- 13 Eylül 2014
- 647
- 363
- 88
- Konu Sahibi sahsahsahdamdamdamararar
-
Peki konuyu neden actiniz?Hepiniz ahlak abidesi, namus bekçisi olmuşsunuz maşallah. Ben tv'deki artistlere bile yorum yapmam yakışıklı falan diye. Herkes dönsün kendi günahlarına baksın. Beni yargılamanız için açmadım konuyu. Yanlışlarım olmuş olabilir; ama bunu yargılamak sizler gibi (ben gibi) günahkarlara kalmadı. Allah soracak onları bana. İşlemişsem bir cürüm ona vereceğim hesabımı. Ego tatmini yapmak için yazıyor bazılarınız. Elhamdülillah ne kadar da namusluyum böyle bir yanlışa düşmedim diye şükür de etmişsinizdir eminim. Empati yapabilen akıllı insanlara selam olsun. Yorumunu dikkate alacağım birkaç kişi var.
İşin garibi ne biliyor musunuz o kişinin burda birçok kadının dediği gibi bana cinsellik amacıyla yaklaşacağı aklımın ucundan geçmedi. İster saf deyin ister salak deyin geçmedi. Tanımadığım o kişiyi kafamda öyle güzel bir yere oturttum ki hiç öyle şeyler düşünmez, sadece masumane aşk duyuyor sandım, hisleri var sandım. Ama sanırım şu an farkına varıyorum söyledikleri gibi olabilir. Ve inanılmaz kırıldım bunu farkedince. Yıkıldım şu an. Kendimi kötü kadın gibi hissediyorum.Duygularına engel olamazsın tamam. Birini seviyorken de birinden hoşlanabilirsin, cinsel açıdan çekici bulabilirsin. Masal ülkesinde yaşamıyoruz. Ama eğer kocanı kaybetmek istemiyor, en azından geçirdiğin zamana ve kendine saygı duyuyorsan o adamla bir daha aynı ortama girmez hislerinin sönmesini bekler ya da kocandan ayrılır işine bakarsın. Bir dalı tutmadan diğerini bırakmamak karakterli bir davranış olmuyor.
Sana umut veren adamın da hiç bir sorumluluğu yok sana karşı. Zaten sorduğunda da inkar etmiş. ne sanıyorsun? Bir sürü adamla kadın flörtleşiyor. Gündelik oyunlar bunlar. Hele evli olduğun için daha tatlı geliyor. Sevgililik falan istediği yok. Zaten onda iş olsa arkadaşının karısıyla flörtleşmez. Yani anlayamıyorum hala daha kendinizi ve olayları garip bir şekilde analiz edip mağdur numaraları yapıyorsunuz. İnsan gerçekten hayret ediyor.
Yorumunuz için teşekkürler ama yine de öyle de olsa aldatılmayı haketmiyor hiç kimse. Hata bende beş yıldır sürdürdüm bu evliliği.Kimse kusura bakmasın bi adam 5 yıldır bi kere beraber olamamış, üstüne lütfedip bi kere anca doktora gitmişse, boşanmaya da yanaşmıyosa onu aldatmak da haktır.Bu ne ya böyle adam yüzde yüz eşcinsel falan zaten ya da aseksüel.böyle erkek mi olurmuş.böyle evlilik hiç olmaz sizinkisi ev arkadaşlığı.
Yok valla, ben inançsızım.Hepiniz ahlak abidesi, namus bekçisi olmuşsunuz maşallah. Ben tv'deki artistlere bile yorum yapmam yakışıklı falan diye. Herkes dönsün kendi günahlarına baksın. Beni yargılamanız için açmadım konuyu. Yanlışlarım olmuş olabilir; ama bunu yargılamak sizler gibi (ben gibi) günahkarlara kalmadı. Allah soracak onları bana. İşlemişsem bir cürüm ona vereceğim hesabımı. Ego tatmini yapmak için yazıyor bazılarınız. Elhamdülillah ne kadar da namusluyum böyle bir yanlışa düşmedim diye şükür de etmişsinizdir eminim. Empati yapabilen akıllı insanlara selam olsun. Yorumunu dikkate alacağım birkaç kişi var.
İşin garibi ne biliyor musunuz o kişinin burda birçok kadının dediği gibi bana cinsellik amacıyla yaklaşacağı aklımın ucundan geçmedi. İster saf deyin ister salak deyin geçmedi. Tanımadığım o kişiyi kafamda öyle güzel bir yere oturttum ki hiç öyle şeyler düşünmez, sadece masumane aşk duyuyor sandım, hisleri var sandım. Ama sanırım şu an farkına varıyorum söyledikleri gibi olabilir. Ve inanılmaz kırıldım bunu farkedince. Yıkıldım şu an. Kendimi kötü kadın gibi hissediyorum.
Yıkılma üzüldüm senin için ama erkekler böyle Mutlu olursun inşİşin garibi ne biliyor musunuz o kişinin burda birçok kadının dediği gibi bana cinsellik amacıyla yaklaşacağı aklımın ucundan geçmedi. İster saf deyin ister salak deyin geçmedi. Tanımadığım o kişiyi kafamda öyle güzel bir yere oturttum ki hiç öyle şeyler düşünmez, sadece masumane aşk duyuyor sandım, hisleri var sandım. Ama sanırım şu an farkına varıyorum söyledikleri gibi olabilir. Ve inanılmaz kırıldım bunu farkedince. Yıkıldım şu an. Kendimi kötü kadın gibi hissediyorum.
Ben duygularıma gayet güzel hakim oluyorum Allaha Şükür. Adam benim eşimin çalışma arkadasi mi? (ister Sevişen ister sevismeyelim bosanmiyorsam hala eşim demektir.) O adam benim için aşık olunucak adam değildir. Abi ben evliysem artık aşk kotası dolmuştur ya ben de. Allah kimseye yasatmasin ama sizinki duygusal bosluktan kaynaklanan bir durum. Evliliginizi bitirince bu iskenceden kurtulun. Sonra kime istersen aşık ol.Böyle bir durumun hiçkimsenin başına gelmesini istemem. Madem çok doğrucusunuz neden bana saldırıyorsunuz bi tek? Bana umut veren adamın hiç mi suçu yok? Yıllardır tedaviyi reddeden kocamın hiç mi suçu yok? Böyle durumdayken bile sadakatsizlik yapmayan ben mi kabahatliyim??? Tekrar ediyorum eşimi aldatmadım. Duygularına hakim olan babayiğit varsa alnından öpüyorum. Umarım başınıza gelmez bir gün.
Kızlar merhaba,
Öncelikle belirteyim Allah'a şükür helali haramı bilen bir insanım. Eşimi aldatmadım asla da böyle bir karaktersizlik örneği göstermem. Mesele şu; 28 yaşındayım, 5 yıllık evliyim, eşimle bir kere bile beraber olamadık. Bu sorundan ötürü zaten canım burnumdayken bir de başıma bu çocuk çıktı. Onu düşünmekten kendimi alamıyorum. Bana umut veren hareketleri oldu bu kişinin. Ama söylediğim gibi ben dürüst bir insanım. Bunu ona açıkça sordum. Ne dese beğenirsiniz? Benim sana karşı bi hissim falan yok, öyle bişey yok cart curt. Bana öyle bir umut verdi ki kocamın karşısına geçip ben aşık oldum, ayrılmamız lazım diye konuşmaya yapmaya hazırlanırken karşı taraftan böyle bir cevap aldım. Ben kendi kendime mi hayallere kapıldım? Bal gibi de hisleri var adım gibi eminim ama ispatım yok. Bunca yıl hiç böyle bişey yaşamamıştım. Şu an çok çaresiz hissediyorum. Eşime karşı kendimi suçlu hissediyorum. Hatta bu hislerimi farkettiğim zaman eşime boşanmak istediğimi de söyledim. Özel durumumuzu öne sürerek. Eşim benden boşanmak istemiyor. Napıcam ben? Hoşlandığım çocuk benden 1 yaş büyük. Sizce evli olduğum için mi duygusu varsa bile inkar ediyor? Bir de bu kişi eşimle yakın çalışma arkadaşı. Lütfen bana yardım edin. Ne yapmalıyım?
Boşanın!!!Kızlar merhaba,
Öncelikle belirteyim Allah'a şükür helali haramı bilen bir insanım. Eşimi aldatmadım asla da böyle bir karaktersizlik örneği göstermem. Mesele şu; 28 yaşındayım, 5 yıllık evliyim, eşimle bir kere bile beraber olamadık. Bu sorundan ötürü zaten canım burnumdayken bir de başıma bu çocuk çıktı. Onu düşünmekten kendimi alamıyorum. Bana umut veren hareketleri oldu bu kişinin. Ama söylediğim gibi ben dürüst bir insanım. Bunu ona açıkça sordum. Ne dese beğenirsiniz? Benim sana karşı bi hissim falan yok, öyle bişey yok cart curt. Bana öyle bir umut verdi ki kocamın karşısına geçip ben aşık oldum, ayrılmamız lazım diye konuşmaya yapmaya hazırlanırken karşı taraftan böyle bir cevap aldım. Ben kendi kendime mi hayallere kapıldım? Bal gibi de hisleri var adım gibi eminim ama ispatım yok. Bunca yıl hiç böyle bişey yaşamamıştım. Şu an çok çaresiz hissediyorum. Eşime karşı kendimi suçlu hissediyorum. Hatta bu hislerimi farkettiğim zaman eşime boşanmak istediğimi de söyledim. Özel durumumuzu öne sürerek. Eşim benden boşanmak istemiyor. Napıcam ben? Hoşlandığım çocuk benden 1 yaş büyük. Sizce evli olduğum için mi duygusu varsa bile inkar ediyor? Bir de bu kişi eşimle yakın çalışma arkadaşı. Lütfen bana yardım edin. Ne yapmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?