- 25 Aralık 2012
- 2.031
- 1.661
- 133
- Konu Sahibi toramanaye
-
Hamilelik konularına şimdi baktım ben de, ilkinin başlığına bi telaşla "başıma gelenler" falan yazmış şu an kaç haftalıktir yani diye onu öğrenmek istemiş, bir çocuğu daha varmış aslında biliyor olması lazım herhalde. 2.konusunda da bebeğin sağlığında endişelenmis gibi, bilemedim hamilelik konusunda hiçbir fikrim yok.Diger konularina simdi baktim da sadece o konulara bakarak şüpheli bi durum görmedim, yani hamilelikle ilgili 2 konu açması konu sahibini suclu cikarmaya yetmez.
Ama şu konudaki son cümle var ya "zaten adamin bosanmamasi sevmedigi anlamina gelmez mi" cümlesi. Hah iste bu cümleyle birleştirince ben de suphelendim.
Adamin sevip sevmedigini sorguluyor buna yönelik cevaplar da istiyor. Ilginc.
Sence sorulması gereken bir soru mu bu?zaten karısını boşamayarak sevmediği anlamına gelmez mi
onu bunu bılmemde bebegı aldırsın adamla da kesın bır dılle ılıskısını bıtırsın , her ıkı tarafında esıne cocuklarına yazık bence arkadasınız esını sevmıyormus bosanmak onunda ısıne gelmemıs kı boyle bır ılıskıye sıcak bakıp yola cıkmıs, eısmle o kadar sorun yasıyoruz ona ragmen asla gozum bır baskasını gormez boyle bırseyı aklımın ucundan gecırmem ayrılırım sevım bıttı ıse ondan sonra herhaltı yerım ama evlıyken ve evlı bırı ıle bıle bıle asla.!kızlar konuyu arkadaşım adına açıyorum benle alakası yok önce onu diyeyim benim doğru düzgün bir evliliğim ve de bebeğim var şükür hatta biride yoldaNeyse şimdi benim çok samimi bir bayan arkadaşım iş yerindeki bir beyle ikiside evli çocuklu duygusal bir ilişki içinde buldu kendini çok uyardım yapma etme tutma hayatın bitecek ama yok olay cinsellik boyutuna taşınmış şuan hamile.eşi dünya iyisi bir adam ama ilgisizliği vardı az çok belliydi diğer şeref yoksunu adam ise güya toplumda çok sevilen sayılan bir adam karısını asla aldatmaz denen tiplerden karımı sevmiyorum ama bu benim kaderim katlanmak zorundayım demiş yani ayrılacamda demiyor şaka gibi.ölüyorum seviyorum diye sürekli bizimkinin peşinde.arkadaşım ayrıldı ama bebeği öğreneli beri adam bırakmıyor sana destek olmak istiyorum yanında olmak istiyorum bilmem ne.ya göz göre göre arkadaşım batağa saplantı durumun neresinden tutsam elimde kalıyor ama salak bu adama hala inanıyor ya ne demeliyim?adam zaten karısını boşamayarak sevmediği anlamına gelmez mi
SAğol cnim,sabamend markası güzel değil.olmazsa cildiyeye gozukurum,ben bu tür konulara yazdığım gibi banlaniyorum. sadece bur ceeeeeee yapıp kaciyorumHahaha çok güzel biyere deyinmissin bu konunun arasındagüneş kremi önemli sonuçta.ben yaziyim hemen Sebamed kullandım çok memnun kalmadım,diadermin kullanıyorum.adini tam yazdimmi acep bilemedim ama bence konunun muhatabı kişi kullanmasın öyle insanların yüzünü korumaya yetecek güneş kremi hala icat edilmedi
Bizim bi arkadas solante kullaniyo öve öve bitiremiyor. Ben de sebamed ve roc kullandim gozumu fena yakti ikisi de. Indirime girsin diye bekledim ama hala inmedi.Hahaha çok güzel biyere deyinmissin bu konunun arasındagüneş kremi önemli sonuçta.ben yaziyim hemen Sebamed kullandım çok memnun kalmadım,diadermin kullanıyorum.adini tam yazdimmi acep bilemedim ama bence konunun muhatabı kişi kullanmasın öyle insanların yüzünü korumaya yetecek güneş kremi hala icat edilmedi
İçimden o kadar çok küfür geçiyor ama söyleyemiyorum sadece Dünya ne ara bu kadar kirli bir yer oldu insanlar nasıl bu kadar pislik oldu demekle yetiniyorum.kızlar konuyu arkadaşım adına açıyorum benle alakası yok önce onu diyeyim benim doğru düzgün bir evliliğim ve de bebeğim var şükür hatta biride yoldaNeyse şimdi benim çok samimi bir bayan arkadaşım iş yerindeki bir beyle ikiside evli çocuklu duygusal bir ilişki içinde buldu kendini çok uyardım yapma etme tutma hayatın bitecek ama yok olay cinsellik boyutuna taşınmış şuan hamile.eşi dünya iyisi bir adam ama ilgisizliği vardı az çok belliydi diğer şeref yoksunu adam ise güya toplumda çok sevilen sayılan bir adam karısını asla aldatmaz denen tiplerden karımı sevmiyorum ama bu benim kaderim katlanmak zorundayım demiş yani ayrılacamda demiyor şaka gibi.ölüyorum seviyorum diye sürekli bizimkinin peşinde.arkadaşım ayrıldı ama bebeği öğreneli beri adam bırakmıyor sana destek olmak istiyorum yanında olmak istiyorum bilmem ne.ya göz göre göre arkadaşım batağa saplantı durumun neresinden tutsam elimde kalıyor ama salak bu adama hala inanıyor ya ne demeliyim?adam zaten karısını boşamayarak sevmediği anlamına gelmez mi
kızlar konuyu arkadaşım adına açıyorum benle alakası yok önce onu diyeyim benim doğru düzgün bir evliliğim ve de bebeğim var şükür hatta biride yoldaNeyse şimdi benim çok samimi bir bayan arkadaşım iş yerindeki bir beyle ikiside evli çocuklu duygusal bir ilişki içinde buldu kendini çok uyardım yapma etme tutma hayatın bitecek ama yok olay cinsellik boyutuna taşınmış şuan hamile.eşi dünya iyisi bir adam ama ilgisizliği vardı az çok belliydi diğer şeref yoksunu adam ise güya toplumda çok sevilen sayılan bir adam karısını asla aldatmaz denen tiplerden karımı sevmiyorum ama bu benim kaderim katlanmak zorundayım demiş yani ayrılacamda demiyor şaka gibi.ölüyorum seviyorum diye sürekli bizimkinin peşinde.arkadaşım ayrıldı ama bebeği öğreneli beri adam bırakmıyor sana destek olmak istiyorum yanında olmak istiyorum bilmem ne.ya göz göre göre arkadaşım batağa saplantı durumun neresinden tutsam elimde kalıyor ama salak bu adama hala inanıyor ya ne demeliyim?adam zaten karısını boşamayarak sevmediği anlamına gelmez mi
herkesin sınavı farklı önemli olan sınavı hayırlı bir şekilde geçebilmek inşALLAH siz başarabilirsiniz bizimde bir tanıdığımız yılarca uğraştı pes etmedi hep istedi Allahtan şimdi ikizleri var isyan etmeden istemek en önemlisi Allahım tüm isteyipte olamayanlara hayırlı evlatlar nasip etsin .Allahım şunlara vereceğin bebeği artık bizlere ver hayırlısı ile lütfen yaa(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?