Evli kadın ve evli erkek ilişkisi..

İkincinin yolda olmasında pek bir manidar sizin bari onu yazmayaydin iyidi

bence siz o insanla arkadaşlığınızı kesin yanlış insan yanındakini doğruya götürmez benim eşimde yeri geliyo ilgisiz kalıyo bir çok kadını eşi gibi sizin eşiniz içinde geçerli o zaman bizde ilk yüzümüze gülene akıp gidelim yazık Allah her ikisininde yardımcısı olsun çok büyük günah sizde günaha ortak oluyosunuz

Arkadasiniza diyecek cok laf var da ne yazik ki bu kadar ileriye giden bir kadina namus, iffet, sadakati kimse anlatamaz.
Benim diyeceklerim size. Madem bir cocugunuz var ve hamilesiniz, iyi giden bir evliliginiz var. Bu kadindan uzak durun! Pisligin etrafinda dolanan gül kokmaz.

Onceki konusunu bilmiyordum da. Konu sahibinin burda arkadasinin evli sevgilisinin sevgisini sorgulamasi enteresan geldi. Oyle bir arkadasim olsa ve ben buraya konu acsaydim "arkadasimi nasil vazgecirebilirim" veya bu durumu esine soylemeli miyim" tarzinda olurdu. Eminim bi cok kisi de benim gibi yapardi.

Hanımlar kullandiginiz güneş koruyucunuzun markalarını yazar misiniz?
Hahaha çok güzel biyere deyinmissin bu konunun arasında güneş kremi önemli sonuçta.ben yaziyim hemen Sebamed kullandım çok memnun kalmadım,diadermin kullanıyorum.adini tam yazdimmi acep bilemedim ama bence konunun muhatabı kişi kullanmasın öyle insanların yüzünü korumaya yetecek güneş kremi hala icat edilmedi

Son düzenleme:
İnşallah bahsi geçen kişi sen değilsindir hamileliğinde çok yeni eğer sensen bu işe son ver bebek doğunca aklı çalışan adam bu işi çözer bilgine, en basiti kan grubu eşin yada senden olmazsa bebeginki bu iş anlaşılır ve benzerlikte önemli tabi neyse günahını almayimda yazayım dedim evlerden ırak

Er geç ortaya çıkar zaten kan grunundan, benzememesinden
Ay nasıl bi vicdan ya bunu yapmak

Bu bir brezilya dizisinin konusu filan mi acaba?ne bu ya eskiden bir insan evliyse ondan zarar gelmez derdik ama su hale bak..ben olsam isterse 40 yillik arkadasim hatta kardesim olsun once agzima geleni sayar sonra iliskimi keserdim..adamin ne oldugu belli zaten arkadasiniza ne oluyor anlamadim bu dunyada kocasindan ilgi gormeyen bir sürü kadin var hepsi gidil boyle birsey yapsa toplum ne hale gelir?kocasindan ilgi gormuyorsa baska ilgiler istiyor kocasindan bosansin sonra ne yapiyorsa yapsin..ayy cok sinirlendim cunku bir kadina bunu yakistiramiyorum ben..

Adam şeref yoksunu boşanmaya niyeti yok demişsiniz de, şeref yoksunu arkadaşınız bekar mı sanki? Adam boşansa ne olacaktı?

Siz de acıyıp yardım istemeye gelmişsiniz kadının umrunda değil çocuğu kocasına nasıl yutturacagini düşünüyordur en fazla. Yazık o iyi kalpli kocasına ve ne olduğu belli olmada dünyaya gelecek bebeğe. Diğer kadın da kimbilir öğrense nasıl yıkılır.

Bence siz yardım edeceğinize bu çirkinliğe daha fazla alet olmayın, her şeyden haberdarken o adamcağızin kucağına kendi çocuğu diye başkasının bebeğini verdiğinde bunu bile bile susmuş biri olarak nasıl uyuyacaksiniz düşündünuz mu?

Tebrikler vallahi, harikasın canım. Dedektif gibisin. Şimdi daha çok aydınlandı etraf..Ben de bakayım konularına konu sahibinin

Ay bi de aşk diyor falan ama demek ki evdeki eşiyle de bir şey olmamış gibi birlikle oluyor ki bebeği adama senden diye yutturacak! Aman ne büyük aşk gözlerim doldu

Bence hemen günahını almayın. Dıger konuya baktım merak edebilir cocugun haftasını.
Bütün yorumları okuyayım dedim 15.sayfadayim, Konu sahibi şu yorumdan gaz alıp gelip cevap vermiştir kesin dedim tam da öyle olmuş:) olumlu bir yorumu görünce hemen günah almayın diye atlamış. işte Bunlar hep suçluluk psikolojisi

Tamam siz değilseniz konun amacı ne? Ne gibi yorumlar bekliyordunuz? Arkadaşınız niye üyelik alıp, kendi açmadı konuyu? Ve en önemlisi adamın sevip sevmediğini niye sorguluyorsunuz?
ne gibi bir yardım beklediğini ben de anlayamadım, bir yorumunda arkadaşım halinden memnun demiş, e bu durumda sana ne oluyor be kadın demezler mi? Zaten böyle uç bir konuyu "benim" diye açmak yürek ister bu yüzden bana da konu sahibi arkadaşım ekolü üstünden yürüyüp kendi ilişkisiyle ilgili fikir almak istemiş gibi. Konunun amacı adamın boşanmamasinin sebebini öğrenmek. Arkadaş için olsa, söylenecek şey belli zaten, ya arkadaşlığı kesersin, ya vazgeç bu sevdadan dersin klasik, ya da eşe söylersin.

Bir de yardım için açtığı konuya cevap vermiyor olması çok şüpheli, çünkü yorumların içinde sadece iki olumlu yorum var biri kendi hamileligi ile ilgili konusu için "günah almayalım doğru olabilir" demiş, ondan sonra konu sahibi hemen cevap vermiş, diğeri de "aşk ne zaman gelir belli olmaz" demiş, o kadar yorumun içinde sadece onu beğenmiş. Okuyor yani ama eleştiri çoğunlukta olduğu içn istediği cevapları almamak işine gelmiyor

Diger konularina simdi baktim da sadece o konulara bakarak şüpheli bi durum görmedim, yani hamilelikle ilgili 2 konu açması konu sahibini suclu cikarmaya yetmez.
Ama şu konudaki son cümle var ya "zaten adamin bosanmamasi sevmedigi anlamina gelmez mi" cümlesi. Hah iste bu cümleyle birleştirince ben de suphelendim.
Adamin sevip sevmedigini sorguluyor buna yönelik cevaplar da istiyor. Ilginc.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…