- 17 Ağustos 2011
- 25.484
- 161.684
- 798
- Konu Sahibi Lopipopiii
-
Mektup göndermek bir yengencin atasporudur, daha bu ay gönderdim bir tane, hala gitmesini bekliyorumHiç paraya acımadin. Az hesaplı ol. Sen benim bildiğim yengenç değilsin
şaka yapıyorum kizmazsin inşallah.
Aksam yaziyor ama assirii seyrek yanj gun icinde cok sik mesajlasiyoruz kendisi bu arada gun icinde de cok sık whatsappa girer ama aksamlari ne whatsappa giriyor dogru duzgun nede yazisiyoruzAkşamları görüşme nasıl bitiyor. Akşam hiç yazmıyor mu size?
Bence şimdi arayın, daha ileri saatlerde ararsanız uyuyordum diye bahane uydurabilirFarkli illerde yasiyoruz hakkinda cok sey biliyorum aslinda ama evli mi bekar mi onu bilmiyorum kendisi bana bekarim dedi ama hareketleri cok sacma yani saat 21.30 da ya da 22.30 da arayacagim
Ay demeyin oyle insallah oyle degildir yakesin evli.anlamanıza gerek yok.insanın en boş vakitleri akşam yediden sonradır.demek ki eşi çocuğu var ki size zamanı yokk
İkinci bir telefonu olabilir mi? Gerçekten şüpheli görünüyor.Aksam yaziyor ama assirii seyrek yanj gun icinde cok sik mesajlasiyoruz kendisi bu arada gun icinde de cok sık whatsappa girer ama aksamlari ne whatsappa giriyor dogru duzgun nede yazisiyoruz
Belki de şu ramazan zamanı ayı gibi uyuyordur tüm akşam (farzı misal ben)kesin evli.anlamanıza gerek yok.insanın en boş vakitleri akşam yediden sonradır.demek ki eşi çocuğu var ki size zamanı yokk
duygusal bağlanmışsınız haklısınız ama yüzde 99 evlidir başka açıklaması olamaz.bu tür adamlar o kadar çok ki sanal dünyada maalesefAy demeyin oyle insallah oyle degildir ya
Mektup yollasin adres istesin. Tatlıya gerek Yok.Mektup göndermek bir yengencin atasporudur, daha bu ay gönderdim bir tane, hala gitmesini bekliyorum
Bence konu sahibi için kesin çözüm. Sonuçta hangi bahaneyle 'hayir veremem' diyecek ki?
her gün mü uyuyor yahuuu?Belki de şu ramazan zamanı ayı gibi uyuyordur tüm akşam (farzı misal ben)
Di mi haklisiniz bu aksam dananin kuyrugu kopacak arayacagim birazdan onuO kadar işin gücün arasında gündüz arayan adam eğer bekar olsaydı akşam haydi haydi arardı maalesef
Bugün bu konuyu netlestir ki daha fazla büyümeden bitmesi yararına
Bak bunuda obur ses soyluyorYaa icimdeki ses evli diyor ama bana bir ara eski sevgililer muhabbeti acilmisken eski sevgilisinden bahsetti vs.Bir de cok ozgurlugume duskunum falan dedi .Sonra evlilik ve cocugun cok buyuk seorumluljk oldugundan falan bahsetti anlamadim kj hic yalan mi soyluyor yoksa gercekten bekarmi..
Of cok gergin bir ortamDi mi haklisiniz bu aksam dananin kuyrugu kopacak arayacagim birazdan onu
Çok mantıklı görmedim sessizdeydi gibi bir bahanesi de olmazWhatsapp tan mesaj atin sohbet acın sohbetin ortasında arayın dan diye , bakalım ne tepki verecek arayayım mi diye teklif bile etmeyin ki evliyse ortamdan uzaklaşıp aramaya cevap vermesin dan diye arayın açmazsa şüphelenmeye başlayabilirsiniz. Telefonla bence anca bu kadar anlaşılır. Görüntülü arayamam derseniz baska sansiniz yok bence.
Vallahi cok mantikli aynen bunu yapicamÇok mantıklı görmedim sessizdeydi gibi bir bahanesi de olmaz
Siz öyle mi öğrenmiştiniz evli ve bir türlü ayrilamadıgıbız sevgilinizin medeni durumunu?Aksam bi bahaneyle ara. Sosyal medyada soyadını aratıp o soyaddaki kadınların profiline de bakabilirsin artık yasadıgı sehire gore falan.. Bunlardan belli olmazsa da bir şey gonderme bahanesiyle ev adresini iste, tepkisinden anlarsın zaten. Hic gorustunuz mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?