- 26 Haziran 2017
- 485
- 372
- 18
- Konu Sahibi guclukadin28
-
Merak ettim sadece.Esnek olursa noluyo
Niye bunu ogrenme geregi hissettiniz
Oba yorumlara bak bir de konuya bak valla bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?
Ya her sitede farkli seyler yaziyor. Ben 4 kere denedim aci hissediyorum ama kanamam olmuyor derdim buBunu arama motoruna yazıp cevap alabilirdiniz,ya da bir doktor muayenesini arayabilirdiniz.buraya yazma nedeninizin bu soru olmadığını düşünüyorum ben,başka sormak istedikleriniz mi var acaba? Bir derdiniz bu durumla ilgili belki de
İki kişi mi kullanıyorsunuz hesabı yoksa dalga mı geçiyorsunuz bizimle ey konu sahibesi?[/QUOT
Tek kisi kullaniyorum. Sen rahat ol
Aynen aynen bendim zaten insan evlilik dışı prezervatifle bile ilişkiye girmemeli diyenHelal olsun usenmemissin bos insan. Ha iyi oku yorumlarimida cunku ben onlarin zinalarina laf etmedim zina falan takmam. Ben bi sey yapip yapip korkmalarina guldum. Bu arada derdim bakirelikte degil. Zarimin esnek olup olmadiga baktirmak sayin bos insan.
esnek olsa ne olacakBen zaten bakirelige onem vermiyorum kanamam olmadi. Zarim esnekmi diye baktiricam bakireysem esnek cunku..
Benim evli olmadigimi nerden biliyosun belki evliyimdir ayrica ben hamile kalmam korkma sen ben rahatimAynen aynen bendim zaten insan evlilik dışı prezervatifle bile ilişkiye girmemeli diyen
Evet gereksiz bir merak oyle merak ettim tesekkur ederim hanfendiBir doktor olarak bana gelmiş olsanız ben sizi hiç ayıplamam kadın Doğum hekimlerine başvurmanız gerekmekte .yaşınız 18 üstü ise herhangi bir problem teşgil etmez 18 altı ise tecavüze karşı adli rapor tutulabilir hekimin görüşüne bağlı.sizin şikayetiniz olmadığı için rapor tutmayadabilir.kanamanız olmaması esnektir demek değil sadece yırtıldığı yerden kılcal damar geçmiyordur kanamamıştır.ya da kanamıştır az kanamıştır anlamamışsındır.ya da esnek zar vardır.kızlık mevzuu sizin için önem teşgil etmiyorsa gereksiz bir meraktır.
İki kişi mi kullanıyorsunuz hesabı yoksa dalga mı geçiyorsunuz bizimle ey konu sahibesi?
Ters davranmaz ama gidip devlete öyle baktıracağım da denmez nasıl bilmiyorsunuz onu anlamadımGitmek istiyorum ama utaniyorum yasimda 21. Doktor nasil karsilar? Ters davranirmi bilmiyorum ya utaniyorum aslinda ama ogrenmemde gerek bakire olup olmadigimi bilmiyorum cunku..
Gitmek istiyorum ama utaniyorum yasimda 21. Doktor nasil karsilar? Ters davranirmi bilmiyorum ya utaniyorum aslinda ama ogrenmemde gerek bakire olup olmadigimi bilmiyorum cunku..
Esnek zarın kişiye herhangi bir zararı yok ilk doğumunuz ile yırtılır korkmayınEvet gereksiz bir merak oyle merak ettim tesekkur ederim hanfendi
Kanama olmak zorunda değil kiKanamam olmadi o yuzden.
Merak ettim sadece.
Evli misiniz?Benim evli olmadigimi nerden biliyosun belki evliyimdir ayrica ben hamile kalmam korkma sen ben rahatim
Hayır senin hamile kalmandan korkmuyorum zaten beni evlilik dışı hamile kalman bile ilgilendirmez.Benim evli olmadigimi nerden biliyosun belki evliyimdir ayrica ben hamile kalmam korkma sen ben rahatim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?