Aa orda dur, yatak odası önemliiii, torun verecekler paşa soyunaHani doguda herkes ful kurallarla , o ne der bu ne der dertleriyle yasiyor ya, her seyden cekiniyorsunuz falan ya hani, kendiniz onayladiniz az once bunlari da. Ben de diyorum ki Asıl ben olsam en cok cekinilecek sey kocamla yatak odasi iliskime sahit olmalari. Her seye cekiniyosjnuz en mahrem şeye cok rahatsiniz masallah Enteresan bi toplum kafasi
Hep merak etmişimdir bunu,halvet işleri nasıl yürür diye:))Sey diyecektim erkek ailesiyle aynı evdeyken cinsellik nasıl ilerliyo? Bunu hep merak etmisimdir. Kocanızla birbirinizin üstüne atlayıp abidik gubidik şakalar falan yapıyor musunuz? Özel yasamınızı nasıl idame ettiriyosunuz?
Evet ya konularına baktım da hepsi çocuk üstüne.Aa orda dur, yatak odası önemliiii, torun verecekler paşa soyuna
Digerlerine aynı evde mı ama. Genelde erkek torun ve oglunun cocugu daha kıymetli oluyor bazı a
Oturup sana özel cinsel yaşammı anlatayım allahtan soru sordum pisman ettiniz ne dalgacı aşşalayıcı insanlar var yaSey diyecektim erkek ailesiyle aynı evdeyken cinsellik nasıl ilerliyo? Bunu hep merak etmisimdir. Kocanızla birbirinizin üstüne atlayıp abidik gubidik şakalar falan yapıyor musunuz? Özel yasamınızı nasıl idame ettiriyosunuz?
Fazla merak iyi değildir ama kuzumHep merak etmişimdir bunu,halvet işleri nasıl yürür diye:))
Ahaa resmen yalan dunya vasfiye teyzeBen yeni 3 aydır evliyim kaynım evlenene kadar kayananm ve kayjn pederimle beraber yaşıycaz ama kaynanam bana cok değişik geliyor çok konuşuyor kendi kendine bi iş yaparken , sürekli bi herkesin üstünde elinin olma çabası , çok fazla meraklı bazen karşısında oturunca saatlerce izliyor ve ben rahatsiz oluyorum öksürsem yani bir dersin iki dedin anlarim sanki hastalıklıymısım gibi acaba sen niye öksürüyosun neyin hadi öyle olsun Allahtan gelene boynumuz kıldan ince yani çok saçma sotular soruyor bilmiyorum napıcagimi kendime ait bi düzenn evim olsun istiyorumyada daha yeniyim
ya gerçekten sizi anlamadım tamam kv ile aynı evdesiniz memnun değilsiniz ama iş cinselliğe geldi mi rahatsınız madem onda rahatsınız öksürüyorsun dediğinde de aynı rahatlıkta olmalısınızİyi yapma zaten fuyacaklar diye onuda yapmayalim bi derdim varsa bin ettiniz ne saçmaladınız ya
Maksimum 3 dakika yorgan altında sessiz ve ışık kapalı şekilde.Hep merak etmişimdir bunu,halvet işleri nasıl yürür diye:))
söylemiyorYaşlar kaç bu arada...
Benim de annesi, bütün ablalari, yengeleri kaynanalariyla oturmuş doğulu bir tanıdığım var. Kendisi 3 universite bitirdi. Kendi gibi üniversite bitirmiş bir akademisyen ile evlendi. Kendi evlerini, düzenlerini kurdular. Hiç birlikte yasamadilar kaynanasiyla.Tamamdır Merve diyorum
Evet doğru bir çoğu okuma imkanı olabiliyor ama çoğu için emin olun olmuyor hatta genellikle sadece kızların olduğu okullara yollanıyorlar . Gözümle görmeden çok farklı düşünüyordum ama okutulmadıklarını başka çatılar altında sözde eğitimler aldıklarını da göüyoruz daha çok yolumuz var malesef
Herkesle iyi anlaşmak zorunda değilsiniz. Birlikte yaşamayı kabul etmişsiniz kadının huyu değişmez şu saatten sonra zaten.Ben yeni 3 aydır evliyim kaynım evlenene kadar kayananm ve kayjn pederimle beraber yaşıycaz ama kaynanam bana cok değişik geliyor çok konuşuyor kendi kendine bi iş yaparken , sürekli bi herkesin üstünde elinin olma çabası , çok fazla meraklı bazen karşısında oturunca saatlerce izliyor ve ben rahatsiz oluyorum öksürsem yani bir dersin iki dedin anlarim sanki hastalıklıymısım gibi acaba sen niye öksürüyosun neyin hadi öyle olsun Allahtan gelene boynumuz kıldan ince yani çok saçma sotular soruyor bilmiyorum napıcagimi kendime ait bi düzenn evim olsun istiyorumyada daha yeniyim
ya gerçekten sizi anlamadım tamam kv ile aynı evdesiniz memnun değilsiniz ama iş cinselliğe geldi mi rahatsınız madem onda rahatsınız öksürüyorsun dediğinde de aynı rahatlıkta olmalısınızolmadığımı nerden biliyorsun yanımda degilsin gerekene cevabimi verebiliyorum teşekkürler
Madem gerçekten nasihat istiyorsun, evinize ayrılınca ya kadar çocuk yapmayın.Oturup sana özel cinsel yaşammı anlatayım allahtan soru sordum pisman ettiniz ne dalgacı aşşalayıcı insanlar var ya
3 dakika için duş almaya değmezMaksimum 3 dakika yorgan altında sessiz ve ışık kapalı şekilde.
Sessiz nasıl olurMaksimum 3 dakika yorgan altında sessiz ve ışık kapalı şekilde.
ben akşam eve gelince bile hevesim kalmıyor kadını görünce hepsi kaçıyorsiz bı oda nasıl yapıyorsunuz ben tatilde kv gidiyorum 10 günlük falan seks hayatım yok ben bunu çok düşünüyorum beraber oturanlarda
Nasihat falan istemiyor.Madem gerçekten nasihat istiyorsun, evinize ayrılınca ya kadar çocuk yapmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?