Evli midir acabaa ?

Arkadaş niye banlanma olaylarına girdiniz hemen ya... Bugün merak ettiğim konular arasındaydı bu konu. İlgimi çeken konuyu baltaladiniz resmen.

Demek ki saat 7den sonra arayan coolluktan men ediliyor
Bakıyoruz ki test edildi onaylandı
Konu sahibi kaslı adama sövemediği için üyelere saldırdı ve kapanış
Kaslı adam kız, boru mu? Üffff.

Kaslı adam kız, boru mu? Üffff.
Belki protein tozuyla şişirmiştir inebilme ihtimalini düşünmemiş mi konu sahibi? Tabi coolluk olmazdı düşünseydi
Bide diyor ya kaslı yakışıklıydı yaaa, o yüzden sadece karakterine sövmek istiyorum diye coollkskdkkssjdjksjdkd

konu sahibi banlanmis bir şeymi kaçırdım oysa burdayım

Bu bdv de dizi gibi ayol en heyecanlı yerinde
Sezon finali yapıyor sanki
Konu sahibi ogrenebildi mi acaba aslında evli olduğu bariz belli ama insan adamın nasıl gerçeği itiraf edeceğini merak ediyor doğrusu.

Adamla tanışmak için baya taklalar atmıştın artk başka kişilerde denersin şansını Nasıl hasta insanlarsınız ya ablasının whatsap grubundan adam beğenip yanlışlıkla arama numarası yapmak

yaaa bekar adamın nesi müsait olmayacak akşamları? bal gibi de evli işte.
bekar olsa ama müsait olmasa evli değilse söyler yani mahmutlardayım şu an şunu bunu yapıyoruz o yüzden seni sonra arayayım der, müsait değilim ne? ya evli ya da beraber yaşadığı sevgilisi var. iş güç sırasında arayabilen insan akşam araşamıyorsa... belli yani.

Kocam mutfağa sigara içmeye gitti. Kim aradı ne yapıyorsun burada dedim.. Ne saçmalıyorsun dedi. Durumu anlattım. Gerizekalısin harbi dedi. Çok güldü bana.

koptum ya bende MssPARE nin mesajını okuyunca o saatte biri aradımı ya oldum
bide dün adamımın doğum günüydü ablası aradı o saatlerde hatta dibine girmiştim biliyorum ablasıydı. ah MssPARE ah

(konuyu yeni okuyunca aradımı ne oldu ya kadar geldim buralara)

şuan herkes tetikte çalan her tel konu sahibi olabilir

Yönetici sabri bey de olsa aidat için arasa dahi

herkesin yüreği hop hop

Haklısın kuzum. Ben allah 'ın sevdiği kuluyum galiba eşimle sosyal medya da tanıştık. 1. yılımızda 1 haftalık evliydik. Erkeklerde Karakter meselesi ya.
Allah mutluluğunuzu bozmasın. Herkes kötü art niyetli yalancı değil sosyal medyada. Dürüstü de var dolandırıcısı da cinsellik peşinde koşanı da var.

Kimliğini göster de.

arada bana öyle gelir yazarım
aman gülün ALLAH gülmeden ayırmasın

aakşam konu sahibi aramış ben seni ararım demiş aradı mı bugün ne oldu bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…