- 5 Mayıs 2013
- 33.888
- 41.496
- 798
- Konu Sahibi guclukadin28
-
Arkadaş 16 Temmuz da ilk gece korkum var yazmış,
16 temmuzda başka bir konu açıp inançsızım yazmış ve orda pilates hocasıyım yazmış ve 22 yaşındaymış .
27 temmuzda nişanlımdan ayrılamam bana sahip oldu kendisi yazmış,
29 temmuzda yaşım 21 yazmış,
bi ara ayrılmışlardı ,
21 Ağustos ta nefsime hakim olamıyorum 89 kiloyum dedi pilates hocası 89 kilo
sonra nişanlımın yeni çıkan hayalleri diye girdi konuya babası askerden önce olmaz mı ne demiş çocuk tıp okuyacakmış, sonra birisinden hoşlandı avm de çocuk özledim deyip önünde yemek yemiş buna sormamış ,
sonra barıştılar küstüler şimdi çocuk gelişimci ay beynim yandı yeminle
şimdi de 4 kere denedim patlamadı ay çocuk kimden
Alev alamadık ama yandık mı ayyy çok güldüm.Nasıl bilmiyorsun?
Küçükken başından bir şey geçti ona mı emin değilsin?
Yoksa şu sürtüştük alev alamadım ama acaba yandım mı konularından biri mi?
Soruna cevaben: özel hastaneye git
Acı hissediyorsan, devamı gelmiyorsa vajina kaslarını kasıyorsun, dolayısıyla tam birleşme olmuyordur. Ama bir kaç kez denemişsin yanlış anlamadıysam, demek ki bunu kanatmaya niyetin var. O zaman neden muayene olmak istiyorsun ki? Ayrıca kendini muayene edebilirsin. Kısaca şöyle tarif edeyim. Uygun konumu al. Bir de ayna. Dış dudaklarından öne doğru çek . Vajina girişi bakirelerde soluk pembe renkde bir perde ile kapalıdır. yapısına göre bu perdede genelde bir veya daha fazla adet kanının çıkışına yarayan minik aralık bulunur. İşte o aralık minik değilse zar açılmış demektir. Sana önerim, kendine ters gelecek davranışlarda bulunma. Önemsiyorsan bekaretini evleninceye kadar erkeklerden uzak durmalıydın. Önemsemiyorsan gebelik için korun ve keyfine bak. Kendisiyle çelişen davranışlarda bulunmamalı insan.Ya her sitede farkli seyler yaziyor. Ben 4 kere denedim aci hissediyorum ama kanamam olmuyor derdim bu
Hayir defalarca denememe ragmen tam iliski sagliyamiyoruz aci hissediyorum kanamamda olmuyor o yuzden esnekmi diye baktiricam konu bu. Bozulmusmu diye baktiricaktim.
Arkadaş 16 Temmuz da ilk gece korkum var yazmış,
16 temmuzda başka bir konu açıp inançsızım yazmış ve orda pilates hocasıyım yazmış ve 22 yaşındaymış .
27 temmuzda nişanlımdan ayrılamam bana sahip oldu kendisi yazmış,
29 temmuzda yaşım 21 yazmış,
bi ara ayrılmışlardı ,
21 Ağustos ta nefsime hakim olamıyorum 89 kiloyum dedi pilates hocası 89 kilo
sonra nişanlımın yeni çıkan hayalleri diye girdi konuya babası askerden önce olmaz mı ne demiş çocuk tıp okuyacakmış, sonra birisinden hoşlandı avm de çocuk özledim deyip önünde yemek yemiş buna sormamış ,
sonra barıştılar küstüler şimdi çocuk gelişimci ay beynim yandı yeminle
şimdi de 4 kere denedim patlamadı ay çocuk kimden
3.soruya cevap vericem sadece. Madem bu korkuya giricektiniz yemeyin o halti. Kurtaj olucam falan. Yapip yapip sonra bi cana kiyin. Rabbim hidayet versin
Insan evlilik disi prezervatifle bile iliskiye girmemeli bence cunku cok tehlikeli. Ayrica lutfen baskasinin yorumuna atlamayin o verdi zaten cevabini
Ben zinalarina bisey demedim. Sadece yapip yapip sonra hamilemiyim acaba diye dolanmalari komik :)
Merhaba Beautiful,nasılsın?Sen beni zinayla isnat edin huuuu evlilik dışı ilişki çok sakat diyip gelip burda ıııı şiyyyy bin bikiritt kıntrıli yıptırcım dııııı mı diyosun
İyiyim teşekkür ederim ben de tam şimdi konuma uzun uzun cevap yazmıştım :) siz nasılsınızMerhaba Beautiful,nasılsın?
İyiyim teşekkür ederim,konunu takip ediyorum,çok merak ettim seni. Güncellemeni bekliyorum :)İyiyim teşekkür ederim ben de tam şimdi konuma uzun uzun cevap yazmıştım :) siz nasılsınız
Hayir dr bakiresin ya da degilsin dese nolacak
Rapor alip boynunami takacan te allam
Hep erkeklrr mi kandıracak birazda o kandırsın, ayrıca her böyle yapanın kırmadığı fındık kalmadı mı olur, evlilik dışı ilişkiye çok karsıyum ama hiç kimseyi de sizin gibi yargılamam,kırmadığın fındık kalmamış fikir beyan edenlere ise ergence çıkışıyosun.her cevabın birbirinden çelişkili.ilginçsin.zar olsa ne olmasa ne 4 kez olmuş bekaretin gitmiş zar kalsada anca evleniceğin erkeği kandırırsın ve o hamile kalan kişiye yaptığın yorumu bende sana yapıyorum umarım hamile kalmazsın zira dünyaya getireceğin masuma çok üzülürüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?