Evli midir acabaa ?

Akşamları bir kaç defa görüntülü ara ya da sosyal medyada özellikle face de anne babasına bak yaşı büyükler face e böyle şeyler atar

Ne is bu yapar bu adam
isine git sor birine ara sık sık ara mesela şuan ara bakalım açıcam mi

Bekarsa gece 3te de arasan acar. Demek evli. Bu soruyu soruyorsan demek icinden bi ses evli diyor. Onu dinle bence

Hiç paraya acımadin. Az hesaplı ol. Sen benim bildiğim yengenç değilsin

şaka yapıyorum kizmazsin inşallah.

Bekarsa gece 3te de arasan acar. Demek evli. Bu soruyu soruyorsan demek icinden bi ses evli diyor. Onu dinle bence
Yaa icimdeki ses evli diyor ama bana bir ara eski sevgililer muhabbeti acilmisken eski sevgilisinden bahsetti vs.Bir de cok ozgurlugume duskunum falan dedi .Sonra evlilik ve cocugun cok buyuk seorumluljk oldugundan falan bahsetti anlamadim kj hic yalan mi soyluyor yoksa gercekten bekarmi..

Aksam bi bahaneyle ara. Sosyal medyada soyadını aratıp o soyaddaki kadınların profiline de bakabilirsin artık yasadıgı sehire gore falan.. Bunlardan belli olmazsa da bir şey gonderme bahanesiyle ev adresini iste, tepkisinden anlarsın zaten. Hic gorustunuz mu?

Akşamları görüşme nasıl bitiyor. Akşam hiç yazmıyor mu size?

Ne is bu yapar bu adam
isine git sor birine ara sık sık ara mesela şuan ara bakalım açıcam mi
Farkli illerde yasiyoruz hakkinda cok sey biliyorum aslinda ama evli mi bekar mi onu bilmiyorum kendisi bana bekarim dedi ama hareketleri cok sacma yani saat 21.30 da ya da 22.30 da arayacagim

Whatsapp tan mesaj atin sohbet acın sohbetin ortasında arayın dan diye , bakalım ne tepki verecek arayayım mi diye teklif bile etmeyin ki evliyse ortamdan uzaklaşıp aramaya cevap vermesin dan diye arayın açmazsa şüphelenmeye başlayabilirsiniz. Telefonla bence anca bu kadar anlaşılır. Görüntülü arayamam derseniz baska sansiniz yok bence.

Farkli illerde yasiyoruz hakkinda cok sey biliyorum aslinda ama evli mi bekar mi onu bilmiyorum kendisi bana bekarim dedi ama hareketleri cok sacma yani saat 21.30 da ya da 22.30 da arayacagim
böyle kuşku içinde yaşayıp kafanı yorucagina iyiden bağlanmadan bırak gitsin

kesin evli.anlamanıza gerek yok.insanın en boş vakitleri akşam yediden sonradır.demek ki eşi çocuğu var ki size zamanı yokk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…