Evli olduğunu yeni öğrendim çelişkideyim???

Evliymis iste napcaksin.

Ici niye kipir kipir ediyor soylim serefsizde ondan

Peki sen niye bu kadar irdeliyorsun evli oldugunu ogrendikten sonra NE ONEMI VAR

Arkadaş biraz kendi kendine gelin güvey olmuş gibi geldi bana, adama yüklenmeye gerek görmüyorum. 2 hafta boyunca görmediğim bir iş arkadaşıma ben de "Nerelerdeydin ya" falan derim bu illa ona yazdığım anlamına gelmez ki.

Konu sahibi, siz muhtemelen bu adamı yakışıklı buluyorsunuz ve size olan tavırlarını kendinize yanlı olarak yorumlama niyetindesiniz, içinin kıpır kıpır olduğu sizin tabiriniz mesela bence öyle bir durum bile yok. Adam evliymiş bir, ikincisi de bekar olsa bile size ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Başka "kısmetlerinize" bakın.

Bekar olaymış iyiymiş ama evli o yüzden çaktırmadan uzaklaş yine selam ver ama baygın bakışlarını çek yoluna bak o da içindeki iyi niyeti gösterecek başka çıtırlara yönelir iyi ki erken öğrenmişsin

Kendine eglence ariyor demekki sana denk gelmis aklin mantigin varsa evli barkli adamdan uzak dur. Belliki adam serefsiz evliyken bile baskasina kur yapiyor sen bari onun seviyesine inme

Bana da öyle geldi. Bilip bilmeden elin adamına sövmek istemedim açıkçası Astoria.
Yani evli diye iş arkadaşına neredesin falan diyemeyecek mi bir insan?
Bakışmalar falan demiş de bakışma göreceli bir şey. Sen hoşlanıyorum diye bakıyorsun, ama o da ne diye beni inceliyor bu kadın diye bakıyor olabilir. Ortada somut bir kanıt yok adamın konu sahibi ile ilgilendiğine dair.
Konu sahibi böyle ummak istiyor olabilir. Arada oluyor yani herkesin başına gelebilir, yanlış yorumlayıp hayale dalabiliyoruz kimi zaman.

Ben seninle ilgili hem bu konun hemde gecmis konularinla ilgili yorum yapayim. daha 18 yasindasin liseyi gecen yil bitirdin ve yazilarindam cikardigim yorum bencilsin ve insanlar ondan sana yaklasmiyorlar. genel itibariyle hep buraya konu acmissin ama sana deger verip yazanlara nezaketen cevap bile vermemissin cunku sadece cikar olarak bakmissin olaya. bu bakis acisida normal.hayatta digerlerine ititci gelmis ve senden uzak duruyorlar. ki bende seni tanisam oyle yapardim. birde bu olayda sen zaten adamin evli olmasini umursamiyorsun bile eger farkli olsaydi dusuncen konu bile acmazdin adami tersler ve kapatirdin herseyi. yani sen o kadinin yuvasini yikmaya ugrasacaksin ama kadin âbuyuk bir ihtimal ogrenip seni o isyerinde rezil edecek olacaklar bu

Evli olması neden böyle davranıyor içi kıpır kıpır ediyor sorularını bence aklından çikarman için yeterli bi gerekçe. Kendini geri çek belki farkında olmadan yeşil ışık yakmışsındır. Sende hoşlanıyorsan herseferinde aklından evli olduğu çıkarma, kimse vazgeçilmez değidir!!!

ooo bir metres konusu daha

kıpır kıpır olan kalp mi başka yer mi bilemedim aman ban yemek istemem yine kusura bakmayın memlekette adam yok gibi ''başka bir kadına ait olan adam'' a yanaşmak neyin nesi.

şimdi diyeceksin ki o geldi o beni istiyor bik bik bik
gurur denen şey sende olsa zaten sormazsın bile tekmeyi koyarsın ama nerde inşallah karısı öğrenirde şöyle evire çevire bir had bildirir iş yerine de rezil rüsva eder

Adam evli olduğunu öğrendiniz madem neden daha bir umut var içinizde ?
Öööff nasıl insanlar var ya .bir sürü bekar varken neden evli yada hayatında biri olan kişiler

Needen bılıyrsun ıcının kıpur kıpır oldugunu sana syledı mı ??? Tum vaktını benımle gecrmek ıstıyormus gıbı dedın nerden bılıyrsun sana syledı mı ??? Eger oyle olsaydı ıs cıkısı senı bıyerlere gturmek ısterdı ??? Hıc byle bıseyden bashetmemıssın anladıgım kadaryla sadece ıs yerınde grustunuz ... Iyı bı ınsan olamaz yanı senı merak etmesı sevmesı arkadasca olamaz yanı kesın yuruyordur!!! evet haklısın(!) yanı kusurabakmayında her ıyılıkten bıseyler cıkarmayın rıca edıyorum... Insanlar sıcakkanlı ıyılık sever ınsanları grunce hep baska yere cekıyrlar davranıslarını ben egelıyım bızde bu tur seyler normal guler yız samımıyet yardım bunlar nrmal hergun knısup selam verdıgın arkadasın ıkı hafta yok oluyorsa onun adına telaslanmak merak etmek normal, ınsanımız sıcak ama su an ıc anadoluda yasıyrum bu tur davranıslar sergılıyorsan hemen yanlıs anlasılıyorsun sacma bır sekılde bu arada sadece konu olarak yazılanı okudum ona cevabımdır...

Celiskiye gerek yok canım benim adam belliki karısını sevmiyo belliki mecburiyetten evlenmiş bu kadar merak ettigine göre sana aşık olmaya başlamış..

BOYLE SEVIYESIZCE BI KONU ACTIGINA GORE BU TARZ BI YORUM BEKLIYOSUN SANIRIM.
BAK BI ERKEK ASIK OLDUGU KADINLA EVLENIR EVLIYKENDE KIMSEYE ASIK OLMAZ..
MIŞ GIBI YAPAR MAKSAT İŞİ GORULSUN. EVLI ERKEK MERAKINIZ NIYE.
SUNUDA SOYLEYIM SEN DUN LEYLA GIBI HAYALLERE DALIP BURAYA BOYLE BI KONU ACARKEN O ESIYLE AKSAMA NE YAPSAK DIYE KIPIR KIPIR PLANLAR YAPIYODU EMIN OL

Size öyle geliyor olmasın şakın. Yada etkilendiğiniz için ilgili alakalı sanıyor olmayın. Hangi devirdeyiz sosyal medya var hiç mi bakıp görmediniz medeni durumunu. Hadi geçtim o çapkın olsun cidden asılıyor olsun size evliymiş bile bile hemcinsinize ihanet edilmesine neden ve sebep mi olacaksınız çekin çizginizi hayatınıza bakın madem evli

Evli olan bir insanla arkadaşlık dışı bir durum düşünmen saçma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…