Evli midir acabaa ?

Hiç paraya acımadin. Az hesaplı ol. Sen benim bildiğim yengenç değilsin
şaka yapıyorum kizmazsin inşallah.
Mektup göndermek bir yengencin atasporudur, daha bu ay gönderdim bir tane, hala gitmesini bekliyorum
Bence konu sahibi için kesin çözüm. Sonuçta hangi bahaneyle 'hayir veremem' diyecek ki?

Akşamları görüşme nasıl bitiyor. Akşam hiç yazmıyor mu size?
Aksam yaziyor ama assirii seyrek yanj gun icinde cok sik mesajlasiyoruz kendisi bu arada gun icinde de cok sık whatsappa girer ama aksamlari ne whatsappa giriyor dogru duzgun nede yazisiyoruz

Farkli illerde yasiyoruz hakkinda cok sey biliyorum aslinda ama evli mi bekar mi onu bilmiyorum kendisi bana bekarim dedi ama hareketleri cok sacma yani saat 21.30 da ya da 22.30 da arayacagim
Bence şimdi arayın, daha ileri saatlerde ararsanız uyuyordum diye bahane uydurabilir

O kadar işin gücün arasında gündüz arayan adam eğer bekar olsaydı akşam haydi haydi arardı maalesef
Bugün bu konuyu netlestir ki daha fazla büyümeden bitmesi yararına
Di mi haklisiniz bu aksam dananin kuyrugu kopacak arayacagim birazdan onu

Bak bunuda obur ses soyluyor dene bence gece 1 de ara. De ki kabus gordum seninle konusmak istedim. Bakalim acacakmi?

Çok mantıklı görmedim sessizdeydi gibi bir bahanesi de olmaz

Siz öyle mi öğrenmiştiniz evli ve bir türlü ayrilamadıgıbız sevgilinizin medeni durumunu?

Gerçekleri öğrenmekte yetmiyor bazı insanlara bilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…