Evli Kizlarrr ???

Yaşadığınız çevre, kültürünüz bu şekilde yaşamayı zorunlu kılıyorsa neyi sorguluyorsunuz şu anda? Hata yapıp kabul ettim demişsiniz ama başka seçeceğiniz yokmuş ki.

Aa orda dur, yatak odası önemliiii, torun verecekler paşa soyuna

Hep merak etmişimdir bunu,halvet işleri nasıl yürür diye:))

Digerlerine aynı evde mı ama. Genelde erkek torun ve oglunun cocugu daha kıymetli oluyor bazı a

Oturup sana özel cinsel yaşammı anlatayım allahtan soru sordum pisman ettiniz ne dalgacı aşşalayıcı insanlar var ya

Ahaa resmen yalan dunya vasfiye teyze

İyi yapma zaten fuyacaklar diye onuda yapmayalim bi derdim varsa bin ettiniz ne saçmaladınız ya
ya gerçekten sizi anlamadım tamam kv ile aynı evdesiniz memnun değilsiniz ama iş cinselliğe geldi mi rahatsınız madem onda rahatsınız öksürüyorsun dediğinde de aynı rahatlıkta olmalısınız

Benim de annesi, bütün ablalari, yengeleri kaynanalariyla oturmuş doğulu bir tanıdığım var. Kendisi 3 universite bitirdi. Kendi gibi üniversite bitirmiş bir akademisyen ile evlendi. Kendi evlerini, düzenlerini kurdular. Hiç birlikte yasamadilar kaynanasiyla.

Herkesle iyi anlaşmak zorunda değilsiniz. Birlikte yaşamayı kabul etmişsiniz kadının huyu değişmez şu saatten sonra zaten.

Ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…