- 20 Mart 2008
- 142.122
- 214.323
- 1.423
- 61
Ahretlik gelir birazdan zevkle tıkar mapısa sonraEvet oyle çok zevkli
Kuzen kaynanasıyla birlikte yasıyo ona sormustum bi kere bagırabiliyon mu diye annemin gözler pörtleklesince ağzım fermuarlastı. Basıma ne geliyosa bu bakla ıslanmayan ağzımdan ve merakımdan geliyor zaten.Odalarında bile yorgan altı ses duyulmasın diye.
Cidden merak ederek sordum dalga da geçmemistim abla yaHep merak etmişimdir bunu,halvet işleri nasıl yürür diye:))
Ben dalga geçmedim ki cok merak ettim sadece. Zor mu oluyor diye cinselliği illa yanıtlamak zorunda değilsiniz yani evin icinde rahat mısınız minvalinde sordum.Oturup sana özel cinsel yaşammı anlatayım allahtan soru sordum pisman ettiniz ne dalgacı aşşalayıcı insanlar var ya
Offf offfYeni gelin gelince diğeri ayrılıyor
Sarsın sevsiin babaannesi sonuçta ama onlar ayrilacagimizi biliyor kendileride dile getiriyor kaynımda annesinden kopmaz fazlasıyla düşkün bu o ve eşinin problemi herkes kendinden sorumlu ben tamamen kalacağımı bilsem zaten asla kabul etmezdim ki bi iğnemi bile cikarmadım ayrilinca evime sericemBenim ananem en çok yanında oturduğu oğlunun çocuklarına bağlı, yani en çok sana ve senin çocuklara saracak geçmiş olsun..
Birde bu sesler insanın elinde olmuyor ki. İstemsizce çıkıyorEvet oyle çok zevkli
Doğruyu söylüyorsunuz biliyorum ama aşşağılıyarak veya kücümseyerek söylendiği icin tepkim bu şekilde istediginizi düşünebilirsinizayy nasıl bir kv den var ettiği laflara bak falan deseydik iyi olurdu sanki ama bizim cevaplar hoşuna gitmedi
Görme duyma sus otur yerine
Aynen bende öyle,hani çevremde olsa bilirdimde şansıma oda yok:))Kuzen kaynanasıyla birlikte yasıyo ona sormustum bi kere bagırabiliyon mu diye annemin gözler pörtleklesince ağzım fermuarlastı. Basıma ne geliyosa bu bakla ıslanmayan ağzımdan ve merakımdan geliyor zaten.
Cidden merak ederek sordum dalga da geçmemistim abla ya
Ben dalga geçmedim ki cok merak ettim sadece. Zor mu oluyor diye cinselliği illa yanıtlamak zorunda değilsiniz yani evin icinde rahat mısınız minvalinde sordum.
Belli süre sonra ayrılacakAyrı eve çıkmadan evlenmeniz yanlış olmuş evleri ayırma imkanınız yok mu
Geçmiş olsun, daha tanımadığınız bir elti üzerinden yaşam planınızı yapmışsınız. Yıl olmuş bilmem kaç aynı ev nedir artık cidden yeterli.Demeee öyle yaa kalpten giderimm o sartla kabul ettim bende çıkarımmm çünkü o sekilde kabul ettim ben
Ee yeni gelin kabul etmezse ?Belli süre sonra ayrılacak
Kabul etmeyecek biriyle evlenmez merak etme senEe yeni gelin kabul etmezse ?
Ayyy her dusa girdiğinde gözünün icine bakarlar kesin Ikiniz arka arkaya girdiyseniz hele.bende hep merak etmişimdir aynı evde yaşayanlar işlerini nasıl görüyor hele bide ebeveyn banyosu yoksa
Sarsın sevsiin babaannesi sonuçta ama onlar ayrilacagimizi biliyor kendileride dile getiriyor kaynımda annesinden kopmaz fazlasıyla düşkün bu o ve eşinin problemi herkes kendinden sorumlu ben tamamen kalacağımı bilsem zaten asla kabul etmezdim ki bi iğnemi bile cikarmadım ayrilinca evime sericem
Hem durum hemde kendi ailemde var onlarda anne baba diye düşünerekKendi düzeniniz kurup evlenmeyi neden ilk madde olarak belirlemediniz ...
Beklemek mi zordu suan ki durumunuz mu ?
Çok şükür okuduk mesleğimizi elimize aldik, evlerimiz ayrı , acele evlenip kv ile oturup sonra da ay kayinvalidem çok tuhaf diye konu açmadık, keşke sizde önce çalışıp maddi olgunluğa ve kişisel bağımsızlığına kavuşmuş biriyle evlenseydiniz, bir de çocuk yapcam diyorsunuz, çocuk olunca o zaman gör cümbüşü, burda yorum yapanlar senin şahsına bişey demiyorlar neden kendine değer vermediğine ve geleceğini saçma ve birey olamamış bir adama , ailesinin insafına, vicdanına bıraktığına kızıyorlarNe acayip insanlarsınız dalga geçiyorsjnuz sanki siz hepiniz hayitinizda cok iyi yerlerdesjniz nazik ve güzelce yazsanız düsüncelerinizi salak veya cahilmisiz gibi yorumlar
Himm kesin öyle olur. Sen kabul etmezsen senle de evlenmez diye korkunç mi kabul ettin? Koca kaçar falan.Kabul etmeyecek biriyle evlenmez merak etme sen
Kendi ailene de erkek kardesinin hanimi kölelik yapacak yani. Duzen böyle, boynumuz kıldan ince diyorsunHem durum hemde kendi ailemde var onlarda anne baba diye düşünerek
Aklı selim hangi kız kabul eder bunu...Kabul etmeyecek biriyle evlenmez merak etme sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?