Evli kadınlar hiç aldatıldınız mı ?

Yağ bidonunu kendine denk görmeyip seni defalarca aldatıp kendisini bir yağ bidonuna eş gören bir adamı kendine layık görmen de pek ironik.
Eşler insanların temsilidir.

Başkasının da aldatıldığını okuyunca aaa iyi sadece ben değilmişim mi diyeceksiniz anlamadım bu sorular neden

bu forumda boşanmış kadınlar kadar aldatılıp ayrılmamış hatta konduramadığı için hala buraya gelip ben hiç aldatılmadım yazacak kadınlar var

Yağ bidonunu kendine denk görmeyip seni defalarca aldatıp kendisini bir yağ bidonuna eş gören bir adamı kendine layık görmen de pek ironik.
Eşler insanların temsilidir.
Esimin assagilik kompleksi yaşadığını düşünüyorum ayrıca kendine eş görmek derken esimin bir eşi var zaten ayrıca evlendiğinde yaşım çok kucuktu aradan çok yıllar geçti insanın fikirleri ve duyguları değişir ayrıca yağ bidonuna niye takıldınız sizde mi kilolusunuz

evliyim hiç aldatılmadığımı düşünüyorum.aldatsa ne yapardım bilmiyorum çünkü insanların şok halinde tepkileri çok değişiyor.

NE Demeye Calistiginizi gercekten anlamayamiyorum beni sorgular gibi konsuuyirsunuz evet eminimki esim beni görese bi an bile tutmaz bu evde bunu kücük cocuk bile bilir yani evet bosanmadim bi bildugim vardi ve öyle olmasi gerekiyordu eveliligim boyunca. bosanmadim esimden hala kendi evimdeyim bende biliyordum cekip bisanup gitmesini bende hakliyi haksiz kimin rezil edip edilmemesi gerektigini bilyiorum. lütfen artik bu konu hakkinda beni sorgulamazsaniz sevinirim evet bi konu actim buraya ve konu sahibi sormus bende yazdim

büyük lokma yemeyi tercih ederim cevap vermek yerine.zira büyük konuştuğun ne varsa yaşamadan ölmezsin.

bu forumda boşanmış kadınlar kadar aldatılıp ayrılmamış hatta konduramadığı için hala buraya gelip ben hiç aldatılmadım yazacak kadınlar var

Olabilir hayatta her çeşit insan var. Her aldatılanın boşanmadığını zaten biliyoruz. İlla bu foruma gerek yok çevremizde de bir dolu örnek var. Konduramayan da olabilir. Onların gelip buraya o şekilde yazması sizi neden rahatsız ediyor ben onu anlamadım. Yaaa buradaki insanlar havadan konuşuyor dediğiniz bir yere konu açmak ne derece mantıklı?

Bir kaç tane kişi var gerçekten dürüstlüğüne güvendiğim ve havadan atmayan onların yorumunu dikkate alıp gerisini almıyorum o yüzden konu açtım

Kendine eş görmek bildiğiniz anlamda karı koca görmek değil aynı değerde görmek anlamında kullanılır.Bir deyimdir.

Yağ bidonuna aşk methiyeleri düzen kocanız kilolara takılmıyor da ben mi takılacağım?

Siz yazılanları boşverin ayakta tutmanız gerekmiş ve tutmuşsunuz yeniden tekrarlanmadıysa iyiki de yapmışsınız

Bir kaç tane kişi var gerçekten dürüstlüğüne güvendiğim ve havadan atmayan onların yorumunu dikkate alıp gerisini almıyorum o yüzden konu açtım

O dediğiniz kadınlarda emimin farklı bir şey söylemiyor dur. Yıllardır bu forumdayım herkesi az çok yazdıklarından tanıyorum. Demirbaş olanlar asla ama asla bu tarz konulara farklı yorum yapmaz, yapılan yorumlar hep aynıdır, aklın yolu bir olduğundan olsa gerek.

(Size ne oluyor ) buraya baska bisey yazarimda ban yememek icin yazmiyorum , anlamadim bu öfke nefretiniz niye yani size ne

Siz yazılanları boşverin ayakta tutmanız gerekmiş ve tutmuşsunuz yeniden tekrarlanmadıysa iyiki de yapmışsınız
tesekkür ederim bazen söyle olmasi böyle olmasi gerektigini yaziyorlar ama inanin bazen göründügü gibi olmyuor kimsenin hayatini ben bilemem eminimki kimse benim su durumda ve yahut yasanilanlar durumunda ne yasadigimi bulemez ben allaha havale ettim tekrarlarsa diye tekrar aklima getirmek istemyiorum ins da olmaz cünkü sevdigim severek evlendigim insani büyük bi hayal kirikligi yasadim zaten bu bana yetti ve yaparmi yapmazmi diye ihtimalinide düsünmüyrum

(Size ne oluyor ) buraya baska bisey yazarimda ban yememek icin yazmiyorum , anlamadim bu öfke nefretiniz niye yani size ne
Öfkeli değilim.
Size sadakat yemini eden kocanızın yaptıklarını önemsiz görüp kadınlara yağ bidonu gibi yakıştırmalar yapmanız pek de adaletli değil.
Zira en güzel lakabı kocanıza yapıştırmanız gerekir.

Benim annemde 1 kez aldatılmış bir kadın ama babam asla birdaha böyle bir şey yapmadı hala o kadar pişman ki siz üzmeyin kendinizi kimse yaşadıklarınızı bilemez bazen hiçbir şey yapmamak en iyi plandır

Tamda burda yanılıyorsunuz işte kızla konuşmama rağmen en ufak kötü bisey demedim hakaret etmedim zira muhattabım esim dir esim gozumdeki tek suçludur zaten sadece bana asla denk gormedigim bir kızla beni aldatması beni sasirtti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…