- 10 Ocak 2021
- 99
- 165
- 8
- Konu Sahibi Lopipopiii
-
Ay insallah oyle birisi degildir hem kendim icin hem de karisi adina cok uzulurumEvli bir adam icin fazla cazip birisin o halde :)
Beklenmedik anda bir sefer aramakta coolluğa dahil bu aksam ara seferber olduk senin içinAy insallah oyle birisi degildir hem kendim icin hem de karisi adina cok uzulurum
Akşamları bir kaç defa görüntülü ara ya da sosyal medyada özellikle face de anne babasına bak yaşı büyükler face e böyle şeyler atar1 aydir bir adamla gorusuyorum 30 lu yaslarin baslarinda bana cok guzel davraniyor begendiginden bahsediyor onunla farkli illerde yasiyoruz.Simdi bu adam gun icinde bana rahat rahat yazarken ve sık sık whatsappa girerken aksam 7 den sonra cok seyrek giriyor.Kendisi bana bekar oldugunu soyledi ama emin degilim ne yapabilirim sizce ? Nasil anlayabilirim evli olup olmadığını?
Hahahahaha sag olun valla arayacagim 9 30 daBeklenmedik anda bir sefer aramakta coolluğa dahil bu aksam ara seferber olduk senin için
Yav anlamadan bir anda atarlanma konustuk ama aksam hic konusmadik o yuzden aramak istemiyorum
Ya ben aksam konusmayinca cool mh olunuyor dedim.Okudugunu nerenden anliyorsun garip garip seylere takiliyosunNiye akşam konuşmayınca cool mu olunuyor?
Aman dikkat et sonra evli herife kul olma
Bekarsa gece 3te de arasan acar. Demek evli. Bu soruyu soruyorsan demek icinden bi ses evli diyor. Onu dinle bence1 aydir bir adamla gorusuyorum 30 lu yaslarin baslarinda bana cok guzel davraniyor begendiginden bahsediyor onunla farkli illerde yasiyoruz.Simdi bu adam gun icinde bana rahat rahat yazarken ve sık sık whatsappa girerken aksam 7 den sonra cok seyrek giriyor.Kendisi bana bekar oldugunu soyledi ama emin degilim ne yapabilirim sizce ? Nasil anlayabilirim evli olup olmadığını?
Hiç paraya acımadin. Az hesaplı ol. Sen benim bildiğim yengenç değilsinEvlendigi halde eski kimliğini saklayan şerefsizler okumuştum KK'da.
O yüzden bu da çözüm sayılmaz..
Bence şimdilik, uygunlu uygunsuz zamanlarda aramayı denesin. Açınca lafa tutsun...bakalım adam açacak mi?
Ev adresini istesin, mektup yollasın ,bakalım adam çekinmeden verecek mi. Yanlış ev adresi riskine karşılık adam 'evdeyim hayatim' dediği bir vakit aynı adrese getir'den cikolata, yemeksepeti'nden tatlı falan söylesin. Bakalım adam evdeyken geliyor mu...
Yaa icimdeki ses evli diyor ama bana bir ara eski sevgililer muhabbeti acilmisken eski sevgilisinden bahsetti vs.Bir de cok ozgurlugume duskunum falan dedi .Sonra evlilik ve cocugun cok buyuk seorumluljk oldugundan falan bahsetti anlamadim kj hic yalan mi soyluyor yoksa gercekten bekarmi..Bekarsa gece 3te de arasan acar. Demek evli. Bu soruyu soruyorsan demek icinden bi ses evli diyor. Onu dinle bence
Akşamları görüşme nasıl bitiyor. Akşam hiç yazmıyor mu size?Yaa icimdeki ses evli diyor ama bana bir ara eski sevgililer muhabbeti acilmisken eski sevgilisinden bahsetti vs.Bir de cok ozgurlugume duskunum falan dedi .Sonra evlilik ve cocugun cok buyuk seorumluljk oldugundan falan bahsetti anlamadim kj hic yalan mi soyluyor yoksa gercekten bekarmi..
Kaldı 40 dkHahahahaha sag olun valla arayacagim 9 30 da
Farkli illerde yasiyoruz hakkinda cok sey biliyorum aslinda ama evli mi bekar mi onu bilmiyorum kendisi bana bekarim dedi ama hareketleri cok sacma yani saat 21.30 da ya da 22.30 da arayacagimNe is bu yapar bu adam
isine git sor birine ara sık sık ara mesela şuan ara bakalım açıcam mi
Evli ise çok Cook olursunuz benceYaa iliskiler konusunda cool takilmayi tercih ediyorum mesaj farkli ama ilk aramayi o yapmadigi surece aksam arama konusunda adim atmam
böyle kuşku içinde yaşayıp kafanı yorucagina iyiden bağlanmadan bırak gitsinFarkli illerde yasiyoruz hakkinda cok sey biliyorum aslinda ama evli mi bekar mi onu bilmiyorum kendisi bana bekarim dedi ama hareketleri cok sacma yani saat 21.30 da ya da 22.30 da arayacagim
kesin evli.anlamanıza gerek yok.insanın en boş vakitleri akşam yediden sonradır.demek ki eşi çocuğu var ki size zamanı yokk1 aydir bir adamla gorusuyorum 30 lu yaslarin baslarinda bana cok guzel davraniyor begendiginden bahsediyor onunla farkli illerde yasiyoruz.Simdi bu adam gun icinde bana rahat rahat yazarken ve sık sık whatsappa girerken aksam 7 den sonra cok seyrek giriyor.Kendisi bana bekar oldugunu soyledi ama emin degilim ne yapabilirim sizce ? Nasil anlayabilirim evli olup olmadığını?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?