yanı ayrılık ıyı olmaz tabıkı ama yınede o yasamdan kurtuldum. fakat Allah kımsenın basına vermesın cok zor.. o yuzden hemencık ayrılalım denmemelı.. skldm bıraz daha konus ıns yoluna gırerr
evet canım ayrılığın iyisi mi olur ama napıcaksın
skldm için ben de aynı fikirdeyim daha 5 ay olmuş mesajlarda keyfi de yerinde gibi:86::86:
bence eşiyle gerekirse bin kere daha konuşsun hallederler inşallah
kendı aılen bılıyomu bu durumu onlar ne dusunuyor .. ayrılıkdan yana mı aılen.. hanı tekrar gıdersen nasıl bı tavırla karsılanırsın ?
o aylık konusundaki restleşme bu gecenin ilerleyen saatlerinde kesinlikle olucak canm.suan evde bi tanıdık var birazdan gider,sorada bi sekilde konuya giricem ben. kıran kırana bi mücadele olcağı kesin:)))) çünkü çözüm istyorum hemen bu gece.acıklığa kavusturulcak bu mevzu.hatta ben ayrılığa daha yatkın gibiyim nedense.sanırım 5 aydır cimrilik falan sevgimde bittiiii
gayet normal karsilanırım cunku anlattım biliyolar,annemde böle sıkıntı çektirme yok yere kendine kizim konus olmuyosa zorlama dedi.biliyolar beni de ondan,sabrım tasarsa kalmam ben urasamıorm
Evlilikte bundan başka sorunlar var mı? Bence zamanla düzelir.
tamam öle yaparm.hayırlısı sonuçtaaa:))
Evlilikte bundan başka sorunlar var mı? Bence zamanla düzelir.
Tahmin edebiliyorum canım, ben kendim de çalışıyorum ama çalışmasam da böyle sorunlarla karşılaşacağımı sanmıyorum, eşim öyle bir insan değil çok şükür. Bana ekkartını çıkardı, kendi kartını da verir istediğimi almama da izin verir internetten, güvenir çünkü bana.
Şu an çalışmıyorum izindeyim ve hiç bir sorun olmadı.
İlk başlarda borç içinde olduğumuz için çok tutumlu davrandık , sıkıntılı bir durum istediğini alamamak ve maddi olarak kısıtlı olmak, ama sizin ki daha zor tabi. Ama değişmez diye birşey de yok. Değişen eşler de varmış, denemeye değer.
başlığa takıldım evli olduğum halde neden ailemden bi gelir alayım:44::26:eşim vermek zorunda evlenmişim artık aileden para almak neyin nesi?
CANIMCIm;
bence sakin bir şekilde medenice konuş bu sorunu eşinle.kelimelerini iyi seç.
belki eşin ailesinden böyle görmüştür,böyle olacak zannediyordur.o da yeni evli sonuçta bazıları kadına para verilmemesinden yanadır ya.o da bu şekilde görmüş olabilir.yani bu konuda kendini değiştirebilir.
başlığa takıldım evli olduğum halde neden ailemden bi gelir alayım:44::26:eşim vermek zorunda evlenmişim artık aileden para almak neyin nesi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?