Evliymis iste napcaksin.4 aydır tanıyorum onu aynı işyerindeyiz cok iyi temiz kalpli birisi ben onu is yerinde ilk gördüğümde içim kıpır kıpır oldu ben ona bakıp güldüm ilk gün o da bana bakıp güldü cok sıcak bir şekilde sonra tanıstık biraz aradan zaman geçti sürekli yanıma gelmeye başladı ama sürekli beni gördüğünde sürekli el sallar 2 hafta boyunca ise gitmedim rapor aldım islerim vardı o da merak etmiş telaşlanmış 2 haftadır neredeydin seni cok merak ettim bir sorunmu var diye sordu neyse bu benimle çok sık ilgilenmeye başladı sanki böyle arkadaşlıktan öte farklı bir boyutta gibi sürekli merak ediyor telaşlanıyor benim için ama kötü olan bir durum var kendisi 1 yıllık evli bile değilmis ben bunu yeni öğrendim evli olduğunu çok kötü oldum ne yapacağımı bilemedim. Sizce neden böyle farklı davraniyor bukadar çok merak ediyor ve beni görünce içi kıpır kıpır oluyor anlamadım evli olması kafamı karıştırdi bu kadar ilgi neden? Sanki sürekli benimle vakit gecirmek tum zamanini bana ayirmak iatiyormuş gibi bir hali var?
Kendine eglence ariyor demekki sana denk gelmis aklin mantigin varsa evli barkli adamdan uzak dur. Belliki adam serefsiz evliyken bile baskasina kur yapiyor sen bari onun seviyesine inme4 aydır tanıyorum onu aynı işyerindeyiz cok iyi temiz kalpli birisi ben onu is yerinde ilk gördüğümde içim kıpır kıpır oldu ben ona bakıp güldüm ilk gün o da bana bakıp güldü cok sıcak bir şekilde sonra tanıstık biraz aradan zaman geçti sürekli yanıma gelmeye başladı ama sürekli beni gördüğünde sürekli el sallar 2 hafta boyunca ise gitmedim rapor aldım islerim vardı o da merak etmiş telaşlanmış 2 haftadır neredeydin seni cok merak ettim bir sorunmu var diye sordu neyse bu benimle çok sık ilgilenmeye başladı sanki böyle arkadaşlıktan öte farklı bir boyutta gibi sürekli merak ediyor telaşlanıyor benim için ama kötü olan bir durum var kendisi 1 yıllık evli bile değilmis ben bunu yeni öğrendim evli olduğunu çok kötü oldum ne yapacağımı bilemedim. Sizce neden böyle farklı davraniyor bukadar çok merak ediyor ve beni görünce içi kıpır kıpır oluyor anlamadım evli olması kafamı karıştırdi bu kadar ilgi neden? Sanki sürekli benimle vakit gecirmek tum zamanini bana ayirmak iatiyormuş gibi bir hali var?
Bana da öyle geldi. Bilip bilmeden elin adamına sövmek istemedim açıkçası Astoria.Arkadaş biraz kendi kendine gelin güvey olmuş gibi geldi bana, adama yüklenmeye gerek görmüyorum. 2 hafta boyunca görmediğim bir iş arkadaşıma ben de "Nerelerdeydin ya" falan derim bu illa ona yazdığım anlamına gelmez ki.
Konu sahibi, siz muhtemelen bu adamı yakışıklı buluyorsunuz ve size olan tavırlarını kendinize yanlı olarak yorumlama niyetindesiniz, içinin kıpır kıpır olduğu sizin tabiriniz mesela bence öyle bir durum bile yok. Adam evliymiş bir, ikincisi de bekar olsa bile size ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Başka "kısmetlerinize" bakın.
Ne demezsin adam melek melekcok iyi temiz kalpli birisi
Evli olan bir insanla arkadaşlık dışı bir durum düşünmen saçma4 aydır tanıyorum onu aynı işyerindeyiz cok iyi temiz kalpli birisi ben onu is yerinde ilk gördüğümde içim kıpır kıpır oldu ben ona bakıp güldüm ilk gün o da bana bakıp güldü cok sıcak bir şekilde sonra tanıstık biraz aradan zaman geçti sürekli yanıma gelmeye başladı ama sürekli beni gördüğünde sürekli el sallar 2 hafta boyunca ise gitmedim rapor aldım islerim vardı o da merak etmiş telaşlanmış 2 haftadır neredeydin seni cok merak ettim bir sorunmu var diye sordu neyse bu benimle çok sık ilgilenmeye başladı sanki böyle arkadaşlıktan öte farklı bir boyutta gibi sürekli merak ediyor telaşlanıyor benim için ama kötü olan bir durum var kendisi 1 yıllık evli bile değilmis ben bunu yeni öğrendim evli olduğunu çok kötü oldum ne yapacağımı bilemedim. Sizce neden böyle farklı davraniyor bukadar çok merak ediyor ve beni görünce içi kıpır kıpır oluyor anlamadım evli olması kafamı karıştırdi bu kadar ilgi neden? Sanki sürekli benimle vakit gecirmek tum zamanini bana ayirmak iatiyormuş gibi bir hali var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?