Evli olmayan birine bekaret testi doktor nasil karsilar?

Vay anasini

Bakire olduğunuzu ispat etmek istediğiniz kişi sevgiliniz sanırım.4 .kezdir bu kez kan gelecek diye beraber oldunuz ,gelmedi sevgiliyi ikna etmek için istiyorsunuz.Doktor rapor vermez sadece muayene de esnek olduğunu söyler onu da erkek arkadaşınız duyamaz.

Ya her sitede farkli seyler yaziyor. Ben 4 kere denedim aci hissediyorum ama kanamam olmuyor derdim bu
Acı hissediyorsan, devamı gelmiyorsa vajina kaslarını kasıyorsun, dolayısıyla tam birleşme olmuyordur. Ama bir kaç kez denemişsin yanlış anlamadıysam, demek ki bunu kanatmaya niyetin var. O zaman neden muayene olmak istiyorsun ki? Ayrıca kendini muayene edebilirsin. Kısaca şöyle tarif edeyim. Uygun konumu al. Bir de ayna. Dış dudaklarından öne doğru çek . Vajina girişi bakirelerde soluk pembe renkde bir perde ile kapalıdır. yapısına göre bu perdede genelde bir veya daha fazla adet kanının çıkışına yarayan minik aralık bulunur. İşte o aralık minik değilse zar açılmış demektir. Sana önerim, kendine ters gelecek davranışlarda bulunma. Önemsiyorsan bekaretini evleninceye kadar erkeklerden uzak durmalıydın. Önemsemiyorsan gebelik için korun ve keyfine bak. Kendisiyle çelişen davranışlarda bulunmamalı insan.

Sen net trollsün ya da psikolojik sorunların var kusura bakma. Burada istemsiz gebelik yaşayan bir bekar kızcağıza etmediğin hakaret kalmadı, inşallah anne olamazsın geber falan yazmıştın. Şimdi de burada konu açıp doktor beni yargılar mı bekaret testi yaptırcam ühühü diyorsun. Gerçekten sağlıklı bir kafada değilsin vallahi hakaret amaçlı falan söylemiyorum senin gibi değilim ama git tedavini ol. Sağlıklı bir ruh halindeki insanın davranışları değil bunlar.

Heh troll ya da psikolojik sorunları olan bir tip olduğu öngörüm kanıtlanmış oldu. Detaylı araştırmacılığınıza da hayran kaldım efenim. :)

Bence uzatmanın anlamı yok arkadaş ilişkiye girmiş tırsmış ve öyle bi soru sormuş bence git doktor a dk seni hatırlamaz bile daha sonra...

Ben sana söyleyim bakire değilsin. Bakirelil bir zar’dan bağımsız. Adam girdi mi girdi, o zaman gitti bakireliğin. Bu çok saçma bir soru olmuş resmen. Sanki doktor bakiresin dediğinde yaşadığın şey geçmiş mi oluyor? Tövbe ya.

3.soruya cevap vericem sadece. Madem bu korkuya giricektiniz yemeyin o halti. Kurtaj olucam falan. Yapip yapip sonra bi cana kiyin. Rabbim hidayet versin

Insan evlilik disi prezervatifle bile iliskiye girmemeli bence cunku cok tehlikeli. Ayrica lutfen baskasinin yorumuna atlamayin o verdi zaten cevabini

Ben zinalarina bisey demedim. Sadece yapip yapip sonra hamilemiyim acaba diye dolanmalari komik :)

Yakalandın hadsiz kadın hem de iş üstünde ıııı şiyyyy bikirittttt

Yaw tam 10 cesit zar yapisi var incele netten. Ameliyat ediyolar dugunden once istersen kalici sekilde..daraltma bile yapiolar..teknoloji ilerledi.. 15 dk sonra evine gidiyorsun bu kdr basit bi islem..

Madem takmiyosun bakire olmayi bu kdr canini skmaya ne gerek var? Doktora kimler geliyodur senin evli olup olmadigini mi soracak? Kaldiki evliler ztn gitmiyodur ancak daraltma ve ozel gunlerde partnerleri icin surpriz islem yaptirmak isteyenler oluyo onlar gidiyodur.

Diger konulardaki yorumlarina bakilirsa gayette takiyosun bu isi sen

kırmadığın fındık kalmamış fikir beyan edenlere ise ergence çıkışıyosun.her cevabın birbirinden çelişkili.ilginçsin.zar olsa ne olmasa ne 4 kez olmuş bekaretin gitmiş zar kalsada anca evleniceğin erkeği kandırırsın ve o hamile kalan kişiye yaptığın yorumu bende sana yapıyorum umarım hamile kalmazsın zira dünyaya getireceğin masuma çok üzülürüm.

Hep erkeklrr mi kandıracak birazda o kandırsın, ayrıca her böyle yapanın kırmadığı fındık kalmadı mı olur, evlilik dışı ilişkiye çok karsıyum ama hiç kimseyi de sizin gibi yargılamam,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…