Evli Kizlarrr ???

Bilmem benimki kaçmadı 7 sene bekledim hatta ev için dedim aynı mahallede yakın mahallede bile olmaz işine geliyorsa ne kadar aptalmısım gidip kv demle yaşasaydım koyun koyuna boşuna 7 sene bekledim ya kaçsaydı

kızıyorsunuz yazdıklarımıza ama ben o yaşta üni de okuyodum okul bitip eve gelince insanlarda gelip duyurmaya başladılar şu var bu var diye ama cevabım çok netti işe girmeden olmaz dedim işe girdim 5 sene yine evlenmedim 33 yaşında evlendim koca falan da kaçmadı sonra sizin gibi kv garip falan diye konu açmıyorum neden çünkü evim barkım ayrı maruz kaldığım zaman dilimi belli hayat şartlarınızı bilmiyorum ahkam kesemem ama keşke sizde kv derdi yerine okulda hoşlandığınız çocuktan falan bahsetseydiniz o kadar küçüksünüz ki evlenmek için bir eve gidip o evde gelin olup hizmet etmek için allah gönlünüze göre versin

Ben de Her sey dort dortluk olsun diye 7 sene bekledim adami. Valla burnumda tütüyordu her gun. Bizde akil yok muydu evlenip koynumuza alsaydik

Böyle bi yorum görmek daha guzel yasadiginiz yerleri gelenegı görenegi bilmeden herkes yargı dagıtıyor maşallah ya ne hoş bravo
Çocuk yapmayın. İyi niyetimle söylüyorum bunu. Nasıl ki aynı evde kalmayı kabul ettiniz ve pişmansınız. Aynı bu şekilde, ayrı eve çıkmadan çocuk yaptığınoz için de pişman olacaksınız. Önceliğiniz ayrı eve çıkmak olsun. Çocuk demek masraf demek. Şimdi çıkmazsanız çocuktan sonra hiç çıkamazsınız. Ayrıca o kaynananız sizi çocuğa, analığınıza karışarak iyice boğacak.

Kendi ailene de erkek kardesinin hanimi kölelik yapacak yani. Duzen böyle, boynumuz kıldan ince diyorsun
Yooo ben aileme ayirinherkws kendi hayatini yasasin diyorum gelecek eltim icinde ayni seyi istiyorum ama bu ailede bu sekilde ne yapayım simdi aaa eltim cekmesin ben mi cekiyim Allah büyüktür insallah o gelene kadar düşünce yapıları değişir herkes kendine ait bi düzen kurar bakmak isteyen zaten ilgilenir

Ne zaman evlenecegi belli bile değilken nasıl kabul ettiniz ki daha 3 aylık evlisiniz daha çok yeni şimdiden huzursuz olmaya başlamışsıniz belki 1 3 5 kaç yıl olduğu belli bile değil çok büyük risk almışsınız

Teşekkür ederim güzel dille söylediğiniz için

Bende çok istedim okumak cok çaba gösterdim ama olmadı engeller çıktı baska sekilde kendimii gelistirmeye calistim ama bulundugumuz kesimi keske bilseydiniz haklısınız ama icinde olmadan bilemezsiniz

Benim kuzenim gecen yil bi cocukla nsianlandi , neyse ki ayrildi duruma ayikip. O cocuk da doguluydu. Ve onun durumundan yola cikarak tahminimi soyleyeyim, eger erkek yani eşi okumus meslek sahibi degilse, muhtemelen baba meslegini yürütüp hepsi bir keseden yiyor, babadan harclik aliyor. Kuzenimin nişanlısı da öyleydi ve bu durum oralarda cok yaygin. Yani ayri eve cikma durumlari ailenin izni ve maddi destegiyle mumkun olacak muhtemelen

Umarım bu kara düzen biter bir gün.

Bende çok istedim okumak cok çaba gösterdim ama olmadı engeller çıktı baska sekilde kendimii gelistirmeye calistim ama bulundugumuz kesimi keske bilseydiniz haklısınız ama icinde olmadan bilemezsiniz
Nerelisiniz ?

Fazla merak iyi değildir ama kuzum
bu forumdan ne istediniz merak ettim
insanlar oturup kaynananızı kp nizi çekiştirsin falan mı
saf saf evlenmişsiniz buranın şartları diyorsunuz susup oturun o zaman
istediğiniz olmayınca carlamışsınız buralarda

hadş YİYİYORSA ayne şekil kv ye de carlasanıza :)

Ben size çok üzüldüm. Umarım kandırılmamışsınızdır, yaşınız da çok küçük. Olur da kaynınızın eşi aynı evi kabul etmezse ve kaynınız da bunu okeylerse ömrü billah o evde yaşamak zorunda kalacaksınız galiba.
Bence çocuk olayını erteleyin. Evet anne olmak istemenizi anlıyorum ama emin olun kaynana evinde ne hamileliğinizi bilirsiniz, ne lohusalığınızı. Ki normal psikolojide olmuyor insan. Şimdi bebeğiniz olursa kayınvalide sizden hiç ayrılmak da istemeyebilir. Bunları göz önünde bulundurup çocuk yapmayın bence. Zaten daha çok yeni evlisiniz, önce bi evliliğin birbirinizin tadını çıkarın. Daha eşinize bile alışmadan bebek fikri çok korkutucu bana göre. Acele etmeyin

Tatlı dille yaşanan tecrübeleri görmek isterdim carlasanıza diyosunuzda ben kimseye carlamadım olanı söyledim sadece kendi pencerenizden bakıyorsunuz dalga geçerek konuşanlar hosuma gitmedi ve dile getirdim kendimi ifade edip koruyabiliyorum kv kp eşime bile siz merak etmeyin teşekkürler yinede

Şayet böyleyse üzülürüm konu sahibine.

Kesinlikleee aynen durum bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…