Evli olmayan birine bekaret testi doktor nasil karsilar?

Sen yorum attigim konuyu iyice oku iliskiye girip kurtaj olucakti bende cocuk gelisimcisi olarak buna karsi ciktim. Bence uzatma

Konu sahibinin actigi konularla baska konulardaki yorumlari beyin yakan cinsten
Sosyal deney gibi işte toplumdakilerin çoğu böyle değil mi?
Kendince birinin ayıbına ne varsa yazıyor ya da arkasından konuşuyor ama meğer aynısını ya da daha beterini kendisi yapıyor.
Bak bu dediklerim hiç şaşmaz...

Hayir defalarca denememe ragmen tam iliski sagliyamiyoruz aci hissediyorum kanamamda olmuyor o yuzden esnekmi diye baktiricam konu bu. Bozulmusmu diye baktiricaktim.
Ha daha ilişki yaşanmadı
O zaman vajinismus endişelerim var diyebilirsiniz doktora

Deniyoruz olmuyor derseniz muayene Edip bilgi verir zaten

Kari cenesi iste :)

Derdim bakirelik degilki sen merak etme benim derdim bozuldumu bozulmadimi neden bozulmuyor anladinmi? Bos yapmassan sevinirim
Estağfurullah zat-ı şahanenize boş yapmanın mümkünü yok.bence de bakire değilsiniz ve ne biz ne de doktorlar sizin özel hayatınızla zerre ilgilenmiyor .doktor size sadece hasta olarak bakıyor.siz de insanların özelleriyle ilgilenmeyin bence.geçmiş olsun

Ben zaten bakirelige onem vermiyorum kanamam olmadi. Zarim esnekmi diye baktiricam bakireysem esnek cunku..

Zar yok, zar yok! Artik bas bas bagirmak istiyorum. Seks yapmayi biliyorsan, lütfen kadin antomisinide bil. Yirtilacak, patlayacak birsey yok! Zar dedikleri sey vajina girisinde bir siskinliktir. Cinsellik aninda kadin heycanlanmiyorsa ve biraz zor oldugunda orasi tahris oluyor ve kanama olabiliyor.

Normali zaten kanamamasi. Bircok kadin kanamiyor. He eskiden kadin evlilik diye aslinda mal gibi bir erkege satildigi zamanlarda elbette kanama oluyordu. Korku büyük ve zevk sifirdi.

Umarim sadece korunmussunuzdur ki "acaba hamilemiyim" konusunacilmaz..

Kes artik sesini?

Bu konunun sonunda senin yüzünden banlanacak olan arkadaşlara üzülüyorum..Ki umarım olmaz..
Burada herkes senin adına doğru olanı söylüyor.Seni değerli kılıyor ama idrak etmen maalesef büyük bir sıkıntı.
O üslubuna dikkat et..Cirkin ve de fazla yersiz.

Iliskide zorlaniyorsaniz gidebilirsiniz ne var bunda? Doktorun da isi gucu yok sizi ayiplayacak. Onlar gunluk hastalarini bitirme derdindeler.

Aynen altina imzami atarim

Aynen oyle bi vaka bu da

Cirkinlesmeye basladi bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…