Evli olan ve çalışmayan bayanlar,,geliriniz ailenizden mi? eşinizden mi? lütfen yardm

yanı ayrılık ıyı olmaz tabıkı ama yınede o yasamdan kurtuldum. fakat Allah kımsenın basına vermesın cok zor.. o yuzden hemencık ayrılalım denmemelı.. skldm bıraz daha konus ıns yoluna gırerr

evet canım ayrılığın iyisi mi olur ama napıcaksın
skldm için ben de aynı fikirdeyim daha 5 ay olmuş mesajlarda keyfi de yerinde gibi:86::86:
bence eşiyle gerekirse bin kere daha konuşsun hallederler inşallah

evet canım ayrılığın iyisi mi olur ama napıcaksın
skldm için ben de aynı fikirdeyim daha 5 ay olmuş mesajlarda keyfi de yerinde gibi:86::86:
bence eşiyle gerekirse bin kere daha konuşsun hallederler inşallah

ınss... keske hersey duzelrı

kendı aılen bılıyomu bu durumu onlar ne dusunuyor .. ayrılıkdan yana mı aılen.. hanı tekrar gıdersen nasıl bı tavırla karsılanırsın ?

gayet normal karsilanırım cunku anlattım biliyolar,annemde böle sıkıntı çektirme yok yere kendine kizim konus olmuyosa zorlama dedi.biliyolar beni de ondan,sabrım tasarsa kalmam ben urasamıorm

Evlilikte bundan başka sorunlar var mı? Bence zamanla düzelir.

gayet normal karsilanırım cunku anlattım biliyolar,annemde böle sıkıntı çektirme yok yere kendine kizim konus olmuyosa zorlama dedi.biliyolar beni de ondan,sabrım tasarsa kalmam ben urasamıorm

tmm aılen anlayısla karsılıyorsa sorun yok.. ama yınede sımdılık sen bukdr ayrılıgı dusunme. yanı esınle konusurken ayrılırım olmazsa dıyerek konusmaya baslama. bu konu onemlı cunku. yoksa sana ters gelen bısı soledımı hemen ayrılalım dıyebılırsın. sen en son dusun olurmu canım

evet duzelır gıbı gelıyorda. sımdı yazdıklarımla etkılemek ıstemıyorum ama yınede yazaym bu sorun onemlı hemde cok onemlı . benım moralım bozuluyodu esım ole davranınca. ve bu her anımızı etkılıyodu cunku moral bozuk. mutsuz oluyosun ne kdr mutlu olmaya calıssanda olmuyor. ve baska yonlerden de sorun oluyordu. senı sevıyorum kelımesı basıt kalıyodu dıyesım gelmıyodu. vede bole bole sogukluk gırıyor araya

ya bu sorun baya yeterli aslında:) yani bu cimriliğinin sıkıntısı beni zaten hep daraltıyor ve tahammülsüz biri yapıyor anlatabildimmi.yani kavgaya meyilli ve bıkkın oluyorum,yani zaten baska kavgaya lazım olmyo:)
mutsuz etmeye yetiyo beni

Tahmin edebiliyorum canım, ben kendim de çalışıyorum ama çalışmasam da böyle sorunlarla karşılaşacağımı sanmıyorum, eşim öyle bir insan değil çok şükür. Bana ekkartını çıkardı, kendi kartını da verir istediğimi almama da izin verir internetten, güvenir çünkü bana.
Şu an çalışmıyorum izindeyim ve hiç bir sorun olmadı.

İlk başlarda borç içinde olduğumuz için çok tutumlu davrandık , sıkıntılı bir durum istediğini alamamak ve maddi olarak kısıtlı olmak, ama sizin ki daha zor tabi. Ama değişmez diye birşey de yok. Değişen eşler de varmış, denemeye değer.

Allah bozmasınn ınss

İnşallah,
Bence liste yapıp alışverişi eşinin yapmasını sağlamalısın skldm, masrafları görmeli, sana ona göre para bırakmalı, günlük veya aylık, ya da haftalık ona birlikte karar verirsiniz.
Ya da sana harçlık vermeyi akıl edemiyorsa sözünü dinleyeceği biri ona akıl vermeli. Görümcen kaynın... Kimsesi yok mu kendi ailesinden?

başlığa takıldım evli olduğum halde neden ailemden bi gelir alayım:44::26:eşim vermek zorunda evlenmişim artık aileden para almak neyin nesi?

CANIMCIm;
bence sakin bir şekilde medenice konuş bu sorunu eşinle.kelimelerini iyi seç.
belki eşin ailesinden böyle görmüştür,böyle olacak zannediyordur.o da yeni evli sonuçta bazıları kadına para verilmemesinden yanadır ya.o da bu şekilde görmüş olabilir.yani bu konuda kendini değiştirebilir.

bu erkeklerı anlamıyorum. bılmezmı ya alınacakları ıhtıyacları. bal gıbı bılıyo evlenıo sonra sıkıntıya dusuyor madem evlenme ya .. yıne hey heylerımgeldı

başlığa takıldım evli olduğum halde neden ailemden bi gelir alayım:44::26:eşim vermek zorunda evlenmişim artık aileden para almak neyin nesi?

ee vermıyosa napacaksın bı yerde aılenden mecbur ıstyıyon ılac mesela para vermıo napacan

cok guzel yazmıssın akıllıbıdık .. aılesı ole olabılır. ıns esıde uyarılardan anlayan bırısıdr vede kolaylıkla cozulur bu sorunn

ya banada cok ters gelio evli olduğu halde aileden para gelmesi öle biseyde yasamadım hic ama sonuçta o sekılde yapanlarda var onlarda kendını kötü hissetmesın herkes ne durumda olursa olsun paylasabilsin durumunu diye baslıkta o sekilde yazdım.

ayrılıgı düşünüyosan bile şu noktada ona söyleme derim çünkü her kavgada lafı ayrılıga getiren bi insanla bnde beraber olmak istemem ve sabrımın taştıgı an ayrıl git derim yanii ona o fırsatı verme..
çalışmak istedigini söyle neden derse özel ihtiyaçlarımı bile karşılamaya yeticek bi param yok elimde de bu şekilde anlat olmadı mı o zamn kendi bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…