- Konu Sahibi Lopipopiii
-
Cok iyimsersinEvde Cool zaman geçiriyor belki adam.
Ben banlanmadan kaçayım buralardan.
İyi geceler.
Konu sahibine atıfta bulundum aslında. Kendisi Cool olduğu için aramiyordu bu adamı. Ordan espiri şey ettim.Cok iyimsersin
Kaslı adam kız, boru mu? Üffff.Demek ki saat 7den sonra arayan coolluktan men ediliyor
Bakıyoruz ki test edildi onaylandı
Konu sahibi kaslı adama sövemediği için üyelere saldırdı ve kapanış
Belki protein tozuyla şişirmiştir inebilme ihtimalini düşünmemiş mi konu sahibi? Tabi coolluk olmazdı düşünseydiKaslı adam kız, boru mu? Üffff.
En son bazı üyelerin zeka seviyesiyle ilgili tespitler yapmaya çalışınca mune gönderdikonu sahibi banlanmis bir şeymi kaçırdım oysa burdayım
bakayım önceki sayfalaraEn son bazı üyelerin zeka seviyesiyle ilgili tespitler yapmaya çalışınca mune gönderdi
Haklısın kuzum. Ben allah 'ın sevdiği kuluyum galiba eşimle sosyal medya da tanıştık. 1. yılımızda 1 haftalık evliydik. Erkeklerde Karakter meselesi ya.hepsi de değil yanii
Kocam mutfağa sigara içmeye gitti. Kim aradı ne yapıyorsun burada dedim.. Ne saçmalıyorsun dedi. Durumu anlattım. Gerizekalısin harbi dedi. Çok güldü bana.
şuan herkes tetikte çalan her tel konu sahibi olabilir
Yönetici sabri bey de olsa aidat için arasa dahi
herkesin yüreği hop hop
Allah mutluluğunuzu bozmasın. Herkes kötü art niyetli yalancı değil sosyal medyada. Dürüstü de var dolandırıcısı da cinsellik peşinde koşanı da var.Haklısın kuzum. Ben allah 'ın sevdiği kuluyum galiba eşimle sosyal medya da tanıştık. 1. yılımızda 1 haftalık evliydik. Erkeklerde Karakter meselesi ya.
Kimliğini göster de.1 aydir bir adamla gorusuyorum 30 lu yaslarin baslarinda bana cok guzel davraniyor begendiginden bahsediyor onunla farkli illerde yasiyoruz.Simdi bu adam gun icinde bana rahat rahat yazarken ve sık sık whatsappa girerken aksam 7 den sonra cok seyrek giriyor.Kendisi bana bekar oldugunu soyledi ama emin degilim ne yapabilirim sizce ? Nasil anlayabilirim evli olup olmadığını?
hepimiz gülelim inşallah canımarada bana öyle gelir yazarım
aman gülün ALLAH gülmeden ayırmasın
aakşam konu sahibi aramış ben seni ararım demiş aradı mı bugün ne oldu bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?