- 7 Ağustos 2013
- 966
- 1.095
- 313
- Konu Sahibi Meczup Hatun
- #41
Evlenirken biraz akıllı olmak gerekiyor özetle. Hatta biraz değil, çok akıllı olmak gerekiyor. Oturup ciddi ciddi "yahu ben bu adamın bu huyunu 40 sene çekebilir miyim, bugünün yarını da var" vs vs. Kadınlar öyle düşünmeden hareket ediyor ki, aklım almıyor. Mesela burada yazılanlar: "ayy ben o tür bir pantolon giyemiyorum, sevgilim yasakladı, giyersem bacaklarımı kırar, öüüff zaten sevgilimden dolayı artık giyecek şey bulamıyorum ki gardrobumda, ama ihihihi canım aşkım benim."
Veya
"Ben napayım kendim gibi bir adamı ki. Arada kavga gürültü çıkmalı ki evlilik monoton olmasın. Benimle aynı hayat görüşünde biriyle evlenmek istemezdim"
Vs. O kadar çok görüyorum ki bunlardan. Evlendikten sonra buralarda ağlıyorlar işte.
Olmayacağı baştan belli işler çocuk oyuncağı gibi geliyor kimilerine.
Herkes evlenirken 10 kere düşünsün.
2 Arkadaşım 6-7 yıl çıkarak evlendi. Balayına gittiler . Kız bikinilerini almış götürmüş... çocuk giydirmemiş. Ve daha önce hiç böyle bir davranışını olmamış çocuğun. Hatta kızı sürekli kuytu yerlere götürmüş kız oturmuş kitap okumuş kendisi yüzmüş .. böylesi insanlarda oluyorum :/ sen o kadar tanı çık gez.. adam evlendik diye bir anda değiş