- 26 Haziran 2017
- 485
- 372
- 18
- Konu Sahibi guclukadin28
-
Derdim bakirelik degilkiYaprağını yerken kıtır kıtırır sapına gelince meee
İyi de başlık zaten evli olmayan biri olarak açılmış her türlü kendinizle celisiyorsunuzBenim evli olmadigimi nerden biliyosun belki evliyimdir ayrica ben hamile kalmam korkma sen ben rahatim
Sen yorum attigim konuyu iyice oku iliskiye girip kurtaj olucakti bende cocuk gelisimcisi olarak buna karsi ciktim. Bence uzatmaHayır senin hamile kalmandan korkmuyorum zaten beni evlilik dışı hamile kalman bile ilgilendirmez.
Ama beni ilgilendiren şey şu o konuda kendinden emin bir şekilde yazıp yazıp durdun sonra böyle bir konu açtın.
Zaten sen hamilelikten oluşan korkuyla değil bekar iki kişinin ilişkiye girmesiyle ilgilendin şimdi hamilelik korkusu falan deme.
Sosyal deney gibi işte toplumdakilerin çoğu böyle değil mi?Konu sahibinin actigi konularla baska konulardaki yorumlari beyin yakan cinsten
Evli oldugumu soylemedim? Nerden biliyosunda yorum atiyosun dedim koni disina cikmasak?İyi de başlık zaten evli olmayan biri olarak açılmış her türlü kendinizle celisiyorsunuz
Ha daha ilişki yaşanmadıHayir defalarca denememe ragmen tam iliski sagliyamiyoruz aci hissediyorum kanamamda olmuyor o yuzden esnekmi diye baktiricam konu bu. Bozulmusmu diye baktiricaktim.
Kes artik sesini?Konu sahibinin actigi konularla baska konulardaki yorumlari beyin yakan cinsten
Konuya bisey diyemiycem ama yoruma bildiğin kahkaha attım çok hoşsunuz :)Nasıl bilmiyorsun?
Küçükken başından bir şey geçti ona mı emin değilsin?
Yoksa şu sürtüştük alev alamadım ama acaba yandım mı konularından biri mi?
Soruna cevaben: özel hastaneye git
Kari cenesi iste :)Sosyal deney gibi işte toplumdakilerin çoğu böyle değil mi?
Kendince birinin ayıbına ne varsa yazıyor ya da arkasından konuşuyor ama meğer aynısını ya da daha beterini kendisi yapıyor.
Bak bu dediklerim hiç şaşmaz...
Estağfurullah zat-ı şahanenize boş yapmanın mümkünü yok.bence de bakire değilsiniz ve ne biz ne de doktorlar sizin özel hayatınızla zerre ilgilenmiyor .doktor size sadece hasta olarak bakıyor.siz de insanların özelleriyle ilgilenmeyin bence.geçmiş olsunDerdim bakirelik degilkisen merak etme benim derdim bozuldumu bozulmadimi neden bozulmuyor anladinmi? Bos yapmassan sevinirim
Ben zaten bakirelige onem vermiyorum kanamam olmadi. Zarim esnekmi diye baktiricam bakireysem esnek cunku..
Sen erkeksin herhaldeKari cenesi iste :)
madem önem vermiyorsun, niye konu açma gereği duydun? bakire olman-olmaman sende ne gibi şeyleri değiştirecek çok merak ettim?Ben zaten bakirelige onem vermiyorum kanamam olmadi. Zarim esnekmi diye baktiricam bakireysem esnek cunku..
E işte evli olmadığını başlıktan anlamış kendin söylemişsin. Sonra da evli olmadığımı nerden biliyorum demişsin.Evli oldugumu soylemedim? Nerden biliyosunda yorum atiyosun dedim koni disina cikmasak?
Kes artik sesini?
Sosyal deney gibi işte toplumdakilerin çoğu böyle değil mi?
Kendince birinin ayıbına ne varsa yazıyor ya da arkasından konuşuyor ama meğer aynısını ya da daha beterini kendisi yapıyor.
Bak bu dediklerim hiç şaşmaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?