- 16 Kasım 2017
- 193
- 180
- 18
- 35
- Konu Sahibi toramanaye
-
İkincinin yolda olmasında pek bir manidar sizin bari onu yazmayaydin iyidikızlar konuyu arkadaşım adına açıyorum benle alakası yok önce onu diyeyim benim doğru düzgün bir evliliğim ve de bebeğim var şükür hatta biride yoldaNeyse şimdi benim çok samimi bir bayan arkadaşım iş yerindeki bir beyle ikiside evli çocuklu duygusal bir ilişki içinde buldu kendini çok uyardım yapma etme tutma hayatın bitecek ama yok olay cinsellik boyutuna taşınmış şuan hamile.eşi dünya iyisi bir adam ama ilgisizliği vardı az çok belliydi diğer şeref yoksunu adam ise güya toplumda çok sevilen sayılan bir adam karısını asla aldatmaz denen tiplerden karımı sevmiyorum ama bu benim kaderim katlanmak zorundayım demiş yani ayrılacamda demiyor şaka gibi.ölüyorum seviyorum diye sürekli bizimkinin peşinde.arkadaşım ayrıldı ama bebeği öğreneli beri adam bırakmıyor sana destek olmak istiyorum yanında olmak istiyorum bilmem ne.ya göz göre göre arkadaşım batağa saplantı durumun neresinden tutsam elimde kalıyor ama salak bu adama hala inanıyor ya ne demeliyim?adam zaten karısını boşamayarak sevmediği anlamına gelmez mi
Arkadasiniza diyecek cok laf var da ne yazik ki bu kadar ileriye giden bir kadina namus, iffet, sadakati kimse anlatamaz.kızlar konuyu arkadaşım adına açıyorum benle alakası yok önce onu diyeyim benim doğru düzgün bir evliliğim ve de bebeğim var şükür hatta biride yoldaNeyse şimdi benim çok samimi bir bayan arkadaşım iş yerindeki bir beyle ikiside evli çocuklu duygusal bir ilişki içinde buldu kendini çok uyardım yapma etme tutma hayatın bitecek ama yok olay cinsellik boyutuna taşınmış şuan hamile.eşi dünya iyisi bir adam ama ilgisizliği vardı az çok belliydi diğer şeref yoksunu adam ise güya toplumda çok sevilen sayılan bir adam karısını asla aldatmaz denen tiplerden karımı sevmiyorum ama bu benim kaderim katlanmak zorundayım demiş yani ayrılacamda demiyor şaka gibi.ölüyorum seviyorum diye sürekli bizimkinin peşinde.arkadaşım ayrıldı ama bebeği öğreneli beri adam bırakmıyor sana destek olmak istiyorum yanında olmak istiyorum bilmem ne.ya göz göre göre arkadaşım batağa saplantı durumun neresinden tutsam elimde kalıyor ama salak bu adama hala inanıyor ya ne demeliyim?adam zaten karısını boşamayarak sevmediği anlamına gelmez mi
Onceki konusunu bilmiyordum da. Konu sahibinin burda arkadasinin evli sevgilisinin sevgisini sorgulamasi enteresan geldi. Oyle bir arkadasim olsa ve ben buraya konu acsaydim "arkadasimi nasil vazgecirebilirim" veya bu durumu esine soylemeli miyim" tarzinda olurdu. Eminim bi cok kisi de benim gibi yapardi.Canimmm akilli zeki konu sahibi arkdasim.. bisi dicemm sana , neden daha önce bir konu açıp o konuda hamilemiyim diye sorup hadi onu gectim yana döne neden oturupta hangi hafta hamile kalmışımdır diye sorguladın? Çevrende Birilerine bişimi kanıtlaman gerekiyordu bu ay şu hafta falan diye?? Sonra yine hamilelikle ilgili konu acip ardindan böyle bir konuyla gelmen inan bana okları senin üstüne çevirmedi , sadece ben veya biz çok şùpheciyiz tesadüftür canım
Hahaha çok güzel biyere deyinmissin bu konunun arasındaHanımlar kullandiginiz güneşkoruyucunuzun markalarını yazar misiniz?
Valla Allah ıslah etsin eski sevgiliyle bulusan bir kadın duymuştum sırf buluştu diye adam onu boşadı bekar bir kız aldı iki çocuğunu da göstermiyor vs vs olan kadına oldu yani öteki adam hala evli !Buldum buldum eski sevgilisiyle buluşmuş okudum
Er geç ortaya çıkar zaten kan grunundan, benzememesindenİnşallah bahsi geçen kişi sen değilsindir hamileliğinde çok yeni eğer sensen bu işe son ver bebek doğunca aklı çalışan adam bu işi çözer bilgine, en basiti kan grubu eşin yada senden olmazsa bebeginki bu iş anlaşılır ve benzerlikte önemli tabi neyse günahını almayimda yazayım dedim evlerden ırak
Tebrikler vallahi, harikasın canım. Dedektif gibisin. Şimdi daha çok aydınlandı etraf..Ben de bakayım konularına konu sahibininCanimmm akilli zeki konu sahibi arkdasim.. bisi dicemm sana , neden daha önce bir konu açıp o konuda hamilemiyim diye sorup hadi onu gectim yana döne neden oturupta hangi hafta hamile kalmışımdır diye sorguladın? Çevrende Birilerine bişimi kanıtlaman gerekiyordu bu ay şu hafta falan diye?? Sonra yine hamilelikle ilgili konu acip ardindan böyle bir konuyla gelmen inan bana okları senin üstüne çevirmedi , sadece ben veya biz çok şùpheciyiz tesadüftür canım
Naapti canim konu sahibi itiraf ettimiZaten konunun girizgahı bile ben değilim benim mutlu evliliğim denerek başlanmış
Bütün yorumları okuyayım dedim 15.sayfadayim, Konu sahibi şu yorumdan gaz alıp gelip cevap vermiştir kesin dedim tam da öyle olmuş:) olumlu bir yorumu görünce hemen günah almayın diye atlamış. işte Bunlar hep suçluluk psikolojisiBence hemen günahını almayın. Dıger konuya baktım merak edebilir cocugun haftasını.
ne gibi bir yardım beklediğini ben de anlayamadım, bir yorumunda arkadaşım halinden memnun demiş, e bu durumda sana ne oluyor be kadın demezler mi? Zaten böyle uç bir konuyu "benim" diye açmak yürek ister bu yüzden bana da konu sahibi arkadaşım ekolü üstünden yürüyüp kendi ilişkisiyle ilgili fikir almak istemiş gibi. Konunun amacı adamın boşanmamasinin sebebini öğrenmek. Arkadaş için olsa, söylenecek şey belli zaten, ya arkadaşlığı kesersin, ya vazgeç bu sevdadan dersin klasik, ya da eşe söylersin.Tamam siz değilseniz konun amacı ne? Ne gibi yorumlar bekliyordunuz? Arkadaşınız niye üyelik alıp, kendi açmadı konuyu? Ve en önemlisi adamın sevip sevmediğini niye sorguluyorsunuz?
ne gibi bir yardım beklediğini ben de anlayamadım, bir yorumunda arkadaşım halinden memnun demiş, e bu durumda sana ne oluyor be kadın demezler mi? Zaten böyle uç bir konuyu "benim" diye açmak yürek ister bu yüzden bana da konu sahibi arkadaşım ekolü üstünden yürüyüp kendi ilişkisiyle ilgili fikir almak istemiş gibi. Konunun amacı adamın boşanmamasinin sebebini öğrenmek. Arkadaş için olsa, söylenecek şey belli zaten, ya arkadaşlığı kesersin, ya vazgeç bu sevdadan dersin klasik, ya da eşe söylersin.
Bir de yardım için açtığı konuya cevap vermiyor olması çok şüpheli, çünkü yorumların içinde sadece iki olumlu yorum var biri "günah almayalım doğru olabilir" demiş, ondan sonra konu sahibi hemen cevap vermiş, diğeri de "aşk ne zaman gelir belli olmaz" demiş onu da beğenmiş. Okuyor yani ama eleştiri çoğunlukta olduğu içn istediği cevapları almamak işine gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?