Evli kadın, bekar erkek?

Beni anladığınız için çok teşekkür ederim. Haklısınız. Boşanmak en doğrusu.
 
Çok teşekkürler. Sizin gibi aklı başında kişiler gerçeği görmeme yardımcı oluyor. İyi ki varsınız.
 
Ben bi şey sormak istiyorum. ikk 2 yıl bi şey bilmiyodum sorun bende zannettim demişsiniz. Sorun eşinizin ilişki istememesi değil mi yani siz nasıl sorunu kendinizde zannettiniz? Ayrıca eşinizin 5 yıl boyunca sizinle ilgilenmemesi çok büyük bir sıkıntı. Yaptığınız şeyi eleştiremiycem bu noktada.
 
Hayatım karardı resmen. Yıllarım gitti. En güzel yaşlarım heder oldu. Artık ümidim kalmadı benim. Bu sondu. ((((((((((

Kendinizi yıpratmayın. Boşanma olanağınız varsa boşanın daha gençsiniz. Eşinizin problemi sizi de oldukça etkiliyor elbette. Sabır taşı olsa çatlar.
 
Kadın boşansın adam kendini yırtsada hakim boşar çünkü direk boşama sebeplerinden o yüzden kimse hikaye yapmasın adam boşanmıyormuş diye istese gayet rahat boşar ama daha aşkı bulamamıs bi bulsun hele acelesi yok nede olsa
 
Kuzum herkezde bu soruların cvbnı bekliyo. Neden bu adamın kuşu ötmüyo. öteki cocukla ne zamandan beri böyle. Bu sana neler yaptıda aşıkmış gbi davranmaya başladı. Kocanın ailesi senin ailen biliyomu bu adamın bu durumunu. Ve sen neden hala boşanmıyosun. Ailene neden hala eşinle birlşkte olmadıgıno söylemiyosun. Bence bu konular daha önemli. Aşk mesk 2. Planda.
 
Kusura bakmayin ama kimse burda ahlak bekciligi yapmiyo arkadas demiski yazisinda ben haramla helali ayirt eden biriyim bu zamana kadar esim hic aldatmadm aldatmayi dusuncek kadar karaktersiz degilim demis dimi hemen altina esinin kendisiyle 5 yildir birlikte olmadigini esinin arkadssinin sozde ona umut verdigini ve onu dusunmeden duramadigini yazmis biz sadece bayani elesttirmedik kocasi zaten basli basina skandal amac ne niye bosanmak istemez ama hanfendinn ben aldatmam diyipte baskasindan hoslaniyorum demesi sizce dogru mu???
 
Şurda aaaaaa bak bak kocaaından başkasına bakmış diyenler varya. 5 sene kocasıyla fanfini yapmasaydı 1 degil 100 kez boynuzlamışlardı. Az susunda tükrükleniriniz klavyeye sıçramasın. Empati yapın biraz.
 
yeni bir gelişme mi var? Bu sondu derken?
Bu Sizin gibi fesat, art niyetli, herşeyin altında bişey arayan tiplerden nefret ediyorum biliyor musunuz? Kalbinizdeki neyse sabaha çıkmadan aynen önünüze gelsin. İnşallah herkes niyetine göre hayat yaşar. Allah herkesin kalbine göre versin. Konumdan uzak durursanız sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hanfendi tabiki kimse basina gelmeden anlamaz bisey tamamda bayanin hakli yanlarida var ama ne diyelim kocan nasilsa birlikte olmuyomus hakediyo istediginle konus iyi yapiyosun mu diyelim biz ayril oyle yap daha iyi sen kotu olmazsin diyoruz
 
Ben kalbime, niyetime güveniyorum. Aşkı da bulurum, aradığım huzuru da bulurum gün gelir. Şimdilik bana sabretmek düşüyor. Elbet bir gün dualarımın karşılığını alıcam. Ama sen? Senin gibilere öyle acıyorum ki. İnsanların dertlerini alay konusu yapan, kendi çapında yorum yaptığını zanneden saçma insanlar. Acıyorum sana. Yazık. Başka söylenecek laf yok.
 

Degil ama bunun yolu kadini yargilamak da degil. Bana gore de fiile dokuldugu an aldatmadir. Fakat bazi kisiler bunu aldatma olarak gormez. Herkesin ahlak anlayisi ahlaka bakis acisi da farklidir. Bakin biri diyor ki sen o adami dusundugun an aldattin biri de diyor ki fiile dokulmeden aldatma olmaz insan kalbini kontrol edeme.. Gordunuz mu ahlak anlayisi farkli. Buradaki bazi kadinlarin yorumlari gercekten hadi vuralim cinsinden. Ne gerek var. Burada cok ozel bir durum var 5 yildir ne seviliyor ne seviyor bu kadin. Ha hatasi ne derseniz evet bence de bosanmamak cok buyuk hata. Ama bakalim acsa hayatimi niye bosanmadi. O yuzden ben sadece bosanmasini soylerim nacizane. Sizin yorumunuz nedir bilmiyorum okumusumdur ama ezberimde degil, benim lafim haydin kadinlar lince tarzindaki yorumlara.
 
Empati yaptim eger sorun bendeyse tedavi olurdum esimdeyse tedavi olmuyorsa bosardim.
Ev arkadasligi yapmazdim kisacasi ama aldatmazdimda.bunu esim icin degil kendiem olan saygimdan yapmazdim kimsenin gonul eglencesi olacak kadar kendimi degersiz gormuyorum cunku.
Herkesin yasam sekli ve bakis acisi farklidir.
 
Benim neyime acıyorsun ki evli olduğum halde başka heriflerle takılmak istemiyorum kendine acı bence
Birde şöyle pis olaylarda Allahı adınıza alıp durmayın
 
Hayretler içinde kalıyorum bazı yorumları okurken. Nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz kendinizden? Peygamber bile günde 70 sefer tövbe edermiş, siz cennetle mi müjdelendiniz hayırdır? Vay arkadaş herkes ne kadar da günahsız. Melek gibiler maşallah.
 

Bana sabretmek düşüyor demişsiniz de bu sabrı evli devam ederek mi göstereceksiniz ... eger öyle yapacaksanız kusura bakmayın ama ozaman burda duyduğunuz yada duyacağınız hakaretkere de kızmaýın hepsini hak etmiş oluyorsunuz
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…