- Konu Sahibi Lopipopiii
-
1 aydir bir adamla gorusuyorum 30 lu yaslarin baslarinda bana cok guzel davraniyor begendiginden bahsediyor onunla farkli illerde yasiyoruz.Simdi bu adam gun icinde bana rahat rahat yazarken ve sık sık whatsappa girerken aksam 7 den sonra cok seyrek giriyor.Kendisi bana bekar oldugunu soyledi ama emin degilim ne yapabilirim sizce ? Nasil anlayabilirim evli olup olmadığını?
yok zaten adam yalnız yasamasına ragmen keşkelerle cümleler kurmuş cağırmamış da :)amannn ne yapıyorsunuzzz?konu sahibi o şehre falan gider adam da başka bir ev ayarlar.ondan sonra entrikalarrr yalanlarrrr.gitmesin hiç biryere
Ya siz iyi değilsiniz gerçekten dizinde internetten tanıştığınız kilolu flörtünüz olmamışmıydı ortada sebep yokken evlenecekmişsiniz gibi konu açmamışmıydınuz?Yok yaa ne yüzyüze gelmesi . 1 ay sanal
hayır önce sen kapat muhabbeti’nin bi önceki leveli aşırı cool hareketmişYaa iliskiler konusunda cool takilmayi tercih ediyorum mesaj farkli ama ilk aramayi o yapmadigi surece aksam arama konusunda adim atmam
Ay ben bu sitedeki hanımların fil hafızasına hayranımgece yatınca sabaha benim beynim resetleniyor
Senin gibi garip garip kavgaci yorum yazanlaraydi o tepkim burdaki 2 ksii haric kimse o tarz yorum yapmadi diye olabilir mi acaba bi o beynini kullanip dusun bakalimNe oldu gecen gun saydiriyordunuz bize Kezban diye. Hani bir daha girmeyecektiniz siteye? Ne oldu?
Ya bos bos konusma sifremi unuttum diye yeni bir hesap aldim ayni gmaille bayiliyosun iftirayaO kadar saydi bize ve hala konu acabiliyor. Bunu yaparken de kullanici adini degistiriyor tabii. Kafalar nasil piril pirilsa artik.
Ahahhaha aynen onlarda olmasa puzzle ı birlestiremicektikAy ben bu sitedeki hanımların fil hafızasına hayranımgece yatınca sabaha benim beynim resetleniyor
Benim gb beyni resetlenenlerdense demekO kadar saydi bize ve hala konu acabiliyor. Bunu yaparken de kullanici adini degistiriyor tabii. Kafalar nasil piril pirilsa artik.
Senin gibi garip garip kavgaci yorum yazanlaraydi o tepkim burdaki 2 ksii haric kimse o tarz yorum yapmadi diye olabilir mi acaba bi o beynini kullanip dusun bakalim
Bir sey diym mi disarda kadinlar kulubu icin bir suru yorum yapiyolarya sadece milleti linclemek adina yapilan kezbanimsi yorumlar vallahi /90 i sizden bahsediyor anca nefret dokup egonuzu tatmin ediyorsunuz
Ay zaten bir daha ben buraya gelir miyim
Uf ikile ya yapistin kene gibi cik konumdan
Beynimdeki son fosforları dark’ı çözmeye çalışırken harcamış biri olarak ben de o hatunlara minnettarımAhahhaha aynen onlarda olmasa puzzle ı birlestiremicektik
Oy birliğiyle evli olduğuna karar verdikYorumları okumadım,
Ee Adam evlimiymiş ?
Ya baktim da vallahi ne kadar hakliymsiimm.Tam kezbansinn isin gucun milletr salca olmak acayip dogru tespitlerde bulunmusum.Insanda omurga olur biraz. Terbiyesizce bize Kezban deyip hala yorum istemek...
Oy birliğiyle evli olduğuna karar verdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?