Evli olmayan birine bekaret testi doktor nasil karsilar?

Ya her sitede farkli seyler yaziyor. Ben 4 kere denedim aci hissediyorum ama kanamam olmuyor derdim bu

Aynen aynen bendim zaten insan evlilik dışı prezervatifle bile ilişkiye girmemeli diyen

Doğum hekimlerine başvurmanız gerekmekte .yaşınız 18 üstü ise herhangi bir problem teşgil etmez 18 altı ise tecavüze karşı adli rapor tutulabilir hekimin görüşüne bağlı.sizin şikayetiniz olmadığı için rapor tutmayadabilir.kanamanız olmaması esnektir demek değil sadece yırtıldığı yerden kılcal damar geçmiyordur kanamamıştır.ya da kanamıştır az kanamıştır anlamamışsındır.ya da esnek zar vardır.

Son düzenleme:
Evet gereksiz bir merak oyle merak ettim tesekkur ederim hanfendi

Gitmek istiyorum ama utaniyorum yasimda 21. Doktor nasil karsilar? Ters davranirmi bilmiyorum ya utaniyorum aslinda ama ogrenmemde gerek bakire olup olmadigimi bilmiyorum cunku..
Ters davranmaz ama gidip devlete öyle baktıracağım da denmez nasıl bilmiyorsunuz onu anlamadım

Kanamam olmadi o yuzden.
Kanama olmak zorunda değil ki
Hatta normalde kan gelmemesi normal çok kasarsan zorlarsan kanayabilir illa kan akacak diye birşey yok

Doktor medeni durumla ilgilenmez genel kontrol olmak istiyorum demen yeterli

Benim evli olmadigimi nerden biliyosun belki evliyimdir ayrica ben hamile kalmam korkma sen ben rahatim
Hayır senin hamile kalmandan korkmuyorum zaten beni evlilik dışı hamile kalman bile ilgilendirmez.

Ama beni ilgilendiren şey şu o konuda kendinden emin bir şekilde yazıp yazıp durdun sonra böyle bir konu açtın.
Zaten sen hamilelikten oluşan korkuyla değil bekar iki kişinin ilişkiye girmesiyle ilgilendin şimdi hamilelik korkusu falan deme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…