramasın. Empati yapın biraz.
Benim neyime acıyorsun ki evli olduğum halde başka heriflerle takılmak istemiyorum kendine acı benceBen kalbime, niyetime güveniyorum. Aşkı da bulurum, aradığım huzuru da bulurum gün gelir. Şimdilik bana sabretmek düşüyor. Elbet bir gün dualarımın karşılığını alıcam. Ama sen? Senin gibilere öyle acıyorum ki. İnsanların dertlerini alay konusu yapan, kendi çapında yorum yaptığını zanneden saçma insanlar. Acıyorum sana. Yazık. Başka söylenecek laf yok.
Terbiyesiz.Benim neyime acıyorsun ki evli olduğum halde başka heriflerle takılmak istemiyorum kendine acı bence
Birde şöyle pis olaylarda Allahı adınıza alıp durmayın
Ben kalbime, niyetime güveniyorum. Aşkı da bulurum, aradığım huzuru da bulurum gün gelir. Şimdilik bana sabretmek düşüyor. Elbet bir gün dualarımın karşılığını alıcam. Ama sen? Senin gibilere öyle acıyorum ki. İnsanların dertlerini alay konusu yapan, kendi çapında yorum yaptığını zanneden saçma insanlar. Acıyorum sana. Yazık. Başka söylenecek laf yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?